12. Bölüm ELBETTE

451 12 1
                                    

Dünkü deneyimimden sonra, bu gün dışarıya çıkmamanın daha iyi olduğuna karar verdim. Evde kalıp günlüğümü yazacaktım.

Sevgili Günlük, Cuma

Dün yazamadım çünkü şoke olmuştum. Yani az kalsın ilk kez öpüşüyordum! Bu konuları hiç bilmiyorum. Ve üstelik söylemem gerek. Birkaç gün sonra balo var!!! Bizim grupla beraber gideceğiz.

Şimdi şu konulara değinmek istiyorum. Philip hakkında ne düşünüyorum? Bence iyi biri. Çok iyi biri. Ama onu henüz ne olarak gördüğümden emin değilim. Şimdilik sadece iyi bir arkadaş.

Ve şu spor salonunda yaptığım şey neydi? Yani bir çeşit 'Joseph i sinir et' operasyonu muydu? Dahası? Joseph buna neden bu kadar sinirlendi?

Bu soruların cevabını bulacağım günlük. Ama şundan eminim. JOSEPH'TEN NEFRET EDİYORUM!!!

Joseph'in ağızından

Onları öyle görünce içimde nedenin anlayamadığım bir öfke oluşmuştu. Neden bu kadar umurumda ki?

Sonra müthiş planımı hatırladım. Evet. Büyük ihtimalle bunun için onun yaptıkları beni bu kadar ilgilendiriyordu. Yoksa ona kesin bir nefret duyuyordum.

Bu gün okul yoktu. Ben de ne zamandır yapmadığım şeyi yapıp önemli şeyleri kaydettiğim defterimi açtım. Siz buna kısaca 'günlük' diyebilirsiniz.

Sevgili Günlük veya her neysen,

Neden sana yazma ihtiyacı duyduğumu bilmiyorum. Ve açıkçası umurumda bile değil.

Bu deftere Emily ile ilgili planda nasıl bir aşamadayız onu görmek için ihtiyacım var. Şu anda Emily benden uzak. Ama bu uzun sürmeyecek. Hem de hiç uzun sürmeyecek.

Defteri yerine fırlattım ve düşündüm. Baloda ona yapacaklarımdan sonra yüzünün alacağı hali düşündüm. Ve kahkahalara boğuldum. Elbette pençemin içine düşeceksin Emily. Elbette...

~•~•~•~

Uzun süre oldu biliyorum. Ama yazma hevesim yoktu... O yüzden bu kadar gecikti. :3

Büyük UmutlarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin