4. BÖLÜM

972 142 73
                                    

Merhaba. Uzun zaman sonra ilk kez bu hikayeye yeni bir şeyler yazdım. Umarım bölümü beğenirsiniz. Hikayenin gidişatıyla ilgili fikirleriniz varsa yorumlarda belirtebilirsiniz.

***

Gizem ikinci iş gününde daha sakindi, en azından sakin olduğunu sanıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gizem ikinci iş gününde daha sakindi, en azından sakin olduğunu sanıyordu. Buket'in o öğleden sonra uçağı kalkacağı için genç kız yalnızca sabahtan öğlene kadar Gizem'e eşlik edebilmişti. Valizlerini hazırlamıştı. O akşam üstü Berlin'de nişanlısının ve müstakbel kocasının yanında olacaktı. Taksiyle şirketten ayrılıp önce evinden valizlerini alacak ardından kontrol işlemleri için havaalanına gidecekti.

Çıkmadan önce son bir kez ajandayı kontrol ettiğinde en önemli işlerden birini atladığını fark etti. O akşam popüler bir medya derneğinin ödül gecesi ve ardından balo vardı. Korhan Bey'e de o gecede kendisinin eşlik edeceğini bildirmişti. Kendisi o saatte gökyüzünden başka bir şehre iniş yapacağına göre yerini yeni asistana devretmesi gerekiyordu. Yüzünün şekilden şekile girmesi Gizem'in endişelenmesine neden olmuştu.

"Bir sorun mu var Buket." Gizem'in sorusu üzerine genç kadın gülümsedi. Bu bir sorun sayılmazdı yalnızca minik bir aksaklık vardı. Gizem'e sorun yok anlamında göz kırpıp yan taraftaki telefona uzandı. Defterini açıp numarayı kontrol ederken telefonu omzu ve kulağı arasına sıkıştırmış, kalçasını da masaya dayamıştı. Defterdeki numarayı tuşlayıp bekledi.

"Meyra Hanım ben Buket Coşar. Life Gleam genel yayın koordinatörü Korhan Alaz Ersever'in​ asistanıydım. Ben işimi yeni bir yönetici asistanı arkadaşa devrettiğim için bugünkü davete benim yerime o katılacak. Bu kadar geç bildirdiğim için kusura bakmayın ani gelişmeler​ olduğu için zamanım olmadı. " Karşı taraftan nazik bir yanıt aldığı yüzünün şeklinden belliydi.

"Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Katılacak hanımefendinin ismi Aylin Gizem Güçlü zaten kendisi Korhan Bey ile beraber gelecek. İyi günler iyi çalışmalar." Buket'in telefon konuşmasını dinlerken gözleri büyümüştü Gizem'in. Akşam en önemli ödül törenlerinden birine Korhan Bey ile birlikte katılacaktı. Hem de bunu akşama birkaç saat kala öğreniyordu.

"Buket Hanım bana bir açıklama yapmayı düşünüyor musunuz?" Kollarını göğsünün üstünde bağlamıştı bunu söylerken. Buket genç kızın koluna hafifçe dokundu.

"Yapayım tatlım. Magazin Basını derneğinin ödül gecesi var ve bu gecede Korhan Bey'e sen eşlik edeceksin." Buket'in sevimli suratı karşısında katı kalamayan Gizem gözlerini devirdi.

"Tören saat sekizde başlayacaksa ben nasıl yetişeceğim peki, sevgili Buket Coşar. Mesai saat beşte bitiyor. " Arkadan gelen erkeksi tok ses ve cevap ile ne söylediğini bile unutmuştu.

"Yetişebileceğine inanmak istiyorum baş belası bu yüzden öğleden sonra izinlisin. Sen de Buket ile birlikte çıkabilirsin." Korhan akşamki töreni hatırlayıp, planın ne olacağını sormak için dışarı çıktığında Buket ve Gizem'in konuşmasına kulak misafiri olmuştu. Demek bu önemli gecede kendisine bu küçük ve sakar kız eşlik edecekti. Tek temennisi bu kızın kendisini ve doğal olarak Korhan'ı rezil etmemesiydi.

Yıldız Masalı- Ateş Serisi 1-Where stories live. Discover now