Capitolul 6

63 2 0
                                    

 - Poveste lunga! zice Justin trantindu-se pe canapea si dandu-i pe ceilalti jos.

 - Ei bine am timp destul! Nu e ca si cum as avea altceva de facut in seara asta. continua privindu-ma urat.

 Am impresia ca nu prea ma place. Nu stiu de ce, dar mereu se uita urat la mine.

 - Uite, nu sunt obligat sa-ti spun in acest moment, Drew! Am avut o dupa-amiaza obositoare si vreau doar sa ma relaxez. Acum, daca nu te deranjez vreau sa ma culc putin. zice inchizand ochii.

 Eu stateam in picioare si ma uitam la ei. Alex l-a tras de picioare pe Justin, iar acesta a cazut pe jos.

 - Hey! tipa el. Restul baietilor s-au pus inapoi pe canapea, razand de el. Asta nu-i amuzant! murmura punandu-se pe fotoliu.

 - Justin! soptesc apropiindu-ma de el.

 - Mhm! zice aproape adormind

 - Mi-e frig!

 - Si ce vrei sa-ti fac?

 - Nu stiu! Sa-mi aduci ceva de imbracat, poate.

 - Poate nu! Du-te sus si ia ceva de la mine.

 - Dar nu stiu de unde!

 - In prima camera, pe dreapta. Acum cara-te de aici!

 - Pff...bipolar! am murmurat.

 - Te-am auzit!

 - Ma bucur. raspund iesind din camera.

 Am urcat scarile si am intrat in camera. Acolo era un pat cu le

njeria rosie, un dulap negru, covor pufos alb si un birou tot negru. Prin toata camera erau poze cu...familia lui cred. Dar cele mai multe erau cu o fata. Cred ca era sora lui. Era foarte draguta! Am scotocit prin dulapul lui si am luat un tricou alb. M-am schimbat si mi-am spalat tricoul de sange. Apoi am coborat in living. Cand am ajuns, toata canapeaua era ocupata plus fotoliul.

 - Mi-e foame! se plange Justin.

 - Ma duc eu! zic.

 Am intrat in bucatarie. Ma intreb unde e Olivia. Ma rog! Am cautat prin frigider ceva de mancare, dar nu am gasit nimic. Am scos niste paine si am facut sandwich-uri cu sunca si cascaval. Le-am pus pe o farfurie si am mers in living.

 - Mai doresti altceva, Justin? il intreb sarcastica.

 - Da, de fapt. As vrea si-

 - Justin! zice Drew serios. Chiar as vrea sa stiu ce s-a intamplat!

 - Vrei sa sti?! Bine! Am mers undeva cu Jes, iar cand voiam sa o duc la scoala Luke si gasca lui au venit. Din cauza lor am facut un accident de masina. Ei au vrut sa ma impuste, dar Jes m-a ajutat si apoi ei au plecat. Noua ne-a luat o ora si jumatate sa ajungem aici. Sfarsit! zice nervos.

 Un moment a fost liniste, Justin mancand 2 sandwich-uri. Am vrut sa ma duc in partea cealalta a camerei, dar cand treceam prin fata lui Justin el m-a tras de mijloc. Eu am cazut pe fotoliu.

 - Voiai sa stai jos? intreaba.

 - Sa zicem.

 - Ei bine acum stai. 

 M-am ghemuit la pieptul lui si am adormit.

 Pov. Justin:

 Dupa ce ea a adormit, baietii au inceput sa-mi puna intrebari.

 - Cum adica te-a ajutat? zice Austin.

 - Cine? intreb adormit.

 - Jessie! Ce a facut?

 - L-a amenintat cu pistolul pe nenorocit. 

 - Serios?!

 - Da. Asa ii trebuia!

 - E curajoasa! Ea nu ar fi facut-o niciodata. Adica, nu e ca si cum ar fi aflat si te-ar fi iertat. Ea nici nute-a ajutat cand-

 - Taci! tip.

 Mereu ma enervez cand ei aduc vorba de ea. Face parte din trecut, iar eu imi las trecutul in urma. Nu vreau sa imi aminteasca de ea de fiecare data! Jes a tresarit si si-a deschis putin ochii.

 - Ce se intampla? a intrebat incet.

 - Nimic. Te duc sus! 

 Am luat-o in brate si am urcat scarile. Am intrat in camera mea si am lasat-o pe pat. Am luat din dulapul meu o pereche de pantaloni scurti pentru Jes. I-am aruncat pe fata ca sa se trezeasca.

 - Imbraca-te! ii zic.

 Ea se ridica lenesa din pat si se duce in baie. Eu imi dau pantalonii jos si ii arunc pe un scaun, apoi imi dau si tricoul jos. Ma indrept spre usa de la baie si tocmai cand vreau sa bat ea se deschide. Jes sta putin si se uita la mine.

 - Baby, stiu ca sunt foarte dragut, dar nu te mai holba asa la mine! ii zic ranjind.

 - Pff...nu ma holbam! zice trecand de mine si trantindu-se in pat, pe burta.

 - Cum zici tu! zic chicotind si inchizand usa dupa mine.

 Am facut un dus relaxant de 15 minute. Rana de la picior inca ma ustura, dar nu i-am dat mare atentie. Am iesit din baie infasurat intr-un prosop. Jes dormea dusa. Am scos din dulap o pereche de boxeri si niste pantaloni scurti. M-am imbracat si cand ma pregateam sa ma pun in pat am vazut ca ea era intinsa pe diagonala si il ocupa pe tot. Bine, am inteles ca ii era somn, dar trebuia sa se gandeasca si la mine. Adica eu unde mai dorm acum? I-am ridicat picioarele si i le-am trantit in partea cealalta, astfel incat sa stea doar pe o parte a patului. Ea a mormait ceva, dar nu s-a miscat. M-am pus in pat si am adormit imediat

 Se auzeau niste sunete puternice. Mi-am deschis ochii si m-am uitat in jur. Langa mine, Jes inca dormea. Statea pe burta, cu un picior ridicat. Nu stiu cum sa descriu bine, deoarece statea intr-o pozitie ciudata. Zici ca facea o pozitie de karate. Pe bune! Ma rog, m-am dat jos din pat si am deschis usa. Am coborat lenes scarile si am intrat in living.

 - Neata! mi-au zis baietii.

 M-am asezat pe canapea si m-am uitat prin jur si am observat ca o persoana era in plus. Cand mi-am dat seama cine e am sarit de pe canapea si am inceput sa tip.

 - Ce cauta asta aici? Cine l-a adus? Pleaca!

 - Frate, calmeaza-te! Noi l-am chemat. zice Alex.

 Jason doar statea acolo si radea.

 - Uite ce fata are! Rade intruna! Cum sa nu ma enervez?

 Apoi s-au auzit niste sunete de pe hol

 Pov. Jessie:

 Niste tipete m-au trezit din somnul profund pe care il aveam. Nu am vrut sa ma despart de perna, deoarece credeam ca in orice moment imi poate cadea capul. Asa ca mi-am strans perna in brate si am coborat scarile. Tipetele veneau din living, asa ca am intrat acolo. Toti s-au oprit si s-au uitat la mine. Ceva era in neregula. I-am numarat in gand si erau mai multi cu unu. 

 Cine e tipul ala?

S-ar putea sa fie litere in +/- sau propozitii fara sens, pentru ca am scris capitolul tarziu.

 Stiu ca e scurt! Pe urmatorul o sa incerc sa-l fac mai lung.

 Bye-Bye!!!:*

DangerWhere stories live. Discover now