46.rész. /Nagylány/

205 11 0
                                    

Georgi szemszöge

4nappal később...
/London/

Az édes pihentető álmomból, két erős kar rántott ki és emelt 192cm magasba. Egy kicsit szédülten és hunyorogva próbáltam fókuszálni az engem néző mély zöld szempárra.

-Boldog Szülinapot életem! - simított végig lágyan az arcomon.

-Köszönöm szívem! - válaszoltam álmosan. Harry kilépett velem a teraszra és elém tárult a sok-sok finom ínycsiklandó étel, amik az asztalon voltak felhalmozva. Letett a székre, majd egy hosszú csókot nyomott ajkamra. -Hú kicsim, ez fantasztikus! El sem hiszem, hogy ezt mind értem tetted! Te, aki nem igazán szereted a terítést és a tálalást sem, valljuk be!

-Csak egyszer van szülinapod évente, ennyit örömmel megteszek, ha látom, hogy milyen boldoggá teszlek vele! Szerintem lássunk hozzá. Mit szedhetek neked?- kérdezte azon a szexi rekedt hangján. Végig nézve a katonás sorrendbe halmozott ételek tengerén, szemeim továbbsiklottak a cuki, különféle müzliket rejtő dobozokra.

-Csokis müzlit kérek szépen tejjel.- villantottam rá egy hálás mosolyt. Olyan édes volt, ahogy kicsit ügyetlenkedve, de annál nagyobb lelkesedéssel teljesítette kérésem. Pár perc múlva vidáman kanalaztam a ropogós finomságot. Harry tányérja roskadásig volt pakolva szalámikkal, sajtokkal és friss kiflikkel, amit jóízűen falatozott. Meghitt csendben reggeliztünk és néztük az elénk táruló élénkzöld kertet. Hangos csörrenéssel ejtettem a kanalam az üres tányérba és elégedetten dőltem hátra.

-Ez volt a világ legfinomabb szülinapi reggelije! -sóhajtottam fel.

-Van kávé szívem, vigyázz, még forró! - kacsintott rám Harry.

-És még fokozni is tudod! Te vagy a legjobb.. - köszörültem meg a torkom, mert a sírás folytogatott. Harry elkomorulva nézett rám.

-Mi a baj Szívem?

-Semmi, semmi, olyan hülye vagyok, minden tökéletes, ennél tökéletesebb már nem is lehetne. Kicsit elérzékenyültem, ennyi az egész!

-Akkor had lássam azt a gyönyörű mosolyod! - szólított fel komolyságot erőltetve az arcára. Nem tehettem róla, de egyből fülig húzódott a szám.

-Igazad van, ez egy boldog nap, ami egy fantasztikus reggelivel indult, semmi nem ronthatja el. Na, nagyfiú, tudod még fokozni?- incselkedtem vele, végig simítva enyhén borostás állát.

-Naná, csak várd ki a végét!

~

-Imádok veled piknikezni. - öleltem át szorosan Harryt.

-El sem hiszem hogy 20 éves nagy lány lettél! – nevetett, majd egy apró puszit adott számra.

-Vicces vagy Styles! - kacagtam.

~~~

-Menj előre, én addig meglocsolom a virágokat.

-Mi? Meglocsolod a virágokat? Te? Most csak viccelsz ugye? - hangos nevetésben törtem ki. -Amúgy is mivel nyár van, ezért kora reggel, vagy este kell locsolni..

-Én most szeretnék locsolni. Ha valami bajuk lesz, veszek.. ne aggódj. Te csak menj be, mindjárt jövök. - mondta, majd a kannához indult. Kuncogtam és csak ráztam a fejem ezen a vicces párbeszéden. Megkerestem a kulcsot és már nyitottam is ki az ajtót.

-Boldog Szülinapot Georgi! - kiabálták.

-Jézusom! Köszönöm szépen.. - annyira meghatódtam.

First&Last /H.S. Fanfiction/Where stories live. Discover now