Ποιο είναι το ιδανικό μαγιό για το σώμα σας;

822 55 32
                                    

Ουό, πάνε κάτι χρόνια από τότε που ανέβασα, αλλά δεν έχω ιδέες για παρτ... ΚΑΙ ΟΙ BTS ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ALBUM, ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ! ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ JUNGKOOK Ή TON TAEHYUNG Ή ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7!😭

Τι σας λέω και εσάς τώρα, ε;😂

Αν έχετε κάποια ιδέα ή κάποιο πρόβλημα και θα θέλατε να σας βοηθήσω (ψυχολόγος και σύμβουλος έχω καταντήσει😂) μπορείτε να το γράψετε στα σχόλια ή να μου στείλετε στο direct. Δεν δαγκώνω. Έκτος αν κάποιος πει ότι ο Jungkook μοιάζει με κορίτσι. Εκεί είναι που...

ΕΝΤΑΞΕΙ, στο θέμα...

Μπορεί να είναι μέσα Ιουνίου, αλλά ακόμα αρκετές από εμάς δεν έχουμε αγοράσει μαγιό. Για να μην πέσετε σε λάθη που θα υπονομεύσουν την εμφάνισή σας, δείτε πώς θα πρέπει να επιλέξετε το φετινό σας μαγιό για να καλύψετε τις ατέλειες και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Το πρώτο βήμα για τη σωστή επιλογή μαγιό είναι να βρείτε ποιο είναι το σωματότυπό σας. Γι' αυτό, μείνετε με τα εσώρουχα και κοιταχτείτε στον καθρέφτη! Οι κατηγορίες είναι πέντε: το αχλάδι, το μήλο, η κλεψύδρα, ο σωλήνας και η φράουλα.

Αχλάδι

Το κλασικό, μεσογειακό σωματότυπο στο οποίο ανήκουν πολλές Ελληνίδες. Χαρακτηριστικά του ο λεπτός θώρακας και μέση και η «ανοιχτή» περιφέρεια που... ξεχωρίζει γιατί είναι αρκετά μεγαλύτερή τους.

Τι να επιλέξετε

Στόχος σας είναι να τραβήξετε την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος για να καλύψετε την περιφέρεια. Γι' αυτό, προτιμήστε ένα μπούστο σε ανοιχτό χρώμα. Αν έχετε πλούσια τα ελέη, ένα σουτιέν με φραμπαλάδες στο πάνω μέρος του, που θα φορεθεί με ένα κλασικό σκουρόχρωμο κάτω μέρος, θα τραβήξει την προσοχή στα σημεία που θέλετε. Αν πάλι έχετε μικρό στήθος, μπορείτε να μαγνητίσετε τα βλέμματα με ένα πιο αποκαλυπτικό σουτιέν ή με ένα που θα τονίσει το μπούστο σας.

Για το κάτω μέρος, προτιμήστε τις μονοχρωμίες και ένα σλιπ που δεν θα σας «κόβει» στη μέση. και η θα επιμηκύνουν τον κορμό σας, χωρίς να τονίζουν την περιφέρεια.

Τι να αποφύγετε

Τα σουτιέν που δεν «ανεβάζουν» το στήθος, όπως τα τριγωνάκια, και στο κάτω μέρος «απαγορευτικά» είναι τα σχέδια, όσα δένουν με κορδόνι και το στιλ μποξεράκι.

Μήλο

Αν η μέση σας είναι πιο φαρδιά από τους γοφούς και το ίδιο φαρδιά με το μπούστο σας, τότε μάλλον ανήκετε στην κατηγορία του μήλου.

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsWhere stories live. Discover now