Ben neredeyim?

218 20 15
                                    

Gözlerimi eskimis soğuk bir odada açtım. Etraf bulanıktı yada  ben öyle görüyordum. Sanki tır çarpmış gibi hissediyordum. Başım ağrıyor, midem bulanıyordu ve sanki haftalarca burda hastanede kalmış gibi hissediyordum. Oda da bir doktor birde hemşire vardı .Benim hakkımda konuştuklarindan emindim. Ben uyaninca konuşmayı bıraktılar . Doktor benim gözlerimi açtığımı görünce şaşırmıştı. O anki şaşkınlıkla bana birşeyler soruyordu. Fakat soruları yanıtsız kalmıştı. Çünkü kendinle ilgili hiçbirşey hatırlamıyordum. Adım ne? ben kimim ? ve en önemlisi bana ne olmuştu da hastaneye gelmiştim? kendimle ilgili hiçbirşey hatırlamiyordum. Doktorun kapıdan çıkarken hemşireyle konuşmalarını dinledim.
Doktor: bir kaç test yapacağız hafıza kaybı olduğu belli ama kalıcı mı geçici mi bilmiyoruz birkaç test yapalım onu sol taraftaki odaya götürün ben birazdan orada olacağım.
Hemşire: peki ailesine haber verelim mi ?
Doktor:" üzerinden ne bır kimlik ne telefon hiçbir şey çıkmadi.Ailesine haber veremeyiz.
Oradan ayrıldı
Ne yani ben hafıza kaybı mı geçirdim? Dedim içimden
Olanlara hiçbir anlam veremedim.

Az sonra içeriye hemşire geldi beni başka bir odaya götürdü birkaç test yapılacağını söyledi. Basimla onayladım.  Doktor gelince de teste başlıyacaktık. Birden parça parça görüntüler zihnimde belirdi. İçimden bir ses buranın güvenli bir yer olduğunu hissetmiyordum. Sanki birşeyler yanlıştı. Birşeyler yolunda gitmiyordu. Buradan çıkmam gerektiğini hissediyordum.
Ve buradan çıkacaktım ama nasıl ?
Hemşire koluma serumu bağlamaya çalışırken elimle onu yere ittirdim ve iğneyi ona sapladım ve yere düştü. Oradan hemen uzaklaştım. Odadan çıkarken doktorun başka birisiyle konuşurken gördüm. Yönümü değiştirip başka taraftan çıkışı aradım . Birden karnımın ağrısını hissettim vücudum hala çok yorgundu ayrıca kurt gibi açtım. Ama şimdi bunların sırası değildi. Buradan çıkmam lazımdı. Benim burada olmamam gerek.

Çıkışı buldum hemen ileride sol köşede ! Oraya yöneldiğimde arkamdan ne geldiğini anlamadan yere yığılıverdim. Kafama çok sert bir cisimle vuruldu. Gözlerimi yine açtığımda hastanedeydim artık burası neyse orasıydı  işte ama burası kesinlikle hastane falan değildi. Başim ciddi şekilde ağrıyor ve acıyordu. Bu sefer ellerimi kelepçelemişlerdi. Neler oluyor burda hiç anlamıyorum. Ellerim neden kelepçeli? Niye bu lanet olası yerde beni tutuyorlardı neden gitmeme izin vermiyorlar?

...

Streak Of LightningWhere stories live. Discover now