Planul. Pădurea. Irina si Mya. Speranța.

568 22 2
                                    

Mă duc și ii dau lui Raisa ,care îl duce pe Edwin sus.

-Deci este a doua zi , trebuie să facem ceva, mâine de dimineață vor veni sa ne i-a copii. Ne trebuie un plan ,spuse Raphael.
-Si care ar fi planul, spuse unul dintre vârcolaci.
-Eu as avea un plan, grăise din spate un vrajitor, unul din cei izgoniți, pe numele său, Crish. În primul rând ne va trebui o vraja ca să oprim magia din jurul casei, cam la un km de aici, dar se va opri și magia noastra deci va trebui să facem toate celelalte vrăji și apoi asta.
-...
-Bine, de acord spuse ceilalți vrajitori. Continuă!
-Deci va trebui să facem mai întâi o vraja de invizibilitate pentru copii, sa ii vedem numai noi, nu și ceilalți vrajitori, încă una pentru a dubla puterea tuturor vampirilor și a vârcolacilor, și ultima pentru oprirea magiei.
-Noi suntem de acord, spun eu. Dar nu este de ajuns doar atât. Ne trebuie și o strategie de lupta. Trebuie să îi omorâm.

-Cred că știu eu!
-Bine ,te ascultam Kay.
-Deci va trebui sa înconjurăm pădurea și casa. Vrăjitorii vor veni din Sud, deci chiar prin mijlocul pădurii. Noi îi vom aștepta chiar acolo la intrarea.

-Si vom pune de acolo să pornească vraja de oprire a magiei, zise Crish

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Si vom pune de acolo să pornească vraja de oprire a magiei, zise Crish.
-Asa, deci ii vom aștepta la intrarea în pădure, iar la vreo 8 de metri mai in colo vor sta alți vampiri ca sa le sară în ajutor, ei vor avea vrajă de invizibilitate că sa nu ii vadă vrăjitoarele. Vom avea vârcolaci in mijlocul pădurii, iar partea cea mai importantă lângă casă. Casa va fi înconjurată și de vrăjitori care știu să lupte dar mai ales de vampiri și vârcolaci. Deci câți dintre vrăjitori știu să lupte, adică sunteți 17, trebuie să știe macar jumate dintre voi.
-Știm toți înafara de Irina si Mya. Ele sunt pricepute numai la vrăji.
-Are dreptate nu știm să luptăm ,dar eu mă pricep sa trag cu arcul foarte bine.
-Avem noi unul acasă, spuse Amy.
-Deci s-a facut, Mya ție îți vom da arcul cu săgeți și vei sta sus la etaj ,vei trage de acolo ,ai o priveliște larga și vei putea ținti foarte bine.
-Mie îmi convine, Alexis.

-Ok ,deci vom avea vrăjitori care stau jos și vor lupta cu ai noștri

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Ok ,deci vom avea vrăjitori care stau jos și vor lupta cu ai noștri. Iar Irina va sta cu Raisa, Sophia și Amy cu Edwin și Alma.
-In niciun caz Kay, eu voi lupta.
-Raisa nu o să te pun in pericol.
-Nu îmi pasă , eu o să lupt, adică lupt mai bine ca tine.
-Nu minți Raisa, te bat.
-Deci așa rămâne, eu lupt.
-Las-o, nu te pune cu încăpățânata asta, ști că nu ii faci față și tot ce vrea ea face!
-Nu ii lua apărarea Raphael.
-Nu i-o iau.
-Ba da.
-Ba nu.
-Ba da asta faci.
-Încetați ,zic eu țipând la ei. Continuă Kay.

-Asa deci cum spuneam și cum am repetat într-una: vampirii, vârcolacii și vrăjitorii care luptă vor sta lângă casă, iar Mya va sta sus la etaj. Irina va sta cu Amy cu cei mici. Eu și Raphael vom merge sa vorbim cu vrăjitoarele când intră în pădure ca să le zicem să plece cat au timp. Alexis tu vei sta cu ceilalți vârcolaci in mijlocul pădurii, când terminam cu vrăjitoarele o sa venim si noi acolo, doar daca nu se predau...
-S-a făcut dar trebuie sa ne împărțim.
-Zic eu, spuse Raisa.
-Ia zi.
-In total suntem șaizeci și cinci. Deci vom fi 10 la inceputul pădurii și 6 vrăjiți sa fim invizibili, voi fi și eu. Vor mai fi 4 la noua metri mai încolo, spre mijlocul pădurii vor mai fi încă 20 de vampiri și vârcolaci. Iar în împrejurul casei și de alta si de o parte vor fi restul de vampiri adică inca 22 deoarece Mya va fi sus la etaj iar Irina, Amy și Sophia vor fi cu cei mici. Cam astia suntem toți.

-Bine, acum dacă ați terminat ,noi vom merge sa ne odihnim pentru mâine. Va trebui sa fim în formă sa putem să învingem vrăjitorii.
-Bine ,puteți pleca, adaugă Raphael în timp ce îi conducea spre ieșire. Ne vedem mâine atunci.
-O sa plec și eu cu haita mea, daca nu va supărați, vom veni mâine de dimineață pe la 6:30 deoarece vrăjitoarele au scris în scrisoare că la 8:00 vor fi aici ,dar până ne împărțim după plan ,va dura ceva.
-Atunci ne întâlnim aici mâine. Vă așteptăm ,să nu întârziați. Spun eu.

   Toți plecaseră. Rămăsesem doar eu , Raphael ,Raisa și Kay in living.

-Deci ce facem acum? Adaugă Raisa.
-Pai... Voi rămâneți la noi acasă ,mergeți în camera voastră și va odihniți.
-Eu o i-au înainte Raisa.
-Bine Kay.
-Ma duc și eu sus, zise Raphael.
-Vin și eu acum.

    În momentul acesta rămân doar eu cu Raisa.

-Sigur vrei să lupți și tu ,Raisa?
-Da, nu incepe și tu precum Kay! Este alegerea mea!
-Noi doar vrem sa te protejăm.
-Nu are nici o logica ce faceti! Daca nu lupt eu, atunci cine? adică eu și Kay luptăm foarte bine. Până la urmă tu nu ar trebui să lupți, ești mama lui Edwin, iar daca in lupta de întâmplă ceva, el va creste fara tine.
-Nici nu se pune vorba de așa ceva! Vom reuși.
- Sa speram. Mă duc și eu în cameră. Vorbim mâine dimineață. Noapte buna Alexis.
-Noapte buna, scumpo!

-Noapte buna, scumpo!

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


..........___________........._________.........
Sper că va plăcut.
URMARITI-MA  pentru a vedea ce se va întâmpla în continuare.

Vampirul Meu- Necesită corectareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum