Decizii...2

1.8K 99 1
                                    

Dimineata isi face prezenta cand razele soarelui imi bate in ochi, la naiba iar am uitat sa trag draperiile! Imi e atat de somn, nu as vrea sa ma ridic si mai e si ceva greu ce simt pe corpul meu,offf iar ochii astia parca refuza sa mi se deschida, asa ca pipai prin jur si constat ca am o mana straina in jurul taliei mele. Brusc ochii mi se deschid si privesc in spatele meu, raman uimita, in acelasi timp placut surprinsa,era el, venise la mine si era atat de dulce cand dormea, incerc sa ma intorc cu fata spre el,dar nu prea reusesc. Totusi reusesc sa il trezesc, desi nu asta imi doream.

- Neata! Spune el cu voce ragusita uitandu.se cu ochii putin deschisi la mine.

- Neata, ii raspun si reusesc sa ma intorc asa cum imi propusesem.
Cand ai venit, il intreb incet in timp ce cu mana dreapta ii mangaiam obrazul  nebarbierit.

- La ora doua, am ajuns acasa la noi, nu te.am gasit si am presupus ca ai venit aici asa ca am plecat am ajuns aici unde mi.a deschis bunicul tau, desi nu ma asteptam sa imi deschida cineva, sau poate vreo menajera ceva, apoi am stat cu el de vorba pana la ora patru, abia atunci am venit aici, tu dormeai atat de adanc incat nici nu m.ai simtit cand te.am sarutat, cand m.am asezat langa tine, absolut nimic...

- Probabil am fost prea obosita.

- Probabil, dar spune.mi de ce ai plecat de acasa?

- Eram suparata, plictisita,simteam nevoia sa vorbesc cu cineva, aici am vorbit cu mama,a fost si Derya, si...

- Aham...deci sa inteles mai bine, erai suparata pe mine si nu vroiai sa imi vezi mutra si nici sa ma auzi asa.i?spune el cu zambetul pe buze, iae eu il privesc uimita de faptul ca el nu e suparat ci imi spune totul cu zambetul pe buze.

- De ce razi?

- Ca tu esti o prostuta ce nu are incredere in sotul ei, aia e!

- Serdar, dar...

- Shhtt!!! Ti.am spus ca eu nu sunt tatal si ca voi afla adevarul...

- Nu inteleg!

- Ieri am aflat cine e adevaratul tata al copilului lui Dilek!

- Tu vorbesti serios, si cine e, il intreb eu inghitind in sec si sperand din tor sufletul sa nu fie al lui.

- Copilul este al lui Yavuz Kaya, iar tatal tau acopera amantlacul lor deoarece e prieten cu Yavuz.

- De ce se ascund daca se iubesc si de ce ti.l pune tie in carca?

- Yavuz Kaya este insurat, are un copil de 15 ani, si tot el este dusmanul meu de moarte. Ma uraste si vrea cu orice pret sa ma faca sa sufar.

- Si ce ai de gand sa faci?

- Sa le demasc planurile, dar va fi foarte greu, nu am pe nimeni atat de apropiat de tatal tau...

- Te.as putea ajuta eu daca vrei!

- Nu vreau iubito sa te implic pe tine, imi spune el usor iritat de aceasta idee si imi maingaie usor spatele gol pe sub bluza de pijama.

- Dar nu va fi mare greutate, e tatal meu, ma voi duce la el cu anumite pretexte, nu va banui nimic, te rog, lasa.ma sa te ajut!

- Doar daca in momentul asta faci dragoste cu mine, imi spune el ranjind.

- Hmmmm, esti atat de...

- Sht! Taci si saruta.ma!

- Serdar!

- Hmmm...

- Serdar!

- Ce este Melek, de ce vrei sa strici momentul asta?

- Vreau sa stiu si su pana la urma ce este intre noi?

- Iubire iubito, iubire, de ce?

- Pentru ca sti ca aceasta casatorie trebuia sa fie altfel si apoi sa divortam, iara cum...

- Acum nu mai divortam, ne continuam casnicia,fiindca ne iubim, tu nu esti de acord, sau inca vrei sa divortezi, ma intreaba el enervat.

- Te iubesc Serdar dar imi era frica...

- Ca ma joc cu tine ai te voi parasi cand planul e gata, asa.i? Asa credeai? Chiar nu vedeai cat te doresc,raspunde.mi?

- Asa credeam!

- Foarte rau, eu te doresc, te ador, iubesc corpul asta al tau, pe tine, mirosul tau, pielea ta,saruturile tale, totul si vreau sa fi mama copiilor mei, iar acum esti pedepsita fiindca nu ai crezut in mine,spune el rambind malefic si smulge de pe mine pijamaua lasandu.ma goala sub el, la fel facand si el cu ale lui haine.
Suntem goi si ne iubim ca doi nebuni...

Pranzul

- Fiule esti sigur ca este o idee buna sa faceti asemenea plan, ma intreaba bunicul Aslan, in timp ce luam pranzul la masa din gradina.

- Da bunicule, doar asa vom scapa de ei, altfel ne va face viata un calvar.

- Daca asa considerati voi,nou va vom sustine, dar trebuie sa fiti cu ochii in patru, Tarik este un om viclean, nu se lasa dus usor de nas...

- Tata are dreptate Serdar, am trait ani de zile cu el in casa, a fost sotul meu, este un om ce nu inghite repede orice. Intai face investigatii si apoi crede.

- Iar noi vom planui ceva atat de bine incat el trebuie sa creada, spun eu hotarata, trebuie cumva sa acapam de acesti oameni.

- Bine, atunci cu totii va vom sustine, doar trebuie sa ne anuntati despre plan, si trebuie cu totii sa stim ce sa spunem, iar pe durata acelui plan trebuie sa fim cu ochii in patru si mintea agera, spune bunicul.

- Eu ma tem mult pentru voi, mai ales pentru tine Serdar, pentru ea mai putin fiindca e tatal ei si nu il va lasa inima sa ii faca ceva, aveti mare mare grija, spune mama mea, Eylul.

- Multumim mult pentru sprijin, iar acum va rog sa ne scuzati, trebuie sa plecam si sa ne intalnim cu omul meu de incredere, imediat ce vom planifica totul va vom pune la curent, spune multumit de cele auzit,Serdar.

DESTINULUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum