Masina neagră. Directorul. Indicii despre petele de sange. Focul de tabără

1.5K 45 4
                                    

Este a doua săptămână de școala. Totul pare să fi luat o întorsătură în viața mea, adică părinții mi-au murit, m-am mutat la o școală nouă și într-un oraș nou, am o nouă familie, un nou iubit...un iubit vampir, care are un frate psihopat ce dă impresia că nu mă place și mda mai sunt fetele cele rele, Ella si Brianna niște nesuferite într-un cuvant care imi vor iubitul.

Cred că am stat destul în pat. Este timpul sa ma îmbrac pentru școala.

Ies din cameră și mă duc la bucătărie ,acolo se afla doamna Emma care ne pregătea micul dejun si Raisa care se grăbea să ajungă la școala ,deoarece ea si încă patru fete sunt in consiliul scolii si au întâlnire înainte să înceapă orele pentru a organiza ultimele detalii ,pentru balul de vineri seară.

-Neata Alexis!
-Neata!
-Sa știi ca eu mă duc înainte la școala, vii și tu acum sau mai stai?
-Mai stau acasă, nu am chef sa stau o jumătate de oră singura într-o clasa mare si plictisitoare .
-Bine, eu plec! Pa mama, ne vedem diseară după focul de tabără!
-Stai! Ce foc de tabără? Întreb eu curioasă.
-Pai, am vorbit cu niste colegi să ne întâlnim în poienița, sa ne mai distram si noi... Vii și tu, nu-i așa?
-Nu stiu ce sa zic!
-Va fi si Raphael acolo!
-Bine, ce nu fac eu pentru tine.
-Adica pentru Raphael...
-Adica pentru amândoi, zic eu zâmbind.

Raisa plecă, iar eu m-ai stau de vorbă cu mama sa, până s-a făcut ora să plec si eu. Din câte am vorbit cu aceasta am observat că nu îi prea convine de mine si de Raphael, nu stiu de ce, dar vom vedea noi.

Ies pe ușă destul de nervoasa ,iar în fața porții se opri o mașină ,mai exact un Audi R8, negru mat, cu geamuri fumurii. Trebuie să recunosc ,m-am temut un pic când l-am văzut parcat chear la noi în poartă, dar am mers înainte.
Ușa mașini se deschise, din mașină coborî Raphael, in sfarsit acum am putut respira ușurată.
--Neata, frumoasa mea! Vii?
--Neata, știi că nu trebuia să vii până aici, da?! Pot să merg si singura până la școala ,nu sunt de porțelan! Ii zic eu în timp ce urc pe bancheta din fata a mașinii, iar el urcânduse la volan.
-In primul rând vreau să fii în siguranță, iar în al doilea rând suntem un cuplu si vreau sa te răsfăț cât de mult pot, spuse el sărutându-ma.

Ajunși la școala, aflu că doamna directoare a fost înlocuită de un bărbat, care pe deasupra este si polițist ,numele lui este Zack ,are o fata de 15 ani în clasa a noua si un băiat în clasa a X-a

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ajunși la școala, aflu că doamna directoare a fost înlocuită de un bărbat, care pe deasupra este si polițist ,numele lui este Zack ,are o fata de 15 ani în clasa a noua si un băiat în clasa a X-a.
Mă duc în clasa si aflu că sunt chemată în biroul directorului de la... Ella. Ma astept sa ii fi spus cine stie ce minciuni!

-Buna ziua, m-ați chemat?
-Buna ziua, cred ca tu trebuie sa fii Alexis, mama ta mi-a povestit multe despre tine...
-Stati ! Ati cunoscut-o pe mama?
-Da ,chear foarte bine, zise el privind în ochi mei. Eu si mama ta am fost buni prieteni in liceu, după în facultate până sa il întâlnească pe William Santiago, un baiat din anul 2, cand m-a cam lasat baltă pentru el!
-Mama a fost cu tatăl lui Raphael Santiago?
-Da, credeam că știi, voi sunteți prieteni, nu?
-El este iubitul meu.
-Nu vreau sa ma bag, dar cred ca ar trebui sa va despartiti, îmi spune Domnul director cu o voce de parcă aș fi făcut o mare greșeală.
-Poftim! De ce îmi spuneți asta? Fiindcă mama va lăsat baltă pentru tatăl lui?!
-Nu Alexis, în niciun caz, dar cred că ar trebui să știi ceva!
-Uimiti-ma!
-Mama ta și cu tatăl lui au avut un copil împreună... cam de vârsta ta.
-Vreti să îmi spuneți că eu si cu Raphael am putea fi frați? Nu, tatal meu a fost singurul barbat din viața ei, cum puteti sa veniti cu o informatie atat de proasta?! spun eu plângând si ieșind pe ușă mergând direct la Raphael, fără să mai aștept niciun răspuns.

Vampirul Meu- Necesită corectareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum