31.rész /Döntés/

269 10 0
                                    

Georgi szemszöge

Ma a szokásosnál is korábban keltem.. de Harryt nem találtam sehol. Hívtam is, de nem veszi fel. Kicsit aggódom érte, de hát felnőtt férfi, tud magára vigyázni! Vagyis nagyon remélem.. Csináltam reggelit kettőnknek, de Harry részét is nekem kellett megennem, ugyanis már elmúlt dél. Tényleg fogalmam sincs, hol lehet és egyre jobban aggódok miatta.

-Szia Kincsem! Jól aludtál? - lépett be az ajtón.

-Szia! Hol a fenében voltál?- kérdeztem dühösen, miközben megölelt.

-Ne legyél mérges szerelmem! A Columbia Recordsnál voltam! Nem fogod el hinni milyen jó híreket hoztam!

-Oké, hogy ott voltál, de azt a hülye telefont luxus felvenni? Tudod a barátnőd aggódik érted.. de mindegy, inkább mesélj!

-A kocsiba hagytam a telefonom... bocsánat baba! - simogatta a combomat.

-Mesélj inkább..

-Szóval behívtak és mondták hogy lenne egy irtó jó üzlet. Mivel én 3 évre voltam leszerződtetve ezt meghosszabbították, így még 6 évet vagy többet ott maradok! -örvendezett.

-Nahát! Ez szuper hír!

-Várj, még nincs vége.. aztán mondták hogy ingyen leszerződhetek, de 2 éves világ körüli turnét be kéne vállalnom. Ez baromi nagy haszon lenne nekik, hisz sok jegy, sok pénz, mindenki boldog!

-Ez a 2 éves világ körüli turné pontosan mit jelent?

-Hát azt cicám hogy 2 évig turnézni fogok! Ugye milyen király?

-Ez, komoly? 2 év? Turné? Harry.. ezt te így most hogy gondoltad? 2 évig nem foglak látni?

-De fogsz! - mosolyogott.

-Hol, hogyan és mikor hm? -idegeskedtem.

-Majd megoldjuk!

-Persze megoldjuk mi? Nagyon szerethetsz..

-Georgi, miért mondod ezt? - ült hozzám közelebb a kanapén, majd homlokon csókolt.

-Jézusom hogy kérdezhetsz ilyet? Tudod azért mondom ezt, mert ha szeretnél, nem mentél volna bele.. különben is neked most komolyan szükséged van arra hogy 6 évre leszerződtessenek ingyen? Basszus kurva könnyen leperkálod nekik azt a 6 éves pénzösszeget.. Rohadtul nem gondoltál rám. A barátnődre.. és tudod, itt látszik meg hogy én nem vagyok neked fontos.. köszi hogy elrontottad ezzel az egész napom. - flegmás stílusban beszéltem.. de most egyszerűen nem tudtam máshogy viszonyulni ehhez az egészhez.

-Baba, kérlek... én szeretem a rajongóimat. És boldogok lesznek ha lesz turné. Én szeretném őket boldognak látni. És a lemezkiadómnak is jó. Mindenkinek jó!

-Csak nekem nem. Persze, értem én. Világos..

-Nem dehogy is! Mondom hogy majd fogunk találkozni.. Először 1 évig Amerikába fogok turnézni. Majd meglátogatsz. Eljössz pár koncertemre. Nagyon jó lesz meglátod.. - át akart ölelni, de én eltoltam magamtól.

-Ugye ezt te sem gondoltad komolyan hogy én ebbe belemegyek...

-Már miért nem mennél bele? - vonta össze a szemöldökét.

-Hogy miért nem? Soroljam? Tudod, itt van a munkahelyem. Akiktől kapom a pénzt. Itt élek. A családom meg rohadtul Magyarországon. És hiányoznak már így is, pedig még csak pár hónapja vagyok kinn. Harry, én biztos hogy nem fogok ebbe bele menni..

-Kérlek drágám.. én szeretlek!

-Sajnálom.. neked kellett volna előbb gondolkodni hogy mibe mész bele. És mikor kezdődik a turné?

First&Last /H.S. Fanfiction/Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ