[31.]

3.9K 292 47
                                    

Suli után utam egyből hazavezetett. Egész nap még a szokásosnás is morcibb voltam. Talán azért mert rosszul estek Eren szavai? Áhh biztos nem. Egyből el is hessegettem a gondolatot mivel hülyeség lenne ezen berágnom rá. Hiszen semmi valóság alapja. Nem vagyok beleesve Erenbe. Fúj. Dehogyis. De akkor miért érzem úgy hogy bőgni tudnék azkoktól amiket a fejemhez vágott. Olyan jó lenne megbeszélni ezt valakivel, de nincs kivel. Hanjira nem zúdíthatom az eféle téveszméim, meg úgy eleve nem tudnék vele erről beszélni. Tuti kitalálna valamit hogy például beszéljek vele erről vagy hogy hívjam el valahova, vagy esetleg feküdjek le vele újra, bár ezt úgy se tenném meg. A házamhoz értem. Kihalásztam a kulcsot a zsebemből, kinyitottam az ajtót, elhajítottam a cuccaimat majd magamat a kanapéra helyeztem és fáradtan terültem el rajta. Kivettem a zsebemből az öngyújtóm, az asztalról levettem egy szál cigit és az ajkaim közé helyezve azt meggyújtottam. Mélyet szívtam belőle, majd lassan fújtam ki a füstöt. Kezdtem megnyugodni, minden hülye gondolatom másfele vándorolt. Csak arra tudtam gondolni hogy nemsokára hétvége és nem kell a redvás osztályomat látnom két napig.
_//_
Az a két nap gyorsan eltelt, Eren kivételesen hozzám se szólt, bár nem is láttam olyan sokszor, rávannak pörögve a darabra, végig azt gyakorolták.
Így volt ez hétvége után is.  Eren hozzám se szólt, mintha nem is léteznék úgy viselkedett, inkább mással foglalkozott. Christával nagyon egymásra találtak az utóbbi időben, ami csak nagyon zavart. És ahogy láttam a kicsi szőkével se beszélt semmit. Hülye ez a gyerek. Vajon mit csinált megint?

***

Arminnal azóta az ominózus beszélgetés óta nem beszéltünk. Mikor mondta, hogy tud a kis "dolgomról" Levivel gondolkodóba estem. Tudom, hogy Armin igencsak nehezen áll az ilyen dolgokhoz, nek igazán bírja a melegeket és a melegek közti testi viszonyokat. Ezért találtam ki akkor egy olyan indokot amibe teljesen biztos voltam hogy beveszi. De úgy néz ki alábecsültem a kis szőkeséget, mert egyből levágta hogy mi akkor mit csináltunk.
És Levi. Vele se beszélek, de nem azért mert meghatott hogy Armin is rájött a titkunkra. Idegesített hogy megkérdezte muszáj-e szerepelnem és semmi normális indokot nem adott hogy miért kérdezi. Már a csoki miatt nem is vagyok berágva de ez nagyon zavar. Miért kell féltékenynek lennie? Ez annyira hülyeség, nincs is miért féltékenykednie. Nincs köztünk semmi és nem is lesz. Nem esett belém, és ő is jól el van anélkül hogy beszélnénk. Ennek így semmi értelme.
-Eren figyelsz?-bökött meg Christa akivel az utóbbi napokba nagyon jóba lettem, persze csak a darab miatt.-Mehetünk próbára?-mosolygott, mire bólintottam és lementünk a tornaterembe.

___
Halih
Meghoztam egy újabb unalmas és rohadtul nem eseménydús részt!
Sajnálom hogy ilyen nyomi lett, nincs túl jó kedvem nézzétek el.
De azért remélem lesz olyan akinek ha csak kicsit is, de tetszett a rész^^
Hibákat nézzétek el stbstb
Sietek a kövivel~

Éés most önreklám lol:'D

Yoonseok is my other lifeu hahaHa valaki érdekel akkor nézzen bele;(

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Yoonseok is my other lifeu haha
Ha valaki érdekel akkor nézzen bele;(

OLYAN RÍLEK🙄😍❤

🙄🙄🙄

Valaki írhatna mert jaaa beszélgetni akarok valakivel;(🙄

Tuti nem olvasta el eddig senki de mindegy😳😂

Jó pihenést a szünetre mindenkinek^^

Byebye

Egy rosszfiú a szerelmem //ERERI//  [befejezett]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن