🍁8 Ways to Embrace the Fall Vibe🍁

624 40 18
                                    

Χελόου μα μπιούτιφουλ πίπολ!😂

Τι κάνετε; Ξέρω ότι έχω να ανεβάσω κάτι χρόνια, αλλά είμαι και πάλι εδώ με ένα καινούργιο παρτ!

Είναι μέσα Νοεμβρίου και προσωπικά δεν κατάλαβα πότε πέρασε το Φθινόπωρο... Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα και τίποτα συναπαστικό αυτό το τρίμηνο και η αλήθεια είναι ότι το έχω ψιλομετανιώσει που άφησα να περάσει το Φθινόπωρο του 2017 έτσι! Για αυτό αν είσαι και εσύ σαν και μένα, διάβασε αυτό το παρτ για να μάθεις πως να αξιοπήσεις το υπόλοιπο αυτής της εποχής!

🍁Αγόρασε ΤΟ ρόφημα🍁

Έλα ξέρεις για ποιο λέω! Είναι αυτό που γίνεται χαμός σε μια καφετέρεια στην Αμερική; Ναι, ακριβώς. Μιλάω για το Pumkin Spice Latte. Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να μην είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά μπορώ να σου πω ότι είναι ιδανικό για μια βροχερή μέρα... [Απλά αναφέρω: επειδή είμαι ακομά σχετικά μικρή, ζήτησα αντικαφεΐνε (ή όπως το λένε τέλος πάντων😂) και για να ξέρετε, είναι αρκετά γλυκό. Οπώτε αν δεν σου αρέσουν οι πολύ γλυκές γεύσεις, καλύτερα να μην το πάρεις...]

🍁Διακόσμησε το δωμάτιό σου🍁

Μπορεί να το έχετε καταλάβει, αλλά θα το πω ξανά για να το εμπεδώσετε. ΛΑΤΡΕΥΩ τα DIYs και να διακοσμώ το δωμάτιό μου ανάλογα με την εποχή. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να αλλάζεις τελείως την διακόσμηση, αλλά μπορείς να βάλεις μια κουβέρτα έξτρα στο κρεβάτι σου, να βάλεις κεριά, να βάλεις ψεύτικα φύλλα στο κομοδίνο σου, να κρεμάσεις πίνακες και όλα αυτά στους φθινοπωρινούς τόνους, δηλάδη πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο, ακόμα και χρυσό.

🍁Φόρα χουχουλιάρικα φούτερ🍁

Ένας λόγος που λατρεύω το Φθινόπωρο είναι τα φούτερ. Ναι, μπορεί το Φθινόπωρο να συνδέεται και με τα σκουρόχρωμα ρούχα, τα μπορντό κραγιόν και τα μποτάκια, αλλά σαν τα φούτερ τίποτα. Είναι ζεστά, είναι άνετα, είναι χουχουλιάρικα και δεν χρειάζεται να ανησυχείς με τι θα τα φορέσεις, γιατί πάνε σχεδόν με όλα!

Και από τότε που ξεκίνησα να αγοράζω από το ανδρικό τμήμα (όταν δεν έχεις αγόρι για να σου δώσει το φούτερ του... hello darkness my old friend...😂) είμαι ευτυχισμένη. Η αλήθεια είναι ότι στο ανδρικό τμήμα έχει πολύ πιο ωραία ρούχα από ότι το γυναικείο (κατά την γνώμη μου πάντα) και έχω πάρει σβάρνα όλα τα σταντς με τα φούτερ.😅

Επίσης στο προηγούμενο παρτ σας έδειξα πως να διακοσμήσετε το φούτερ σας!😊

🍁Πέρνα χρόνο με τον εαυτό σου🍁

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν τα διαγωνίσματα. Σου αξίζει ένα μικρό διάλειμμα. Όταν έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο, πάρε μια κουβέρτα, μια ζεστή σοκολάτα και ένα καλο βιβλίο και απλά χαλάρωσε.

🍁Φτιάξε ένα φθινοπωρινό playlist🍁

Συνδέεται λίγο με το προηγούμενο, αλλά μπορείς να ψάξεις και να δημιουργήσεις ένα playlist με τα τραγούδια που σου δημιουργούν ένα φθινοπωτιρό mood. Προτείνω:

Antony Left : "Evil"
The Tide Rose: "On the Road"
Morning Bear: "You're Right"
10cm: "길어야 5분 (That 5 Minutes)"
O.WHEN (오왠): "윤원-솔직히말허면
BTS (방탄소년단): "Rain"
BTS (방탄소년단): "Butterfly"
BTS (방탄소년단): "Hold Me Tight"
BTS (방탄소년단): "House of Cards"
BTS (방탄소년단): "Run (Ballad Mix)"
BTS (방탄소년단) RM & V: "4 'o clock"
BTS (방탄소년단) Jungkook: "If You"

(Ναι... Μάλλον είμαι μανιακή με τους BTS... Έχει γίνει δεύτερη φύση μου,τι να κάνουμε;😅😂)

Ή γενικότερα indie κομμάτια και μπαλάντες.

🍁Μάζεψε ξηρά φύλλα🍁

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο... Μπορείς να βγεις έξω στο δρόμο ή να πας σε κάποιο κοντινό άλσος και να μαζέψεις ξηρά φύλλα. Στην συνέχεια μπορείς να τα αποξηράνεις (ετσί νομίζω λέγεται) και να τα χρησιμοποιήσεις όπως εσύ επιθυμείς!

🍁Ζωγράφισε🍁

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για κάποιο λόγο μου έρχετε μεγαλύτερη έμπνευση το Φθινόπωρο. Μπορείς να καθήσεις στο γραφείο σου με μια κούπα ζεστή σοκολάτα δίπλα σου και το αγάπημενο σου playlist να παίζει παρέα με το μπλοκ σου και να σχεδιάσεις οτιδήποτε σου έρθει στο μυαλό.

🍁Άλλαξε την εικόνα του κινητού σου🍁

Ξέρω ότι είναι λίγο χαζό, αλλά why not; Βρες μια φθινοπωρινή εικόνα και απλά όρισέ την ως εικόνα κλειδώματος.


Αυτά για αυτό το παρτ! Ξέρω ότι είναι μικρό, αλλά ελπίζω να σας άρεσε!

Επίσης συγνώμη που δεν ανεβάζω τα θέματα που μου στέλνετε! Θα προσπαθήσω το συντομότερο δυνατό!😊

Αντιόζζζ🌹

Αντιόζζζ🌹

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsWhere stories live. Discover now