Elçilerin Mantrası

5.5K 234 73
                                    

Wattpad Sevgisi

Wattpad'in harika yanı, sahip olduğu topluluktur. Elçilerin her biri, topluluğun pozitif doğasını korumaya, Wattpad'i kullanan herkesin güvende olmasına, tadını çıkarmasına ve büyümesine katkıda bulunmak için elinden geleni yapar.

Fedakarlık

Bir elçi olmak, topluluğun iyiliği için özveride bulunmayı ilke edinmek anlamına gelir. İnsanlara aradıklarını bulmalarına, faydalı bilgi veya yardım bulabilecekleri yerleri göstermeye ve özellikle yeni ve genç kullanıcıları teşvik etmeye ve destek olmaya çalışırız. 

Bağlılık ve Şevk

Elçiler, gönüllülerdir. Güç ya da popülerlik kazanmak için katılmazlar, topluluğun sorunsuz çalışmasını sağlamak için geri planda çalışırlar.

Gönüllülük durgun suya atılmış bir taş gibidir; en küçük hareket bile dalgalanmalara neden olur ve Wattpad topluluğunu geliştirmek için gönüllü olarak sarf ettiğimiz çabalar uzar ve geniş alanlara yayılır.

Sabır, Anlayış, Saygı

Elçiler, topluluğun pozitif gücüdür. Wattpad kullanıcıları farklı, tutkulu ve kendini yenileyenlerdir  ve elçiler, zihinlerinde bunu yansıtırlar. Elçilerin ve topluluğun çeşitliği/farklılığı, sabır ve anlayışa sahip olmamız gerektiği anlamına geldiği gibi farklı fikir ve düşüncelere saygı duyduğumuz anlamına da gelir.

Öz Yeterlilik / Kendi Kendine Yetme

Elçi olduğunuzda zamanınızı iyi kullanmanız gerekir. Her ne kadar kurallara ve esaslara uymakla birlikte, gereken eğitim ve destek verilse de rolün asıl doğası nedeniyle, ne zaman ne yapacağınıza kendiniz karar vereceksiniz.

Dürüstlük ve Tarafsızlık

Takımın; dürüst, adil ve tarafsız olmasını bekliyoruz. Elçiliğe katılmak genel kurallarımıza göre herhangi bir dokunulmazlığı garanti etmez.

Kişisel Bütünlük ve Bağlılık

Elçi olduğunuzda, Wattpad Genel Merkezi'ndeki ekibe destek olan, bir grup kullanıcı olan elçi takımını temsil edeceksiniz. Karşılıklı etkileşiminize dikkat etmeniz, kuralların farkında olmanız ve bir elçiden beklenildiği şekilde davranmanız gerekecektir.

Takım Çalışması ve Güven

Takım çalışması düş çalışmasıdır. Elçi olmak için yeni şeyler öğrenmeye istekli olmalısınız. Vermeye ve almaya istekli olmalısınız. Zamanınızı ve bilginizi, takımın menfaati ve daha büyük topluluk için verin. Takım üyelerinden, Wattpad çalışanlarından ve en önemlisi topluluğunuzdan geri bildirim alın çünkü Wattpad'de gördüğümüz değişiklikler, yaptığımız şeylerin doğrultusunda sürekli olarak gelişir ve değişir.

İletişim anahtarımızdır!

Açık Fikirlilik

Elçiler farklı kültürlere sahip kişilerdir. Farklı fikirlere, görüşlere ve önerilere açık olursak; birbirimizi ve Wattpad topluluğunu daha iyi anlayabiliriz.

Özgüven

Mükemmel olmak zorunda değilsiniz. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Hepimiz hata yapabiliriz ancak hatalarımızdan ders çıkarır, elçi takımı olarak birbirimizi destekler ve yetiştiririz. Böylelikle sevdiğimiz topluluğa destek olmak için bir ekip olarak en iyi şekilde çalışabiliriz.

Elçi ProgramıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin