Capitolul 5

64 3 3
                                    

 Am intrat repede in masina si am iesit din parcarea scolii.

 - Deci unde mergem? il intreb curioasa.

 - Nu-ti spun!

 - Haide...!

 - Nope! zice el accentuand 'p'.

 Am hotarat sa ma uit pe geam, stiind ca nu-mi va spune nimic.

 Trecuse o jumatate de ora de cand mergeam. Deja incepeam sa ma plictisesc.

 - Hey Justin, cat mai avem de mers?

 - Putin! zice zambind.

 Peste 10 minute a oprit masina. Am coborat si am observat ca eram undeva sus, adica ma refer chiar sus. In fata mea se vedea intreg orasul. Apoi m-am uitat in sus. Cerul era minunat. Avea nuante de albastru combinate cu nuante roz. Cateodata mai trecea un avion care lasa o dara alba ce se pierdea in culorile ametitoare. Orasul era alb, din cauza ninsorii, iar din cer cadeau fulgi mici de zapada. Soarele era prezent. Chiar daca era iarna, era destul de cald. Aceasta priveliste semana mai mult cu un peisaj pictat de mari pictori. Justin se uita la cer. Adevarul e ca e destul de spectaculos felul in care albastrul si rozul sunt combinate, iar fulgii cad fara incetare. Asta e mult mai bine decat sa stau la scoala.

 - Wow! murmur intr-un final, cand imi gasesc cuvintele.

 - Iti place? ma intreaba neluandu-se ochii de la cer.

 - Mai intrebi? E uimitor! N-am vazut ceva mai frumos in viata mea!

 - Serios? ma intreaba uitandu-se la mine.

 - Da. De unde sti locul asta?

 - Am fost aici...mai demult.

 Am vrut sa mai zic ceva, dar el s-a apropiat foarte repede de mine. Si era aproape de mine...prea aproape. Am inceput sa tremur, pentru ca incepuse sa se lase frigul. Atunci el a facut ceva la care nu ma asteptam. M-a imbratisat! 

 - Ar trebui sa mergem inapoi! imi zice dupa ce ne indepartam.

 - Da, asa e! 

 Ne-am dus spre masina si ne-am urcat in ea. Drumul a fost linistit. La un moment dat am vrut sa pornesc muzica, dar el mi-a dat peste mana exact cand voiam sa apas pe buton.

 - Hey, vreau sa ascult muzica! ii zic.

 - Ei bine mie nu-mi place muzica!

 - Dar-

 Nu am apucat sa termin, pentru ca s-a auzit o bubuitura si masina a iesit de pe sosea. In dreapta si in stanga nostra era camp si nu prea trecea nici o masina pe aici. S-a auzit in o bubuitura si masina s-a invartit. Nu am apucat sa facem nimic, fiindca totul s-a intamplat foarte repede. In timp ce ne invarteam, totul s-a oprit. Mi se parea ca ne miscam cu incetinitorul. Justin avea sange pe fata, pe maini si pe abdomen. Masina s-a oprit. Eu nu ma puteam misca, imi simteam tot corpul amortit si imi intrase un ciob in brat. Niste tipi l-au scos pe Justin din masina. Nu le-am vazut fetele, am vazut doar ca erau mai multi. Am auzit ca ei vorbeau ceva, dar nu am inteles ce. Apoi s-au auzit niste lovituri. Cineva m-a luat de picioare si m-a tras afara. M-am luat pe sus, a ocolit masina si a ajuns pe partea unde erau ceilalti. Apoi m-am aruncat pe jos, spatele meu facand contact cu pamantul. Pentru cateva secunde n-am putut sa respir, impactul fiind prea puternic din cauza acelui om care era foarte inalt si m-a aruncat cu putere. Mi-am arcuit spatele de durere si mi-am inchis ochii. Ei au inceput sa rada. Mi-am deschis ochii si am vazut 5 baieti. Am incercat sa ma ridic in coate, dar bratul drept imi era amortit din cauza ciobului, asa ca am cazut inapoi. Dupa acei baietii era Justin care statea intins pe jos, plin de sange. El era mai lovit decat mine. Eu aveam doar buza sparta, capul spart si cateva lovituri pe maini si pe picioare. Vedeam in ceata, dar puteam observa zambetele celor 5. 

DangerWhere stories live. Discover now