3 || Nicolette

50 4 2
                                    

Pov. Hailey

Zo gezegd, zo gedaan heeft Shawn het jurkje betaalt. Ik ben er aan de ene kant wel blij mee want ik vind het jurkje héél leuk, maar aan de andere kant, het was zó duur.
Wat mij opvalt is dat als hij buiten loopt, hij altijd met een capuchon en een zonnebril op loopt.
Ooit ga ik het vragen maar ik stoor mij er niet aan, dus ik laat het maar gaan.

Als wij bij het appartement van Shawn aankomen, opent hij de deur en laat hij mij voor. Ik bedank hem en laat mijzelf op de bank ploffen. "Ja joh, voel je thuis!" roept hij. "Doe ik toch al?" vraag/zeg ik grinnikend. Als hij naast mij ploft op de bank, overhandigt hij mij een glas cola.
Als ik een piano in mijn beeld krijg sta ik abrubt op en loop er naar toe. "Speel je?" vraagt Shawn. Ik knik vaag met mijn hoofd omdat ik te veel op de toetsen let. "Jij?" vraag ik. Hij kijkt mij dom aan maar knikt daarna ook. "Ook gitaar." zegt hij blij. "Nice." zeg ik.

Als ik terug ben in mijn eigen appartement bedenk ik mij dat ik nog voor een huis moet kijken. Eigenlijk wil ik helemaal niet meer voor een huis kijken, ik vind het hier prima.

Nadat ik naar de bali ben gegaan om het appartement te kopen, bots ik tegen iemand aan. Ik val op de grond aangezien ik kippenweerstand heb. "Het spijt me, ik had moeten uitkijken." hoor ik een meisjesstem zeggen. Ik kijk omhoog en zie een meisje van mijn leeftijd staan. Ze steekt haar hand uit die ik vriendelijk aanneem. "Geeft niet, ik had ook uit moeten kijken." verontschuldig ik mij. "Nicolette." zegt ze terwijl ze alweer haar hand uitsteekt. "Hailey." zeg ik waarna ik haar hand aanneem en schudt. "Na een moment van stilte hoor ik mijn mobiel afgaan. Op het schermpje zie ik de naam van Shawn verschijnen. Gelijk groeit er een kleine glimlach op mijn gezicht. Waarom? Ik heb geen enkel idee. "Je vriendje?" vraagt Nicolette. "Wat? Nee." zeg ik abrubt. "Hoe kom je daarbij?" vraag ik half lachend. "O, nou je was zo aan het glimlachen." lacht ze. Dipsaus! Haar viel het ook op. "O, shit." zeg ik beschaamd. "Wil je een keertje iets samen drinken?" vraagt ze. "Ja, tuurlijk." zeg ik blij. "Hier, zet je nummer in mijn mobiel dan stuur ik je straks een berichtje." zegt ze. Zo gezegd, zo gedaan heb ik mijn mobiele nummer in haar telefoon gezet en heb ik haar mobiel weer terug gegeven. "Bedankt, ik moet nu gaan. Ik spreek je later!" zegt ze vrolijk.

Ik besluit om er even op uit te gaan. Gewoon in mijn eentje, de stad verkennen.
Voor de zekerheid check ik of ik alles bij mij heb. Telefoon met pinpas, jasje, deodorant, etc.
Nope, ik heb niet alles bij mij. Snel wandel ik de lift in die net wilde sluiten en druk op het knopje naar de juiste verdieping. Ik pak mijn telefoon erbij en bekijk het berichtje die Shawn naar mij stuurde.
S: Morgen mee naar de studio? x
Studio? Naja ik ga wel mee omdat ik zo lief ben.
H: Ja is goed! x

Hallo mensen, nu je dit leest neem ook eventjes een kijkje in mijn rants boekje ;)
En als je toch bezig bent, neem een kijkje in al mijn boeken ;)
#schaamtelozezelfpromotie.
Ook heeft NicoletteVermeer nu officieel een rol in TNHMB :)

Vote, Comment x!

THERE'S NOTHING HOLDIN' ME BACK // ft. Shawn MendesWhere stories live. Discover now