Koruyucunum

894 45 11
                                    

          Selam askımlarr :)) Resim Serin :) Ne yapıyorsunuz bakalım? Ben çok iyiyim valla :) Neyse, bu bölümü çok sevdiğim biricik sınıf arkadaşıma itfaf edeceğim :) MbFcandir :) Özge, seni çok seviyorumm :) Hikayemi sınıfta çok övdün ve beni çok mutlu ettin canım :) Teşekkür ederim, oyların ve yorumların harika :)

          Arkadaşlar, sizden birşey rica etmek istiyorum. Hikayenin yeni bölümünü yayınladığımda mesela hikayeyi 50 kişi okuduysa sadece 10-12 kişi oyluyor veya 8-9 kişi yorum atıyor. E diğer 40 kişi neden oylayıp yorum yapmıyor? Ben bu durumdan birazcık rahatsızım. Hani böyle herkes elinden geldiğince yorum yapıp oylarsa çok sevinirim. Ama diğer oy ve yorum yapanlara da çok teşekkür ederim :) Hepinizi çok seviyorumm :) Sakın böyle dedim diyede küsmeyinn :)) <33

          Hikayeye dönelim, çünkü çok konuştum :P

          Serin'in arkada sırıtıyor olduğuna bahse girerim. Ayak seslerini duyunca oda kesin orada küçük bir şok geçirmiş ve sonrasında kendine gelip eve doğru gitmeye karar vermiştir. 

          Biz neyiz ya? Sevgili desem değil, arkadaş desem hiç değil. Biz neydik? Neden bu kadar yakın olmamıza rağmen birbirimizden uzak duruyorduk. Biz karşılaşmaması gereken iki insandık belkide. Birbirimizi isteyen ama yapamayan, birbirimizi sevip sevemeyen iki insan belki.

          Evin anahtarını cebimden çıkartıp kapıyı açmaya çalıştım. İçeri girecekken Serin'e bakmayı da ihmal eder miyim sizce? Tabikide hayır. Serin'e baktığımda o da kapının önünde dikilmiş bana bakıyordu. Kapıyı işaret ettiğinde gülümseyip el salladım. İçeriye girdiğimde arkamdan kapıyı kapatıp ışığı aradım. Kapıya yaslanıp derin bir iç çektiğimde ellerimi saçlarımın içerisinden geçirip gözlerimi devirdim.

         Odama eşyaları çıkartırken sırıtıyordum. Sırıtmamın sebebi o mu bilmiyorum ama boşverin. Odamın kapısını açtığımda arkamdan kapıyı kapatıp eşyaları yatağın üstüne bıraktım.

          Ben bu gün kavga etmiştim! Ben ya, Derin Kaya! Hah o kıza daha neler yapardım ben ama işte bizim dengesiz beni o kızdan kurtarmasaydı görürdü o!

          Eşyaları poşetten çıkartırken gülümsedim. Bu gün çok güzeldi, çok güzel şeyler almıştık. Çok eğlenmiştik, tabi biraz +18 ve kavga da olsa güzeldi.

                Kıyafetleri katlayıp dolaba yerleştirdikten sonra yarınki ders kitaplarımı çantama yerleştirip giyeceklerimi hazırladım. Pijamalarımı giydikten sonra yorganı açıp içine girdim.

***

          Alarmın sesiyle uyanırken az kalsın yataktan düşüyordum. Uff bu ne ya! Kaç gündür paşa paşa yatıyordum ben ne güzel. Vallaha bıraksalar sonsuza kadar uyuyabilirdim. 

          Yataktan kalkıp kafamı kaşıdığımda ilk önce banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım. Ayılınca daha bir rahatlamıştım sanki. Hayır hayır! Lanet olsun! Ben söylemiştim ama yaa! Acıyo demiştim, ne yapacağım ben şimdi? Boynumdaki morarık bu günkü sinirimi tavan yapmıştı. Öptüğü, ısırdığı her yerin izi çıkmış aynı zamandada morarmıştı. Hayvan, it. Sorucam ben sana!

          Odaya geçtim ve çorabımı giydim. Üzerime okul eteğini giyerken bir taraftanda fermuarını çekiştiriyordum. Gömleğimi üzerime geçirip göğüsüme kadar düğmelerini ilikledim. Zaten boynumdaki morarık kapanmıyordu. Kravatımıda taktıktan sonra saçlarımı yukarıdan dağınık bir topuz yapıp çantamı aldım.

          Aşağı hızlı bir şekilde indikten sonra mutfağa uğrayıp dolaptan ağızıma bir kaç kahvaltılık şey attım. Vestiyere ilerlerken çekmeceden makyaj malzemelerini çıkartıp makyaj yapmaya başladım. Eyeliner, göz kalemi ve parlatıcımı da sürdükten sonra işim bitmişti.

Daha YENİ BaşlıyoruzWhere stories live. Discover now