[21.] •16+•

5.3K 374 31
                                    

A csodálatos matek óra után próbáltam elkerülni Erent ami sikerült is szerencsére. Órákon nem beszéltem vele és szünetekben se futottunk össze. Dühös voltam rá. Nagyon. Utálom, hogy kedve szerint fogdos, csókolgat szinte mindig, én pedig vakon beleesek a csapdájába és viszonzom. Miközbe tuti csak szórakozásból csinálja.

Órák után éppen a megbeszélt próbára ment. Elhaladt a mosdó Előtt, ahol én is ott voltam. Nem akartam követni meg semmi, egyszerűen pont ott sétált el. Eszembe jutottak az eddig történt esetek amiket ő okozott. Eddig mindig én voltam zavarban, én voltam az, akit folyton folyvást kényeztettek. Most fordítva is megtörténik. Megragadtam vállait és berántottam.
-Hé, melyik hülye volt ez?-sóhajtott hangosan ami vízhangzott az üres mosdóban. Lassan megfordult és mikor tekintetünk találkozott elmosolyodott.-Hiányoztam?
-Tch nagyon-forgattam meg a szemem, majd bezártam a mosdó ajtaját és eldöntöttem.
-Mire készülsz cicám?-mosolygott huncutul.-Megismételjük a tegnap estét?
-Hülye-pöcköltem meg homlokát.-Inkább fogdd be a szád.
-De még nem fejezt-nem hagytam hogy végigmondja összeérintettem ajkaink és megcsókoltam. Először nem viszonozta de aztán elkezdte mozgatni ajkait enyémeken.
Egyik keze fenekemre csúszott, mire én belenyögtem a csókba, és azonnal elhesegettem onnan kezét. Nem tetszését azzal fejezte ki, hogy ráharapott alsóajkamra,én pedig hajába túrtam és erősen meghúztam tincseit. Harapdáljál nyomorék, de akkor nem sok hajad marad...
Levegő hiánya miatt zihálva váltunk el. Vettem egy mély levegőt és -mint egy pióca- nyakára cuppantam és erősen szívni kezdtem. Most rajtam a sor, hogy megjelöljem.
-Levih...-sóhajtott kéjesen és tarkómra simított. Egészen addig szívtam az említett felületet amíg lilás folt nem éktelenledett ott, majd áthaladtam nyakának másik részére. Nem szívtam ki annyira a nyakát mint ahogy ő az enyémet, de azért hasonlított az enyémhez.
-Milyen kis vad ma valaki-kuncogott.-Ez tetszik. De azért ne dugj meg. Azért mindent nem engedek-kacsintott rám, mire én megforgattam szemeim.
-Hagyjál már-morogtam, majd lenyúltam tagjáért, közbe újabb csókba invitáltam ajkait. Kigomboltam nadrágját, majd boxerébe nyúlva ingereltem a kicsi Erent hogy feléledjen. Nem is kellett sokat várnom, a kis drága hamar felizgult nekem. Milyen cuki.
Lehúztam nadrágját a boxerrel együtt és húztam rajta párat.
-Le fogsz szopni Élet?-kérdezte kipirultan.
-Talán-vontam vállat és kezemet ajkaim helyettesítették. Fokozatosan engedtem be hosszát számba nyelvemmel szaporán dolgozva körülötte.
Szemeimmel óvatosan néztem fel. Arca teljesen vörös volt, karjai erőtlenül terültek el a földön, én pedig szorgosan próbáltam az élvezet felé vinni az alattam fekvőt.
Fejemet fokozatosan gyorsítottam rajta. Megéreztem előnedvét, majd nemsokkal később megtöltötte a számat élvezetével. Nagy nehezen sikerült lenyelnem, feltápászkodtam a földről és ránéztem. Zavartságát takarni próbálta, de én pontosan tudtam hogy érzi magát. Ugyanazt érzi amit én is éreztem.
-Kicsit lekésted a próbát-hajoltam fölé gúnyos mosollyal és arcába nyomtam a telefonom ami négy óra húsz percet mutatott.-Hupsz-néztem ártatlanul szemeibe és kinyitottam a mosdó ajtaját, ahol távoztam

---
Szer🚌tok(≧∇≦)/

Remélem tetszett, szerintem nagyon nyomi és rövid lett, de szerettem volna még ezt kirakni mielőtt elutazom.

Holnap rokonaimhoz megyek ahol nem igen leszek net közelben, ami azt jelenti hogy mostanába ne nagyon számítsatok folytatásra😅
Helyesírási hibákat nézzétek el pls💕

Byebye💜

Egy rosszfiú a szerelmem //ERERI//  [befejezett]Where stories live. Discover now