3. part

274 23 3
                                    

Další kapitolka... Vzbec nevim jestli to někdo čte. :D ale tak pořád doufam že někdo jo... takže kdyžtak koment :)) díky :))

"Kirst, co se děje? Udělal jsem něco špatně?" zeptal se. "Ne, neudělal si nic špatně. To asi já sem vadná. Je to divnej pocit, že zrovna já mam to štěstí bejt tu s váma. Tak mě zaskočilo i to, že hned jeden z vás se do mě zakouká. Promiň." odpověděla jsem a sklonila smutně hlavu. Vzal mi bradu jemně mezi prsty, zvedl ji a podíval se mi do očí, do kterých se mi nahrnuli slzy. "Neomlouvej se a už vůbec neplač. Todle je tvůj večer. Jinak popravdě a na rovinu jsem se do tebe jen nezakoukal, já se do tebe zamiloval na první pohled." naznačil že mě chce znova políbit, ale zarazil se. Ale když jsem se nedočkala polibku od něj on se dočkal polibku ode mě. On ho pak opětoval. "Sorry, bejby." omluvila jsem se znova. "No, I must say I'm sorry to you.".

Šli jsme dolu ruku v ruce. Nebo spíš v objetí. Kluci se na nás dívali s takovými pohledy něco jako kdyby chtěli říct "Tak jak to dopadlo?" ale nemuseli jsme nic ani říkat a pochopili.

Koukla jsem na hodinky a byli čtyři hodiny ráno. A já si říkala proč jsem tak unavená. "Máte tu pokoj pro hosty?" zeptala jsem se smíchem "Jsem docela unavená a domu se asi teď jen tak nedostanu." "Jo já jeden uvolnim." začal Harry "Stejně budu s Louisem." a poslal par pusinek směrem k Louímu. Ten je sice chytil, ale zatvářil se naštvaně. "Klidně si buďte spolu. Ale Harryho pokoj zůstane prázdnej. Kirst bude totiž spát u mě. Teda aspoň doufám." jen to dořekl koukl se na mě svůdným pohledem. "Takovéhle nabídce nemůžu říct ne." odpověděla jsem mu a políbila ho na tvář. Niall a Zayn se na sebe koukli a Zayn řekl "Tak jsme si zbyli Ni. Chvíli sem uvažoval, že zavolám Perrie, ale aby si nebyl sám." jen to dořekl začal se smát. "Liame jděte už s Kirsten spát. Je na ní vidět že už je fakt unavená." řekl Lou a pořád se tak hraně usmíval. Dneska to nebude romantická noc. Pomyslela jsem si. Zkusím si s ním o tom zejtra promluvit.Pokračovala jsem ve své úvaze a v tom mě chytil za pas Liam "Copak je bejby?" zašeptal. "Nic, jdeme nahoru?" "Jo jdem." šli jsme po schodech a ze zdola jsem slyšela jak Lou mluví na Harryho.

Když jsme došli do pokoje, Liam zamknul dveře, aby nás nikdo nerušil. Vzal mě do náručí a začal mě líbat. Položil mě na postel. Bylo to krásné, jen jsem sem zavřela oči a nechala jsem se unášet Liamovo něžností. Co bylo dál už tu vyprávět nebudu a nechám to čistě na vaší fantazii.

Happiness, or not?Kde žijí příběhy. Začni objevovat