❤128

3.3K 141 9
                                    

Kariyerini engellemek istemediğin için ayrılmak istediğinde çocuklar sana nasıl tepki verecek?



SEOKJIN ;

"Yok hayır. Bunu kabul etmeyeceğim. "Jin'in söylediği ilk şey olurdu. Uzanıp eline dokunmaya çalışırsın, ancak elini çeker.

"Jin, sadece senin ve grubun için en iyisinin olduğunu düşünüyorum. Bunu da istemiyorum, ama- "

"Bunu istemiyorsan, neden yapıyorsun ?! Kimse beni terk ederken zorlanmıyor! "Seni sonuna kadar şok ederek bağırırdı. Daha önce sesini yükselttiğini duymamıştın ama aynı zamanda, onu daha önce hiç incitmemiş olduğunu görmemiştin. Biraz sessizlikten sonra, nefes alıp gözüne bakacaktı.

"Seni seviyorum, fakat tabi ki bu senin için bir şey ifade etmediği için belki de bitirmeliyiz."

"Jin-" Sen durdurmaya çalışacaktın ama yürümeye devam edecekti, sen başka seçenek bırakmadan ağlayacaktın.


YOONGI ;

"Bu saçmalık." Suga hemen hemen Seokjin gibi tepki verirdi.

"Yoongi, bu çok daha iyi. Kariyerinizi engelleyebileceği zaman birlikte kalmamızın gerçekten iyi bir fikir olduğunu düşünebiliyor musun? "

"Gerçekten bıktığımı mı düşünüyorsun?"  İçini çekip çenesini eliyle tutar. "Hey, tek ihtiyacım olan sensin. Hepsini sadece seninle olmak için feda ederim. Sen benim birincil önceliğimsin. ''

"Buna değer değilim Yoongi-ah. Kariyerin, bir numaralı önceliğin olmalı. Bu şekilde gelemem. "

"Seni kaybetmiyorum, bunun üstesinden geleceğiz. Bunu halledeceğiz, tamam mı?''

Cevap vermediğinde, eliyle yanağını okşayarak tekrarlar. "Tamam mı?" Başın sallarsın.

"Tamam.''


HOSEOK ;

Tamamen susacak, kalbiniz midenizdeki çukura düşecekti.

"Hoseok. Bir şey söyle: "Yalvaracaksın. Kafasını sallayıp aşağıya bakardı.

"Sadece anlamıyorum"  Yanına oturursun.

"Bunun iyi bir fikir olduğunu düşünmüyor musun? Ben sadece sana çok şey teklif ediyorum. Kariyerin gerçekten istediğin şeydir. Şöhretin benden önce geldi, Hoseok. "Sen konuştuğunda, sana acı dolu gözlerle bakıyordu.

"En iyisi ... ama adil değil. Seni çok seviyorum "diyecekti. Ne diyeceğinden emin olamazdın.

"Şey ... o zaman geçici olarak bitirelim tamam mı? Sonra kariyerinizde hangi etkileri olduğunu göreceğiz. "Hala sevmemekle sonuçlanır, ancak kalbini daha da kırmak istemeyen sonuca vardınız. Sana üzgün bir şekilde gülümserdi.

"Kulağa hoş geliyor."


NAMJOON ;

"Haklısın." Rap Monster aniden cevap verirdi. Zaten grubun lideri olma sorumluluğunu birden çok alan, grubun tuttuğu iyi ışığı korumak için mümkün olan her şeyi yapmakla yükümlü hissedecekti.

Aynı zamanda, zaten sana aşık olmuştu. Ama, ona söylediğin gibi, en iyisi için.

"Bu şekilde daha iyi," diye ekledi. Boğazınızın kuru gibi geldiğini hissettirerek başın sallayın.

"Ben sanırım bu,ayrıldığımız anlamına geliyor.'' En küçük sesle söylerdin. Başını şapkanın yerine koyup uzaklaştıracaktı.

İkiniz de biliyordunuz, oradan ayrıldıktan az sonra ikiniz yıkılacaktınız.


JIMIN ;

''Ben bundan hoşlanmadım. Başka seçenek yok mu?'' diye konuşurdu.

"Sanmıyorum. Kariyerin önce gelir. "

''Senin önce gelmeni istiyorum" dedi, sağ elini elinin içine alarak. Avuç içini öperdi.Onun kalbini böyle kırmaktan nefret edersin.

"Jimin, yapamayız. Yapamıyoruz "dedin.

"Bu ben miyim?Hata yapan? Yanlış bir şey yaptım mı? "Diyeüzüntüyle fısıldardı. "Çünkü bana ihtiyacın olursa değiştirebilirim. Seni mutlu etmek için benimle ilgili her şeyi değiştireceğim. "

Gözyaşlarına boğulmadan söyleyebileceğin tek şey "Jimin, hayır" olurdu.

"Anlamıyorum" diye şikayet ederdi. Zarar görmüş sözleriyle artık tutunamadın. Odadan çıkıp yüzünüzdeki bol gözyaşlarını silmekten vazgeçersiniz, bunun son görüşme saatiniz olacağından nefret edersiniz ve vedalaşmak için çok zayıf olurdunuz.


TAEHYUNG ;

''Dur" dediğinde ağlardın, başını ellerine gömmeye çalışırken V'nin bileğini tutuyordun.

"Ben aptalım Bunun olacağını biliyordum. Sana yeterince iyi davranmadım, değil mi? "Diye sordu sana baktı. Gözlerindeki çizgilerin güzel gözlerinden düştüğünü görürsen, kalbin milyonlarca parçaya ayrılacaktı.

"Yanlış bir şey yapmadın. Bana herkesten daha iyi muamele ediyorsun. Bu sadece kariyerin için en iyisi. "

"Mesleğim bana aşevim pahasına giderse, o zaman ben istemiyorum! Seni istiyorum! "Diyecek ki, alt dudak titriyordu sana bakıyordu. Böyle bir karışıklığı hiç görmemiştin. Bunun için çok tatlıydı. Bunu hak etmiyordu.

"Taehyung-ah, seni seviyorum, anlıyorum, ancak bir gün bunun kariyerini etkilediğini göreceksin.''

"Sana ihtiyacım var." Ürettiği hıçkırıklarla öksürmeden önce söylerdi. Ağlamayı kesmesini isteyen, kendine karşı dudak basmaya kendine yardım edemezsin.

"Seni seviyorum, seni seviyorum seni seviyorum" derken dudaklarına tekrar ediyordu. Onunla ayrılmak fikrini takip edemezdin. İçini çekip tekrar öpüşürdün.

"Ben de seni seviyorum."


JUNGKOOK ;

"Jungkook!" Ondan öfkeyle uzaklaşırken onun peşinden giderdiniz. "Benimle konuş!"

Birkaç kızgın adımdan sonra, dönüp sana bakardı.

"Düştüğüm ilk kimdi sen. Senin için çok şey yaptım. Seninle olmak için her şeyi bitirmek istiyorum, ama bana aynı saygıyı gösteremiyor musun? Sen bilirsin, bunu biliyor musun? '' öfkeyle bağırırdı.

"Bunu senin için yapıyorum! Seni incitmek istemiyorum, fakat birlikte olduğumuz ortaya çıktığında hiç kimse birşey yapmayacak, sonunda da bize zarar verecekler! "

"Beraber iken halledebiliriz!" Diye bağırıyordu, kızgın ve kızgınlaşıyordu. Onun düzenli olarak çok tatlı olmasından dolayı onu çok deli görmeye korkuttunuz. "Çiftler bunu yapıyor! Böyle şeyler yapıyorlar ama umursamıyorsun, değil mi? Sadece kendin hakkında düşünüyorsun ve kendini koruyorsun! "

"Bu doğru değil!" Boğaz yanması hissiyle boğacaktın. Sadece başını sallayıp uzaklaşıp uzaklaşıp senden uzaklaşırdı. Bu sefer onu kovalamak yerine onun terketmesini izleyeceksin, kalbin yandığında kalpten yanıyor ve gözleriniz gözyaşı yakıyor.

BTS TEXTS,IMAGINES ✅Where stories live. Discover now