Visul. Casa vampirilor. Cupa. Femeia in alb. Noaptea.

1K 37 5
                                    

Am deschis ochii schimbând abisul întunecat ,cu tavanul camerei mele luminat de razele soarelui care pătrundeau prin draperia trasă. Am visat aseară ceva legat de o cupă care poate arăta trecutul, nu stiu daca este adevărata dar părea destul de reala l-a mine in vis.

 Am visat aseară ceva legat de o cupă care poate arăta trecutul, nu stiu daca este adevărata dar părea destul de reala l-a mine in vis

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Trebuie să îl întreb pe Raphael dacă știe ceva despre acest vis, asta insemnand sa imi calc peste orgoliu.

Mă scol din pat ,îmi fac un duș scurt,  mănânc ceva ,după care ies din cameră mea și observ că sunt singura acasă și un bilet pe frigider:
,,Neata urato, să știi că am plecat înainte la școala pentru a aranja ultimele detalii pentru balul de diseară. A da mama este la Doamna Xenia. Ne vedem la școala,,

Super, sunt singura acasă. Oricum trebuie să ajung la școala deci deocamdată nu mă interesează.

8:00
Ajung în clasa acolo erau doar cinci-șase fete si Raphael cu Kay.

-Hey Raphael  trebuie să vorbim!
-Da. Ce s-a întâmplat ?
-Am avut un vis destul de ciudat aseară, părea să fie destul de real...
-Și... Ce ai văzut mai exact?
-Un fel de pahar foarte mare, în visul meu era numit ,,Cupa adevărului" si daca beai din ea îți spunea tot ce trebuia să știi.
-Alexis... cupa asta chiar există. Spuse el bucuros. Se afla la mine în cameră. Tata mi-a dat-o, cu precizarea că nu a mai fost activata de mult timp.
-Pe bune?
-Da, dar cred ca noi o putem activa! Plecăm la mine după ce terminăm orele.
-In regulă!

Orele au trecut destul de repede.
Raisa, aflasem că a fost învoită astăzi de la toate orele pentru a se ocupa de ultimele detalii pentru balul ce va avea loc diseară. Cu tema:
,,Red and White,,

Am plecat împreună cu Raphael acasă la acesta.

Nu îmi vine să cred cât de mare era, părea mai mult un castel decât o casa pentru doi adolescenți

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Nu îmi vine să cred cât de mare era, părea mai mult un castel decât o casa pentru doi adolescenți. M-a invitat în înăuntru. Acolo era la fel de frumos ca afară. Majoritatea lucrurilor era din porțelan, cu o sală mare si spațioasă.

Vampirul Meu- Necesită corectareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum