Elçi Programı

20.5K 925 1.3K
                                    

Programın amacı; her gün burada okumakta ve yazmakta olan milyonlarca Wattpad-severi eğlenceli ve katılımcı topluluk için desteklemektir.

Nasıl Çalışır:

Programa her 4 ayda bir, toplamda 3 kez elçi alımı yapılır. Her aşamada, sürekli olarak büyüyen takıma katılmak üzere dünyanın dört bir yanından seçilen yeni elçiler eğitilir. Aşamaların sonunda ise, elçi programına devam etmek istemeyen mevcut elçiler, Wattpad Mezunları/Dostları olarak takımdan ayrılır.

Elçi Programı kapsamında, bir elçinin yapmaktan en çok zevk aldıkları şeye bağlı olarak seçebileceği 2 ana takım vardır.

Not: Elçi Programının, Ücretli Hikayeler ya da Wattpad Yıldızları programlarına katılmaya aracı olmadığını lütfen, unutmayın. Elçi olmak ile hikayelerinizden para kazanmanın arasında doğrudan bir bağlantı yoktur.

Takımlar:

İçerik Takımı - İçerik hakkında her şeye bağlıdır. Wattpad'deki hikayelerin derinlerine inmeye isteklidir, keşfettiklerinin Topluluk için uygun olduğundan emin olurlar ve intihal içeriklerin bulunmasına destek olurlar.

Etkinlik Takımı – Sosyal olmak çoğu Wattpad-severin hayatında büyük bir rol oynamaktadır. Hedefimiz okurları ve yazarları hikaye anlatma aracılığıyla birleştirmektir. Etkinlik takımı elçileri resmi Facebook, Twitter ve Instagram sayfalarımızdaki etkinlikler aracılığıyla insanlarla konuşmayı ve Wattpad kullanıcıları ile etkileşime geçmeyi severler.

Aradığımız:

- 18 yaşından büyük olan,

-       Aktif Wattpad kullanıcısı ve en az 4 aydır Wattpad kullanıcısı,

-       Topluluk Kurallarımızı koruyan ve devamlılığını sağlayan Wattpad Topluluğunun temsilcisi olmak isteyen kişiler,

-       Haftada en az 4 saat takım için çalışabilecek kullanıcılardır.

Başvuru yaptığınız profil/hesap ortak (birden fazla kişinin kullandığı) olamaz ve bir elçinin görevlerini yerine getirebilmesi için bilgisayara ihtiyacı vardır.

Başvurular:

Yeni elçi adaylarını belirlemek için elçi programı başvuruları Şubat ayı için açıldı. Temel eğitim, Şubat/Mart ayında başlayacak ve (temel eğitimin yanı sıra rollere özgü ek bir haftalık eğitim ile birlikte) yaklaşık iki hafta sürecektir. Dolayısıyla, elçi eğitime katılmak istiyorsanız, bu süre zarfında çevrimiçi olmanız gerekmektedir.

Şubat 2024 eğitimine katılmak istiyorsanız lütfen BU FORMU  doldurmayı unutmayın.
Tüm başvurular Wattpad Ekibi tarafından incelenecek ve sadece uygun görülen adaylara cevap verilecektir.

Bol şans!

Elçi ProgramıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin