1

13 1 0
                                    

Selen aruncă bomba în aer, pregătindu-se dea ultima lovitura. Când ajunge la înălțimea potrivita și trebuie sa o lovească nu reușește, se blochează. Acum, încearcă cu disperare sa o prindă în mâini ca sa nu explodeze în tabără Autoboților.

- Revino-ți! Știi ca nu exista alta cale! Optimus ajunge la timp și prinde bomba într-o mana în timp ce cealaltă o așează pe spatele ei.

- Nu mai pot! NU pot! începe sa plângă amarnic și câțiva din luptătorii de breazla ai Stăpânului se opresc uimiți. Il iubesc, Optimus! Nu il pot omori! se arunca în brațele lui și plânge din ce în ce mai tare.

Pieptul i se ridica și coboară furios pe măsură ce plânsul devine mai tare. Într-un final în brațele lui Optimus se calmeaza și este gata sa dea lovitura finala.

Face câțiva pași înainte după ce înșfacă obiectul din mâinile lui și se opreste brusc. Răsucește de câteva ori arma în mâini privind-o ca pe cel mai mare dușman.

- Nu uita, fetito! Drept în inima! ii reamintește... și Optimus îl privește urat, nu o ajuta deloc pe femeia autobot, care în fapt nu era autobot, insa nici decepticon.

Mainile încep sa ii tremure frenetic. Privirea ii este îndreptată în acest moment spre cel pe care trebuie sa îl nimerească din prima. În jurul mâinii drepte un val negru se rotește de parca mana ei ar fi orbita și spre uimirea tuturor arunca din nou bomba în aer și de aceasta data o lovește.

Se îndreaptă cu viteza și chiar atunci Megatron ii taie brațul lui Arsy, iar apoi lovește bomba schimbându-i direcția.

- Fir-ar al naibii de decepticon! scuipa Recet, dar atenția tuturor este îndreptată spre cei doi și spre Optimus care sta cu mâinile încrucișate.

Selen sare în aer și țipatul de luptă rasuna puternic, oprindu-i pe toti din ce făceau. Bomba se îndreaptă din nou spre Megatron.

- Credeam ca ma iubești! bomba-minge este trimisa spre Optimus de data aceasta, iar Selen este nevoita sa alerge spre el.

Chiar dacă oricare dintre ei ar fi putut sa retrimita arma departe de Stăpânului lor, nu făceau nimic. Era lupta lor.

Se urca pe spatele lui BumbleeBee, face un salt interminabil în aer și se rotește reușind sa schimbe la timp direcția bombei.

- Credeam ca ești a mea! spune din nou Megatron cu o voce grava, furia citindu-i-se în ochi când Prime o prinde în brațele sale pe cea mult prea iubita și pare ca nu are de gand sa ii dea drumul niciodată. 

Se misca atat de repede încât am uitat sa ținem cont și a cata lovitura atribuie mingii,  oare va ajunge la țintă ei?

- Te iubesc și mereu am fost a ta! furia cu care rostește cuvintele și lacrimile care i se scurg pe obrajii reci sunt cele mai bune confirmări pentru spusele ei. Tu ai fost tot ce mi-am putut dori vreodată! Tu... Tu cel bun!

Deși mingea a fost lovita cu furie totul în jur părea oprit doar pentru a le da timp acestor suferinzi în dragoste sa lămurească totul înainte de sfârșit.

- Te iubesc mai mult decât ar putea cineva simți vreodată... Dar, lumea mea nu te mai poate primi în ea! Bomba trebuie din nou lovita, Selen sare în aer și lovește cu o precizie ieșită din comun.

Urletul ei sparge totul în jur, aterizează în genunchi și privește stupefiata cum moartea se apropie de cel iubit. Megatron arunca sabia jos și întinde brațele acceptând chiar și sfârșitul dacă vine din partea ei.

- Și eu, Selen! Și eu...

Totul se inrautateste când Megatron sare în aer și nu mai rămâne decât pulbere din trupul sau, desi sfarsitul lui aduce bine atator planete.

- NU! NU, MEGATRON! își acoperă fata cu mâinile și lasa cate o lacrima sa se întrezăreasca printre degetele subțiri și lungi. NU!

Războiul a fost câștigat,  nu mai contează de cine. Suferință ei distruge toată bucuria victoriei.

Pasi mari și grăbiti se aud venind furioși spre tabără noastră. Spun doar îl împinge pe Optimus și pe ceilalți de lângă Selen și o apuca de umeri.

- De ce plângi? De ce plângi, Selen? o zguduie bine țipând cu putere. Nu asta ai vrut?! ACUM, de ce mai plângi?! SPUNE! De ce?... o lacrima se prelinge în josul bărbiei lui și auzim alte hohote din partea ei.

- A trebuit... este tot ce se poate înțelege din ceea ce spune.

Decepticon isi deschide gura pentru a mai spune ceva, dar se opreste.  Și-a dat seama ca e în zadar. Își las mainile în cădere libera pe lângă brațele ei, ca într-o mangaiere.  Iar privirea lui Optimus se aprinde de furie sau poate gelozie, ori amândouă.

AdevărulΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα