Nimic nu e roz si nu va fi curand...

2.1K 120 4
                                    

Am lasat bataia de perne si am coborat in living, acolo se afla toata familia mea, vroiau sa stie povestea cu bebele, si de ce la ei acasa in camera mea sunt atatea lucruri de bebelusi...

- Spune Serdar, mi.ai lasat deja nepoata insarcinata, intreaba bunicul serios, sprijinindu.se de bastonul lui maroniu inchis din lemn lucios iar in capat avand din fier un cap de leu.

- Bunicule Aslan, nepoata dumneavoastra inca nu e insarcinata, acele lucruri le.am luat doar pentru a scapa de ochii vanzatoarei si de a nu ne gasi in acea zi parintii si asa zisa logodnica, atunci erau si ei in magazin. Dar din nefericire vanzatoarea ma recunoscut, asa ca a spus presei despre mine si sotia insarcinata, iar noi azi am dat declaratii cum ca Melek este insarcinata in trei luni.

- Ce ati facut, striga uimita mama Eylul. Voi sunteti nebuni? Acum cum o veti scoate la capat cu asa ceva? Nici daca ar ramane acum insarcinata tot nu ar coincide data, lumea ar vorbi de minciuni si alte lucruri, mai adauga ea.

- Ei bine, cu minciuni si ne minciuni, cu corespuns si ne corespuns eu vreau un stranepot, spune bunicul dand cu bastonul in podea, sa inteles?

- Da, spunem noi amandoi la unison iar apoi amandoi ne uitam unul la altul cu ochii cat cepele, nu ne iubeam inca, nici nu ne dorisem casatoria asta, acum ce vom face? Allah! Allah, asa ne.a trebuit daca am umblat cu minciuna.

Bunicii, mama si sora plecasera, dar Emre si Derya mai ramasesera.

- Eh, si acum ce veti face, intreaba Derya stand pe canapea si privind la noi cum ne plimbam amandoi prin casa ca doi lei in cusca.

- Allah! Allah! Mai stati odata jos, am ametit uitandu.ma la voi, striga Emre.

- Of! Offf! Nu stiu, e greu, noi nu ne iubim, vrem doar sa scapam sau sa facem fericite anumite persoane, dar cu copilul chiar nu stiu ce sa facem spun eu, iar Serdar ma aproba.

- Mai ganditi.va, trebuie sa vina zilele astea vreo idee cuiva, pana atunci eu si Emre vom merge sa ne pregatim pentru o aniversare, iar voi invartiti.va cat vreti, bye!

- Gata, ne parasiti deja, intreaba Serdar cu mainile in solduri.

- Serdar, dupa cum sti bine azi e ziua tatalui nostru la care toti suntem invitati an de an, ei se asteapta ca peste vreo ora sa aterizez din Ankara, inca nu stie ca eu sunt aici si va sprijin pe voi in ale voastre, in plus trebuie sa ma duc sa imi cumpar o tinuta eleganta pentru ca ma astept ca an de an sa fie o petrecere extrem de eleganta, cu lume buna si presa, asa ca linistiti.va, puneti.va in ordine ideile, luati.va fetele alea de super indragostiti la voi, iar la ora 20:30 sa fiti acolo, ok?

- Da, spune scurt fratele ei.

Din nou ramasi singuri, nu mai stim ce sa facem, suntem derutati si ingrijorati, bunicul vrea stranepot, noi nu stim ce simtim, mai bine zis eu, chiar nu stiu ce simt pentru el, dar ador compania lui, si mai trebuie sa ne prezentam si la acea petrecere in care nu vom fi primiti cu prea multa caldura desi suntem invitati. Allah sa ne aiba in paza!

Pe seara

- Melek esti gata, intreaba dincolo de usa Serdar.

- Da, poti intra, spun eu in timp ce imi dau cu parfum, ultimul lucru de care mai aveam nevoie si eram gata.

- Sa nu iti fie de deochi, spune el uimit ramas in tocul usii. Nu stiam ca sotia mea cu nume de inger se imbraca la negru ca un dracusor mic spune el parca vrajit de infatisarea mea. Aveam parul roscat lasat pe spate in onduleuri fine, si o rochie neagra.

- Multumesc  dragul meu sot dar nici tu nu esti mai prejos, arati minunat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Multumesc  dragul meu sot dar nici tu nu esti mai prejos, arati minunat. Mergem?

- Mergem!

Petrecerea

Atunci cand am intrat in incapere toata lumea se uita la noi, presa parca uitand de sarbatorit sa repezit la usa sa ne faca poze, am vazut atatea bitzuri incat pot spune ca vad numai luminite in ochi, abia daca mai vad pe unde merg, noroc ca Serdar e langa mine si si.a dat seama ca ma deranjat acele lumini ale apartelor destul de orbitoare.

- Buna seara tata si la multi ani, spune Serdar dandu.i cadoul tatalui sau.

- Buna seara fiule, ma bucur ca ati putut veni, spune el cu zambet fals.

- Melek el este tatal mei, Can(suflet/viata)  Sayisman, tata ea e sotia mea, Melek.

- Incantata de cunostinta spun eu intinzand mana, dar tatal lui ma ia in brate si ma pupa parinteste, iar apoi o cheama pe sotia lui, doamna blonda, cu ochi de felina, albastri.

- Melek, ea este sotia mea, Cansu(apa vietii), Cansu, ea este nora noastra Melek!

- Da, am cunoscut fata draga, acum ma scuzi eu trebuie sa ma ocup de cativa invitati spune ea rece privindu.ma cu ura, iar tatal lui Serdar ii face semn sa se potoleasca si sa nu faca vreo scena.

- Imi pare rau ca Serdar nu a avut incredere sa imi spuna de nunta voastra, as fi venit cu drag si as fi impiedicat atat tam tam cu nunta aceea aranjata de Cansu, spune calm domnul Can.

- Vrei sa spui ca doar mama a pus la cale acel plan, tu, nu, intreaba curios Serdar.

- Fiule o sti pe mama ta de atati ani, cand isi pune ceva in cap nu se potoleste si sti ca dorinta ei mare era sa se uneasca cu buna ei prietena, Seher ( zorii zilei) Dogulu.

- Dar nici tu nu pareai sa ma intelegi, spune un pic nervos Serdar, iar eu incerc sa il calmez, mangaind usor mana lui, iar el pare ca se linisteste.

- Of fiule, imi pare rau, eram orbit de dorinta de ai face pe plac mamei tale, sti ce greu e sa te intelegi cu ea...

- Bine spuse rece apoi ma trase dupa el, mergeam prin multime, uprindu.se in dreptul mesei unde erau asezati Emre si Derya.

- Buna frate, mai esti viu, spune razand Derya.

- De ce, intreaba el curios.

- Mama imediat ce ma intalnit a jurat ca iti va porni un adevarat razboi pentru ce i.ai facut, iar mie mi.a spus ca ma va dezmosteni daca te voi sprijini in decizia ta.

- Tu ce i.ai spus?

- Ca poate incepe procesul de dezmostenire de pe acum si poate sa si.o infieze ca fiica pe Dilek, spune Derya razand si noi incepem sa radem cu ea.

- Derya am nevoie la baie, poti veni cu mine sa imi arati unde e, o intreb eu, iar ea imi face semn sa o urmez.

- Uite aici este, imi arata dupa ce urcam scarile, vrei sa te astept, ma intreaba ea.

- Nu, stai linistita, ma descurc, voi veni repede.

Stau de vreo cinci minute in baie, ma uit in oglinda si imi retusez machiajul apoi ies iar la intrare nu era nimeni alta decat Dilek.

- Tu, cat tupeu ai sa apari aici,cum de te.a ales pe tine si nu pe mine, imi spune ea dintr.o data speriindu.ma pentru ca nici bine din baie nu iesisem, de parca ma urmarise.

- Sunt sotia lui fie ca iti place fie ca nu si il voi urma oriunde este nevoie, resemneaza.te, acum te rog sa ma scuzi, eu trebuie sa plec la sotul meu.

- Pleaca, la moartea sa te ia aud in spatele meu si ma impinge pe scari, corpul ma doare, aud doar cuvantul iubiro si tipete in jur, apoi nimic.

DESTINULWhere stories live. Discover now