--

2.9K 84 94
                                    

TanteRosaa  adlı Wattpad üyesinin meydan okumasını (?) kabul ediyorum. :')

1) Kendini hiç gereksizmiş gibi hissettiğin oldu mu?

-> Sanırım 13-14 yaşlarımda gereksiz olduğumu düşünmüştüm. Öyle ki annem sırf sevmediğim yemeği yaptı diye beni evde istemediğini,gereksiz olduğumu düşündürdüğüne inandırmıştım kendimi. Bu da böyle bir ergenlik yılımdı arkadaşlar.

2) Seni en çok etkileyen kitap hangisiydi?

-> "Özürlü Olduğum İçin Kimseden Özür Dilemiyorum." adlı bir kitabım vardı. -Yeliz Güllü- adlı yazarın kendi hayatını anlattığı bir kitap. Engel hiç bir zaman hayallerinizi engellemez. Önemli olanın içinizdeki o köşelere sakladığınızın inanç olduğunu düşünüyorum.
Fakat unutmayın ki hayalleriniz için sadece inanmak işe yaramaz. İnanmanın yanında azimde gerekiyor. Ve bu kitabı şiddetle tavsiye ediyorum.

3) Seni ağlatan şarkı?

-> " Min Yoongi -The Last-
Bu şarkıyı sadece iki kez dinledim. İlk dinlediğimde altyazılı dinlemiştim. Min Yoongi benim hayatımda çok farklı rol oynadığı için bu adamın haykırışlarını dinlemek kalbimde ve ruhumda gizlenen o anlatması imkansız duyguları gün yüzüne çıkarttı. Bias meselesi değil demeki istediğim,sadece diyorum ki bu hayatımda olduğu için şükrettiğim adamın haykırışları benim kalbimi yağmaladı ve o gece hıçkırarak ağladığımı hatırlıyorum. İkinci dinlediğimde sözleri olmadan sadece ona,yaptığı müziğin tınısına ve yaşadıkları ile empati kurmaya çalışarak dinlemiştim.
Ah,bu konuda daha fazla konuşamayacağım.

4) En çok etkilendiğin film?

-> "Ghajini"
Aslında ben hint filmlerini,şarkılarını pek sevmez ve ilgi duymayan birisiyim. Fakat bu bahsettiğim film beni öyle çok ağlattı ki filmi izledikten iki gün sonra evin içinde "yaaa niye böyle öldüüüü" diye bağıra bağıra isyan etmiştim.

5) Tekrar izleyebileceğin dizi?

-> Teen Wolf ve kesinlikle W(Two World)

6) En sevdiğin koku?

-> Kahve çekirdeğinin öğütülürken burnuma dolan ferahlatıcı kokusu.

7) En nefret ettiğin duygu?

-> Pişmanlık ve aşırı vicdan.
Pişmanlık duygusundan hem nefret ediyor hemde arada bir bu duyguyu yaşadığım için mutlu oluyorum. Çünkü pişman olmak yaptığın hatadan bir ders çıkartmanın ön yüzüdür diye düşünüyorum. Aşırı vicdan sahibi olmak ise beni mahvediyor. Bazen vicdanıma yenik düşüp insanlara iyi niyetle yaklaşsam bile kötü bir duruöa düşüyorum.

8) Kurtulmak istediğin huyun?

-> Öfke.

9) Birinin iyiliği için yalan söyledin mi?

-> Yalan söylemeyi sevmesem de elbette bir takım yalanlar söyledim. Karşımda ki insanın daha az üzülmesi için.

10) Şuan kaç yaşında olmak isterdin?

-> Bir düşüneyim... 16?
Çünkü o yaşımda tecrübesizliğin verdiği küçük hatalar yaptım. Ve imkanım olsaydı 16 yaşıma dönüp hatalarımı düzeltme fırsatı yakalamak isterdim.

BTS TEXTS,IMAGINES ✅Where stories live. Discover now