2 || Heel 'snoezig'

60 8 5
                                    

Pov. Hailey

Ik word zwetend en hijgend wakker. Ik had dé nachtmerrie. De nachtmerrie die ik al heb sinds de dag dat ik vluchtte.

Ik pak mijn mobiel van de lader en bekijk al mijn social media. Ik sta op en loop naar de keuken. Ik pak een glas en vul die met water. Als ik mijn glas in de afwasmachine heb gezet word er op de deur geklopt. Ik kijk op de klok en besef dat ik niemand verwacht op dit tijdstip. Ik loop naar de deur en kijk door het kleine oogje waardoor je kan zien wie er aan de deur staat. Als ik zie dat het Shawn is doe ik de deur open.
"Wat doe jij hier?" vraag ik verbaast/lachend.
"Staan." lacht hij. Zelf moet ik ook een beetje lachen.
"Kom binnen." zeg ik. Ik doe de deur wat meer open. Zelf stap ik ook wat opzij zodat hij er makkelijk langs kan.
"Wil je iets drinken?" vraag ik als we op de bank belandt zijn. "Doe maar water." zegt hij. Ik loop naar de keuken en schenk een glas met water in.
Als ik het glas aan Shawn geeft bedankt hij mij.
"Dus, Shawn. Waarom ben je hier?" vraag ik nieuwschierig. Ja, wat? Het is acht uur 's ochtends en ik ben net wakker. Mag ik dan niet nieuwschierig zijn?
"Nou, ik wilde vragen of je misschien samen wilde lunchen." vraagt hij half vragend. Er verschijnt een kleine glimlach op mijn gezicht. "Graag." glimlach ik. "Maar dan moet je wel weggaan zodat ik mij fatsoenlijk kan klaarmaken." probeer ik zo serieus mogelijk te zeggen. "Oké, ik haal je op om 1 uur." zegt hij. Ik knik ter bevestiging.

Als hij weg is loop ik naar de badkamer. Als ik in de spiegel kijk zie ik dat ik helemaal rood ben. Blozen? Schaamte? Verlegenheid?
Ik gooi wat water in mijn gezicht en droog het af. Ik loop naar de koffers en bekijk welke kleding ik allemaal mee heb genomen. Wat moet ik überhaupt aan bij een lunch? Is het een date? Nee ik neem aan van niet aangezien Shawn en ik elkaar pas 1 dag kennen. Ik besluit een witte ripped jeans aan te doen met een zwart topje met een diepe open rug. Qua accesoires doe ik een paar ringen en mijn horloge om.
Ik doe een klein beetje make up op en laat het daarbij. Ook spuit ik wat parfum op. Ik doe mijn zwarte Vans aan en pak mijn tasje in. Als ik mijn tasje dicht klap gaat de deurbel.

Als Shawn en ik bij het kleine cafétje zijn aangekomen nemen wij plaats aan een tafel.
Wij praten over koetjes en kalfjes, bloemetjes en bijtjes.
"Dus, zingen hè?" snijd ik een ander onderwerp aan. "Ja, ik houd ervan." zegt hij blij. Gelijk glimlacht hij van oor tot oor. "Vertel." zeg ik met een glimlach. Hij begint zijn verhaal met hoe hij ontdekte dat hij wílde zingen.
"Zing jij?" vraagt hij nadat hij zijn verhaal heeft afgerond. "Nee, is niet mijn ding." zeg ik. "Waarom niet?" vraagt hij. "Ik kan het niet. Ik bedoel ik hou ervan om de gitaar en piano te bespelen maar zingen kan ik gewoon niet." verklaar ik. "Zing dan." zegt hij uitdagend/grijnzend. "Na ah!" roep ik lachend. "Zing jij maar." zeg ik, dit keer grijnzend. "Na ah!" doet hij mij na. Stiekem moet ik er toch om lachen.

Nadat wij hebben betaald lopen wij door de straten van Parijs. "O My God DAT JURKJE!" piep ik. In mijn ooghoek zie ik Shawn een facepalm geven. "Wat? Het is toch een snoezig jurkje?" vraag ik half beledigd. "Ja Hailey, heel 'snoezig'." lacht hij sarcastisch. "Kom laten wij naar binnen gaan!" roep ik terwijl ik er al huppelend en al naar binnen huppel.
Als ik uit de pashokjes loop zie ik Shawn van zijn mobiel opkijken. "Wauw." lacht hij bewonderend." Als ik in de spiegel kijk draai ik een rondje om mijn as. Als ik het prijskaartje zie schrik ik mij eigen wezenloos. "Shawn ik ga mij omkleden en dan hang ik hem terug." zeg ik. "Waarom? Hij staat je goed." vraagt hij verbaasd. "Ja, je wilt niet weten hoe duur die is." zeg ik. "Wel." zegt hij eigenwijs. "395 euro." zeg ik zuchtend. "Dan betaal ik hem." zegt Shawn met zijn kin in de lucht gestoken. "Nee, Shawn dat kan echt niet. Ik laat je niet zo veel betalen. Tuurlijk cadeautjes zijn altijd welkom bij mij maar iets van bijna 400 euro kan ik niet accepteren." ga ik tegen hem in. "Jawel, hij staat je goed en jij vind hem 'snoezig' dus betaal ik hem. Punt gezet." zegt hij eigenwijs.

Vote, Comment x!

THERE'S NOTHING HOLDIN' ME BACK // ft. Shawn MendesKde žijí příběhy. Začni objevovat