Quiz: Πόσο καλά ξέρεις τα ζώδια;

485 34 25
                                    

Πιστεύεις ότι μπορείς να καταλάβεις από τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά των ανθρώπων, το ζώδιο τους; Παρακάτω σου έχουμε μία μίνι ιστορία μίας παρέας 12 ατόμων που αντιστοιχούν στα 12 ζώδια! Απλά μάντεψε το ζώδιο τους, μετά δες τις σωστές απαντήσεις, μέτρησε σε πόσες απάντησες σωστά και δες το αποτέλεσμα σου!

Η Α είναι μία φρεσκοχωρισμένη πληγωμένη κοπέλα, μάλλον συνεσταλμένη, ευγενική μεν, αλλά όχι ιδιαίτερα κοινωνική. Η κολλητή της, την οποία εμπιστεύεται απόλυτα, είναι η Β, μία κοινωνική κοπέλα με πολλές παρέες και ιδιαίτερα δημοφιλής! 

Ο Γ είναι ο σύζυγος της Β, με την οποία οδηγήθηκε σε γάμο και οικογένεια κυρίως λόγω οικονομικού συμφέροντος και κοινωνικού πρεστίζ, αλλά και λόγω παρορμητικού κεραυνοβόλου έρωτα. 

Ο Γ έχει κολλητούς φίλους τον Δ και τον Ε. Ο Δ έχει γοητευτεί από την Α, η οποία δεν είναι καθόλου εκδηλωτική λόγω του πρόσφατου χωρισμού της, γεγονός που τον εκστασιάζει  και την διεκδικεί ανελλιπώς. 

Ο εκκεντρικός, ευχάριστος και πολύ φιλικός Ε έχει σχέση με την ΣΤ, η οποία αποτελεί μία φλογερή και παθιασμένη προσωπικότητα με αξιοπρόσεχτη παρουσία και συμπαθεί πολύ την φιλήσυχη Α, όπως και η ευαισθητούλα και γλυκιά της παρέας Ζ, η οποία αισθάνεται ότι ταιριάζει απόλυτα με την Α. 

Η Β αν και δεν θεωρείται ζηλόφθονος άνθρωπος, ενοχλείται που η παρέα ασχολείται τώρα τελευταία με την μάλλον βαρετή Α. Όταν η Α ξεπερνά τα πείσματα της και μπλέκει επιτέλους με τον Δ, το ενδιαφέρον της παρέας πέφτει πάνω της. Η Β από την μια χαίρεται και στηρίζει τη νέα σχέση και από την άλλη διαδίδει προσωπικά μυστικά αλλά και ψέματα για την Α, στην παρέαπροκειμένου να ξανακερδίσει το ενδιαφέρον τους και όχι από κακία. 

Ο Δ υποστηρίζει και προστατεύει την κοπέλα του από τις φήμες.Ο Γ βάζει πάνω απ’όλα την οικογένεια του και προτιμά να στραφεί εναντίον του κολλητού φίλου του.  

Ο Ε δεν παίρνει θέση γιατί δεν θέλει να χάσει κανέναν από τους φίλους του, αντίθετα με την κοπέλα του την ΣΤ, η οποία πάντα θέλει να ξεχωρίζει από το πλήθος και πάει με το μέρος της Α. Το ίδιο και ο γόης της παρέας ο Η, μέγας υποστηρικτής του έρωτα αλλά και της δικαιοσύνης. 

Ο Θ, αν και τον έχουν για τον πιο αφηρημένο και ανόητο, επικεντρώνεται στο να βοηθήσει όσο μπορεί, να ξαναγίνουν τα πράγματα όπως πριν γιατί στεναχωριέται, αλλά δεν παίρνει το μέρος κανενός. 

Η Ι θεωρεί ότι οι φήμες είναι αληθινές αφού εμπιστεύεται και θαυμάζει το έξυπνο μυαλό της Β και συμμετέχει σε αυτές, κατακρίνοντας την Α. Ο ΙΑ δεν ασχολείται καν, γελάει με την κατάσταση και είναι σίγουρος ότι όλα θα περάσουν και θα είναι όλοι ξανά χαρούμενοι και αγαπημένοι. 

Η Α ομολογουμένως δεν είναι τόσο έξυπνη όσο η Β και δεν ξέρει πώς να φερθεί, οπότε απλά απομακρύνεται με τον νέο έρωτα της. 

Η σχέση της με τον Δ ενδυναμώνεται από όλο αυτό, λόγω της κοινής τους επιμονής να αντέξουν μαζί, ακόμα κι όταν επιστρέφει ο πρώην ο ΙΒ και τους απειλεί ότι θα τους καταστρέψει, αν εκείνη δεν γυρίσει πίσω σε αυτόν.  Η Β μετανιώνει αφού δεν είναι κακός άνθρωπος και κατάλαβε το λάθος της, αλλά δεν το παραδέχεται ανοιχτά. Ξαναπλησιάζει χωρίς εγωισμό την Α για να επανορθώσει, όμως η Α έχει ένα μεγάλο ελάττωμα, την μνησικακία, ειδικά για ανθρώπους, που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη της.

Τώρα γράψε σε ένα χαρτί τι ζώδιο πιστεύεις ότι είναι ο καθένας, από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας μας. 
.
.
.
.
.
.
.
(Μην κοιτάξεις παρακάτω πριν μαντέψεις τα ζώδια!)
.
.
.
.
.
.
Ύστερα δες, πόσες από τις απαντήσεις που έδωσες είναι σωστές παρακάτω:

A: ΤΑΥΡΟΣ
Β: ΔΙΔΥΜΟΣ
Γ: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δ: ΚΡΙΟΣ
Ε: ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΤ: ΛΕΩΝ
Ζ: ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η: ΖΥΓΟΣ
Θ: ΙΧΘΥΣ
Ι: ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΙΑ: ΤΟΞΟΤΗΣ
ΙΒ: ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

1-4 σωστές απαντήσεις: Χμμ… Μάλλον δεν έχεις κατανοήσει αρκετά την προσωπικότητα των 12 ζωδίων.

5-9 σωστές απαντήσεις: Είσαι πολύ καλός αλλά με μερικές ελλείψεις!

10-12 σωστές απαντήσεις: Τι είσαι εσύ παιδί μου; Μήπως είσαι αστρολόγος;

Πώς τα πήγατε; Ελπίζω να σας άρεσε!😃

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsWhere stories live. Discover now