Love potion? (Xiumin x Sehun)

40 10 0
                                    

Сехун се облегна изтощен на огледалото в залата за танци. Мислеше си за дебютната им концепция, която им даваха. И според него тя беше пълна дивотия. Не, сериозно. Кой нормален човек би погледнал сериозно на това? Доколкото помнеше, основната аудитория бяха тийнейджърки. Явно, че беше грешал. Насочват се вече към петгодишни момиченца, които вярват във феички. Приказно. Сега някой да му сложи и тюлените крилца на гърба, с които се разхождат същите малки момиченца понякога, и балетната пачка. Оставаше единствено да се моли някой да не се попикае от смях или да ги сметне за педофили. Особено второто.
Тогава Джонгин прекъсна размишленията му и го извика. Щели да разпределят силите. Очарователно. Сехун просто нямаше търпение да стане един от Уинксите. Така де, да дебютира с тази концепция. Някой нещо друго да е чул?
- Сехун, вятър.
Мамка му, изпсува мислено момчето. Вече наистина очакваше някой д адойде и да го накипри във въпросните крилца. Поне не беше слуга на Уинксите като Минсок. Той с неговата сила, щеше да им прави коктейлите, ледчетата вътре щяха винаги да са пресни. Така че можеше да бъде доста по-зле.
Както се хихикаше, очите му се разфокусираха и вместо ясна картина на бялата стена, пред себе си виждаше размазана такава. Да не би да се е сдобила с татуировки, които да цензурира медията, заяде се мислено Сехун.

Отвори очи и беше на шосе. Заспал. Какво правеше заспал на шосе? Да не би да беше развил сомнамбулизъм? Изправи се бавно и се огледа. Забеляза Минсок да върви към него, не с дебютната прическа, ами по-тъмна коса, която се сливаше с мрака на гората заобикаляща шосето. Бавно се приближаваше към него, гледайки го в очите. Моментът, когато беше на ръка разстояние, се чу шепот:
- Няма да стане в тази вселена.
Чу се клаксон на кола, присветнаха фарове, а Минсок изчезна.

Бялата стена отново беше на фокус. И Минсок, който тъкмо беше влязъл в залата.
- Хьонг, изчакай ме, не ме изоставяй в залата! - изкрещя Сехун. Хвана бутилката си с вода и се изстреля зад батко си, не обръщайки внимание на розовникавият ѝ нюанс. Щом намери кошче, изхвърли бутилката и прегърна здраво батко си.

Два дена по-късно Сехун се намери лежейки на поляна около гора, въпреки че преди максимум пет минути си беше легнал. И очевидно беше тъмно, когато си легна. А не светъл ден. Огледа се наоколо и забеляза Минсок да лежи до него. Протегна ръка и нежно погали бузата му. Мъжът отвори мързеливо очи и отново ги затвори. Пак се чу шепота:
- Няма да е в тази реалност.
Минсок просто се изпари, а Сехин потъна в земята, която се разтвори под него.

Събуди се в леглото си, целият плувнал в пот.

Минсок беше при вещицата, която му беше продала любовния еликсир... който беше и причината за розовникавият нюанс в напитките на Сехун. Искаше да развали магията, която тя беше направила. Сехун не се държеше нормално. Това не е човекът, в когото се влюби. Този Сехун постоянно се взираше някъде, гледаше го с очевидно фалшиво обожание и постоянно инициираше физически контакт.
- Не се притеснявай, моето момче, ефектът трае само седмица, скоро ще е свършил. - отговори вещицата, тъкмо влязла в шатрата. Минсок благодари и замина. Тази неделя ефектът изтича. Молеше се другите да не се усъмнят до неделя.

Сехун отново се взираше някъде разсеяно. Но не виждаше гледката пред себе си. В главата си, той беше вече на басейн, заедно с Минсок. Беше откровено натискане в басейна, когато отново се чу шепота:
- Не и в тази вселена.
Басейнът се превърна в пералня и Сехун започна да се дави.

Осъзнавайки колко много шансове са пропилели заедно, Сехун реши: при първа възможност, щеше да се събере с Минсок.

Неделята премина без много събития. Никой не забеляза гласно промяната в най-малкия.

Понеделник сутрин, Сехун си уговори среща с Минсок. А Минсок забеляза изчезналото фалшиво обожание от погледа му. Но все пак Сехун се наведе към него за целувка, когато бяха скрити в колата. Явно еликсирът е свършил и нещо полезно.

П. С. И аз не знам какво е това. Но това излезе. От цялото писане и зачеркване, сериозно нямам повече нерви. Anyway, надявам се да ви хареса.

Fantasy PatchWhere stories live. Discover now