17

365 22 20
                                    

Gençler sanırım anlaşılmadı ama hikayedeki Tyler normal boyutlarındaki Tyler değil nasıl desem daha küçük daha çocuksu ve daha feminen aynı şekilde Ryan da öyle. umarım anlaşılmıştır iyi okumalar xox

Josh koltukta Brendon'ın yanında Ghost Hunters'ı izlerken, Tyler ve Ryan Ryan'ın odasında boya kalemleriyle uğraşıyorlardı ve boyama kitabındaki boş sayfaları boyuyorlardı. Oturma odasındaki ikili kıkırdayarak mutfağa inen Tyler ve Ryan'ı umursamadılar. Çünkü bütün dolaplar güvenlik için kilitliydi.

Mutfaktaki çocuklar daha fazla boya bulmak için masanın üstünü aradılar. Ryan çarpıcı bir sesle sızlandı. "Burada yok." Omuz silkti ve arkadaşına baktı.

''Belki Brendon'a sormalıyız?''

Ryan kafasını salladı ve gülümsedi. ''Evet! Hadi soralım.''

Çocuklar oturma odasına girdiler ve Tyler korkunç hayaletleri televizyonda görmek istemediği için yüzünü elleriyle sakladı. Yüzü kapalı olsa da, onu hala duyabiliyordu. Korkmuştu.

Ryan Brendon'ı tekrar tekrar dürttü. ''Beebo, Beebo..''Brendon "Ne oldu bebeğim," derken filmi durdurdu. Josh protesto etmek üzereydi ama Tyler ve Ryan'ı gördü. Tyler'ın filmden korktuğunu biliyordu, Ryan Brendon'a boyaları sorarken Josh Tyler'ı dirseğinden tutarak kendisine çekti.

Josh yumuşak bir sesle ''İyi misin Ty?'' diye sordu. 

Tyler ona gülümsedi ve başını salladı. ''Evet Jish, iyiyim.''

Ryan Tyler'ın kolunu tuttu, onu Josh'tan uzaklaştırdı. "Yatak odamda daha fazla boya kalemi var."

Tyler onu izledi, ancak yarı yolda tuvaleti kullanmak zorunda kaldı. Tyler tuvalete doğru giderken Ryan beklemeye karar verdi.

Tyler merdivenlerden çıkarken beceriksizce ayakları birbirine dolandı ve çenesi yere çarpacak şekilde yere düştü. Ağlıyordu. Pantolonu daha koyu bir ton olduğunda utançtan yüzü kırmızıya döndü. Ryan ona yardım etmek istedi ama Tyler ''Beni yalnız bırak!'' diye bağırdı.

Ryan geriledi ve başını yere eğdi. Arkadaşına yardım etmek istedi, o yüzden Tyler'ı merdivenlerde bırakarak Josh'a haber vermeye gitti.

''Josh!'' diye bağırdı. ''Tyler merdivenlerde düştü.''

Josh koltuktan kalktı ve Ryan ile merdivene çıktı. Tyler'ın muhtemelen mahcup olduğunu biliyordu, çünkü bir ay kadardır kaza geçirmemişti. Josh merdivenlerde Tyler'ı gördü, karnının üstünde yatıyordu. "Ty, bebeğim."

Tyler'ın kafasını kaldırdı ve gözlerini silip hıçkırarak konuştu. "B-ben üzgünüm Jishwa!"

Josh parmağını Tyler'ın dudaklarına koydu. "Şş iyisin Tyler, bak ben burdayım bebeğim."

Tyler ağlamaya devam etti. Sessiz gözyaşları yüzünü ıslatıyordu. Josh onu kucağına aldı ve banyoya götürdü.

''Josh?''

Josh Ryan'a baktı ve gülümsedi. "Evet Ryan?"

''Benim fazladan kıyafetlerim var.''

Josh tekrar gülümsedi ve Ryan'a eşyaları almaya gitmeden önce ona teşekkür etti. Sonra tuvaletin üzerinde oturmuş ağlayan çocuğa baktı. "Tyler, Tyler bana bak." Josh onun başını kaldırdı ve gözyaşlarını sildi. "İyisin"

Tyler, nefes alırken araya hıçkırıkları karışıyordu. "Biliyorum ama dışarıda olan için çok utanıyorum. Üzgünüm.''

Josh Tyler'ın kıyafetlerini çıkarmaya başladı ve kirlenen yerlerini sildi. ''Bacağını kaldır.''

Tyler bacağını kaldırdı ve Josh onun kasıklarını sildi. Kirli bezi çöp kutusuna attıktan sonra Tyler'ın elini öptü. "Sadece Ryan'ı bekle, sana eşyalarını getiriyor. Tamam mı?''

Tyler onayladı ve başını Josh'ın omzuna koydu. Küçük düşmekten nefret ediyordu. Ağladıktan sonra daima yorgun hissederdi.

Ryan içeri girdi ve Josh'a eşyaları verdi.Tyler pembe eşyaları görünce kıkırdadı. Bir çift pastel pembe şort, açık pembe bir penye ve mavi iç çamaşırı vardı.

Josh Tyler'ı ayağa kaldırdı. "Bacağını tekrar kaldır bebeğim." Josh, Tyler'ın iç çamaşırını ve şortunu rahatlıkla giydirdi. Tyler penyeyi tek başına giymeyi denedi ama ters giymişti.

Josh kıkırdayarak penyeyi çıkartıp olması gerektiği şekilde giydirdi. ''Böylesi daha iyi.''

Tyler başını sallayıp esnedi.

Josh, Tyler'ı kucağına aldı ve merdivenden aşağıya doğru yürüdü, onu fazla sallamamaya özen gösterdi. Brendon'dan yanına geldiğinde ona özür diler şekilde gülümsedi. "Gitmek zorundayım, yoruldu, sana mesaj atarım." dedi.

Brendon gülümsedi ve Josh için kapıyı açtı. "Sorun değil, Tyler'ın kıyafetlerini yıkayıp sana getireceğim, umarım dinlenersiniz, görüşmek üzere."

''Görüşürüz dostum.''

Josh ve Tyler arabaya doğru yürürken Brendon lanet olası kapıyı kapattı.

puahdsjhadjhashd sondaki göndermeyi yapmasam rahat edemezdim ortada brendon ve kapı var tjfksldjfldfg

nys byy


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 26, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

daddy jishwa // joshlerWhere stories live. Discover now