Anlaşma

302 21 27
                                    

   Selam :) Kimse yb istemiyor sanırım bu ne sakinlik yahu ? Bekledim biri belki yb ister diye ama gelmedi :( Neyse :'(

   Keyifli okumalar 

   Nazan iki büklüm olup kendini yere atarken doktor, "Şu an bu işin pek önemi kalmadı ama bebek erkek!" Semih sırıtırken bir taraftan da Nazan'ı kucağına alıyordu, "Bu mükkemmel!" Semih Nazan'ı tam götürecekken Mira'nın yanına gidip alnına küçük bir öpücük kondurdu.

   Serin ile Semih odadan çıktıktan sonra direk Mira'nın yanına gittim, "Tatlım bir yakışıklı daha olacak!" Mira'da ağızı kulaklarına varırcasına gülümserken birden soğudu, "Nazan doğum yapacak öyle değil mi?" olumlu bir şekilde kafa salladıktan sonra, "İyi de neden birden soldu yüzün?" Mira karnını peçeteyle silerken, "Zamanlama süper!" kaşlarımı yukarıya kaldırıp, "Biraz öyle oldu sanırım" Mira yerinden kalkarken yardım edip doktora teşekkür ettik.

   Odadan çıktıktan sonra Mira, "Semih'lerin yanına gitsek iyi olacak" olumlu bir şekilde kafa salladıktan sonra asansörle kadın doğuma indik. Semih ile Serin görüş açımıza girince yanlarına gidip, ''Nazan nasıl?'' Semih omuz silkip, ''Bir haber yok, içeriye aldılar'' Mira koltuklardan birine oturduğunda Serin gözüme takıldı, telefonla birisiyle konuşuyordu. Semih'in yanına gidip, ''Serin kiminle konuşuyor?'' Serin sırıtmaya başlarken Semih cevap vermeden tekrar sordum, ''Semih, kiminle konuşuyor?'' Semih omuz silkip sırıtarak Mira'nın yanına giderken arkasını dönüp yürürken, ''Sevgilisiyle olabilir!'' dedi.

   Gözlerim yuvalarından çıkmak istesede izin vermiyip gözlerimi kırpıştırdım, ''N ne?'' Semih Mira'nın omzuna kolunu atarken, ''Olmaz mı? Hem siz arkadaşsınız'' şaşkınlığımı üzerimden atıp ciddi bir ifade takındım, ''Yok canım zaten sordum sadece. Öyle sırıtınca'' Semih kaşlarını kaldırıp Mira'ya döndü.

   Acil yazan yerin hemen yanında ki duvara gidip sırtımı yasladım. Serin telefon konuşmasını, ya da sevgilisiyle olan konuşmasını bitirmişti herhalde. Semih'in karşısında ki duvara geçip o da benim gibi yaslandı. Hayır anlamadığım şey Semih neden sevgilisi olamaz mı demişti ki? Tamam olabilir ama ben de onun eski sevgilisiyim yani, soramaz mıyım?

   Acil kapısı iki yana açılırken yerimden doğruldum. Hemşirenin elinde tuttuğu yeşil bir bez ve ayaklarının ikisini hava da oynatan bir küçük Semih vardı. Hemşire ona bakarken gözden kaboldu. Semih yanıma gelirken, ''Bu bana benzemiyor!'' dudaklarımı birbirine bastırıp gülmemi bastırmaya çalışırken, ''Eee napalım, annesine çekmiştir'' Semih suratını düşürürken, ''Benim çocuğum olacak, bir de şimdi kardeşim oluyor. Yaşımız kaç başımız kaç?''

   Serin ve Mira'da yanımıza gelirken kendimi tutamayıp sırıttım, ''Ne oldu?'' Serin bu soruyu sorunca istemsizce yüzümde ki gülümseme uçtu gitti. Serin'in omuzuna omzumu çarpıp yanından geçerken Mira'da arkamdan geldi, ''Ne oluyor sana?'' elimi alnıma koyup, ''Bilmiyorum!'' dedim.

   Mira ellerini arkada birleştirerek, ''Kıskan...'' Mira'nın sözünü kesip önüne geçtim, ''Sakın Mira, Sakın. Onu ne kıskanıyorum ne seviyorum. Artık onunla arkadaş bile kalmak istemiyorum'' Mira şaşkınca kaşlarını yukarıya kaldırdığında önünden çekilip 'Yeni Doğum' yazan yere doğru ilerledim.

   Camdan içeriye baktıkça onu yiyesim geliyordu, ''Ahh oradan ne zaman çıkacaksın ?'' ayaklarını oynatıp öylece yatıyordu. Mira arkamdan yavaşça seslendiğinde olduğum yerde sıçradım, ''Benim oğluma da böyle teyzelik yapar mısın?'' elimi kalbime koyup yavaşça arkamı döndüm, ''Yaparım da, bu kadar sessiz olmak zorun da mısın?'' Mira kıkırdayıp yanıma geldi, ''Oğlum da böyle tatlı olsun!'' Mira'ya bakıp gülümsediğimde karnını okşuyordu, ''Benim yiğenim daha tatlı olacak. Bazıları gibi dengesiz olmayacak! Öküz, odun olmayacak, dimi teyzesi! Adam olacak!'' 

Daha YENİ BaşlıyoruzWhere stories live. Discover now