He is a baby (Taeyong x Yuta)

81 13 5
                                    

He's a baby, 알고 보면 애기
Once you get to know him, he’s a baby

혼자 두면 큰일 나요 All day
He’ll get in big trouble if you leave him alone all day

때찌 때찌 털끝 하나 건드렸담 봐
Bad bad, you better not touch a single hair on him

Let him sleep well yeah

Тейонг се огледа. В апартамента си видя само спящия Юта. Отпуснатото му лице, спокойно и без тревоги изписани по него, издаваше, че спи пълноценно, без нищо да го смущава. Най-сладкия сън. Тейонг му завиждаше. Защо и той не можеше да заспи така?
Приближи се до спящия герой, взе книгата, висяща от ръката му, на косъм да падне от главата му. Остави я на масата при очилата му. Целуна го любящо по челото и се върна към тетрадката и термоса си.
За него завършекът на деня не беше дошъл. Имаше толкова много да свърши. Да оправи текста на песента, върху която работеше, а и в инструментала ѝ също имаше нещо което го дразнеше, но не знаеше какво и точно това го влудяваше...
Час по-късно, той само скубеше коси и късаше листи. Не ставаше, не ставаше и не ставаше!
Загледа се по едно време към небето. Или поне към тази част от него, която се виждаше през прозореца му. Жалко. Звездите не се виждаха заради смога, натрупан през деня.
Тейонг се замисли, ако можеше да види звездите, каква ли картина щеше да се образува във въображението му?
Юта отвори вратата на кабинета на Тейонг. Слънцето отдавна беше изгряло.  Но Тейонг спеше и дълбока бръчка набраздяваше челото му. Дори в съня си нямаше покой. На Юта му дожаля. Приближи се до спящото момче и го целуна по челото. След това му донесе възглавницата и изправи изкривения му врат. Усмихна се и излезе от стаята, затваряйки вратата след себе си.

He’s a baby 알고 보면 애기
Once you get to know him, he’s a baby

혼자 두지 않을 거야 절대
Never gonna leave him alone

Happy happy

네 남자친구 부럽다 정말
I’m so jealous of your boyfriend
           - Zico - She's a Baby

Fantasy PatchWhere stories live. Discover now