Διάβασμα 101 (cozihavefreakedoutandimgonnadie)

287 41 64
                                    

Στις 30 Αυγούστου 2018 είχα ανεβάσει ένα κεφάλαιο που σας περιέγραψα τις εμπειρίες μου και σας έδωσα μερικά τιπς για το γυμνάσιο.

Φέτος, την σχολική χρονιά 2019-20, θα πάω δευτέρα λυκείου.

Με άλλα λόγια, μπαίνω στην τελική ευθεία και έχω φρικάρει.

Η κατεύθυνση που διάλεξα είναι θετική υγείας και δεν ξέρω πώς να νιώσω για αυτό για να είμαι ειλικρινής... Αλλά αποφάσισα φέτος να στρωθώ και να ασχοληθώ περισσότερο με το διάβασμα μου. Όχι ότι τόσα χρόνια ήμουν χάλια, αλλά θεωρώ ότι μπορώ καλύτερα.

Και πιστεύω ότι όσες είστε δευτέρα με τρίτη λυκείου νιώθετε το ίδιο, σο αποφάσισα να γράψω αυτό το κεφάλαιο με μερικά τιπς για το πιο αποτελασματικό τρόπο διαβάσματος.

Φυσικά αυτά τα τιπς ισχύουν για όλες τις τάξεις, απλά θεωρώ ότι οι μαθητές αυτών των δύο τάξεων πρέπει να καταβάλουν ακόμα περισσότερες προσπάθειες, καθώς το διάβασμά τους κατά την διάρκεια αυτών των δύο χρόνων ευτυχώς ή δυστυχώς καθορίζει το μέλλον μας.

Οργανώσου

Βρες ένα τετράδιο που σου αρέσει, ή ένα απλό τετράδιο και διακόσμησέ το όπως πιστεύεις ότι σε εκφράζει και χρησιμοποιήσέ το για να γράφεις το καθήκοντά και τις υποχρεώσεις σου. Χρησιμοποίησε πολύχρωμα στυλό και washi tape ή μπορείς επίσης να τυπώσεις και φωτογραφίες. Προσπάθησε να ξεχωρίζουν τα μαθήματα και οι μέρες μεταξύ τους. Εγώ είχα πάρει ένα απλό μαύρο μπλοκάκι από τα πλαίσιο και το είχα φτιάξει έτσι ώστε να μοιάζει με bullet journal και έκανε το διάβασμα μου πολύ πιο ευχάριστο.

 Εγώ είχα πάρει ένα απλό μαύρο μπλοκάκι από τα πλαίσιο και το είχα φτιάξει έτσι ώστε να μοιάζει με bullet journal και έκανε το διάβασμα μου πολύ πιο ευχάριστο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πρόσεχε στην τάξη

Ναι, ξέρω. Ξέρω πόσο βαρετός είναι ο Χημικός σου. Ξέρω πόσο μισείς το μάθημα των Αρχαιων και πόσο θέλεις να κάνεις χαρακίρι με τον χάρακά σου μέσα στην αίθουσα (πλιζ μην το κάνεις, I care about you). Προσπάθησε να είσαι ενεργή στην τάξη, όχι απαραίτητα να κάνεις ερωτήσεις, απλά όταν μιλάει ο καθηγητής σου μιλάει, κράτα σημειώσεις αλλά γράψ΄τα με δικά σου λόγια.

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsWhere stories live. Discover now