74.rész. /Bride to be/

297 10 0
                                    

Georgi szemszöge

-Köszönöm drágám ezt az isteni ebédet! Már nem is annyira érzem magam másnaposnak.. leülünk a kanapéra és elmesélhetem milyen volt?

-Nincs mit baby, örülök, hogy ízlett! Attól tartok, most nem tudod elmesélni, mert el kell mennem! - vettem el előle a tányért és a mosogatóba tettem.

-Na, hova? - kérdezte.

-A lánybúcsúmra! - mondtam büszkén.

-Óh! Akkor már értem miért van rajtad smink, miért vettél fel magassarkút, miért van begöndörítve a hajad és miért vetted fel ezt a csodálatos ruhát! Gyönyörűséges vagy! Jólvan angyalkám, remélem szuper lesz és azt is remélem, hogy nagyon jól fogod magad érezni! Neked is kijár a bulizás! Tudod már mennyien lesztek? Vagy esetleg azt, hogy hol? - kíváncsiskodott.

-Nem! Semmit sem tudok! A Veronika biztos ott lesz, mert ő szólt erről. Kicsim most muszáj mennem, mert írtak. - vállamra kanyarítottam a táskámat és már mentem volna ki az ajtón, amikor Harry megállított.

-Csak egy villámgyors kérdés! Kérlek! Fontos!

-Oké, mond csak!

-Akkor most tényleg betartjuk azt, hogy esküvő előtt 3napig nincs csók és azt, hogy az esküvő előtti éjszaka nem alszunk együtt? - érdeklődött erről.

-Bizony szerelmem! Betartjuk ám! Ma szerda van, úgyhogy ma már nincs csók, holnap sem lesz és holnapután sem! Csak szombaton az esküvőn, amikor a pap azt mondja.. Illetve pénteken valóban nem aludhatunk együtt. Vagy én megyek valamelyik barátnőmhöz és ott alszok, te pedig itthon, vagy te mész egyik haverodhoz és én maradok itthon.. ezt majd még eldöntjük, hogy ki, hol. Na de most tényleg sietek! Szia Harry!

-Okés rendben.. Szia édes, vigyázz magadra! - integetett és puszikat dobott nekem. A házunk előtt egy rózsaszín kisbusz állt. Előre félek, hogy a lányok itt vannak ebben a buszban.
Oh, jött egy üzenetem Veronikától...

Nyuszika, ne bámuld azt a buszt, hanem gyere és szállj be!:)

Nem mondod, hogy ezzel jöttél, vagy jöttetek? :D

De! Xd Ne kéresd magad drága mennyasszony, gyere!

Megyek, megyek...:)

Odasétáltam, az ajtó pedig kinyílt előttem.

-Megérkezett a gyönyörű mennyasszony! Szia szívem! - Veronika szó szerint behúzott a pink buszba.

-Csajoook! - kiáltottam boldogan. Mindenki itt volt, aki fontos számomra. Veronika, Sarah, Gemma, Anne és Nikol.

-Tessék drágám, a tiarád! - tette fel fejemre az ezüst kis koronát Sarah.

-És a kitűződ! - adta kezembe Nikola a „Szingli többé nem leszek!" feliratú szalagos kitűzőt. -Vagy feltűzzem a ruhádra?

-Aha, létszíves! - mosolyogtam rá.

-Parancsolj!

-Nagyon gyönyörű vagy drágám! - dicsért meg Anne.

-Köszönöm szépen.. a fiad is ezt mondta! - kuncogtam halkan.

First&Last /H.S. Fanfiction/Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ