5.Bölüm 'Onu Satın Almak İstiyorum.'

4.1K 249 9
                                    

Melody Of Rain~

5.Bölüm ‘Onu satın almak istiyorum.’

[FlashBack]

Luhan’ı kontrol etmek için gelen hemşire,boğazına bıçak dayanmış çocuğu gördüğünde avazı çıktı kadar bağırmış gözlerinin beyazı kırmızıya dönmüş hastayla göz göz gelmişti.Luhan sesini kesmesi için hemşireye doğru birkaç adım attı.Bıçağı önündeki beyaz önlüklü kadına saplamak için kaldırmıştı ki bir anda kendisini tutan takım elbiseli iki adam tarafından durduruldu.Güvenlik görevlileri Luhan’ı yere yatırıp kollarını tuttuklarında Luhan vucuduna saplanan devasa iğnelerin keskin sızısını hissetmişti.
Direnmek istiyormuşcasına hala elinde olan bıçağı beyaz zemine sürttü ve kapanmak üzere olan gözleriyle savaştı.

‘’Hepinizi öldüreceğim.’’ Derin kahverengi gözler herkesin içine büyük bir korku dalgası yayarken yediği belkide 20.iğnenin sonunda karşı koyma gücünü kaybetmiş,gözlerini karanlığa kapamıştı.

**

Luhan hastanedeki özel odalardan birisine kapatıldı.Doktorlar onu yatağa bağlamış kaçmaması için penceresine demir taktırmışlardı.
Tedavisi tamamlanmak üzereydi.Luhan son anda ölümden dönmüş olmasına rağmen oldukça dinç görülüyordu ve sonunda ait olduğu yere,akıl hastanesine dönebilecekti.

Doktor saydam camın ardından bağlı elleriyle savaşan hastayı işaret etti.

‘’Onu görüyor musun?O tehlikeli.Çok tehlikeli.Aslına bakarsan çok şanslı olduğunu söylemeliyim.Seni öldürebilirdi.Hiç düşünmeden.’’

‘’Ondan korkmuyorum.’’

Bu doğruydu.Sehun birkaç gün önce az kalsın hayatını kurtardığı kişi tarafından öldürülecekti ancak hala ona karşı nefret güdmüyordu.

‘’Onu kurtarmamalıydın.Yalnızca ölmeliydi ve belki o zaman her şey herkes için daha iyi olurdu.’’

‘’Bir insanın ölümü nasıl iyi bir sonuç doğurabilir?’’

‘’Hala kavrayamamış olmalısınız Bay Oh.Luhan insan değil.Baş profesörler bile ondan ümidini kesmiş durumda.O tüm ömrünü beyaz karanlık bir odada geçirmeye mahkum delinin teki sadece.
Sadece bir deli değil.Aynı zamanda bir katil.Daha önce 2 hemşire ve bir doktoru öldürdü.Hemde neyle biliyormusunuz?Elektrik kablolarıyla.Tüm gün o odada kafasında neler kuruyor bilmiyoruz ama o gerçek bir şizofren.İnsanlara acı vermekten keyif duyuyor ve ona verilen hiçbir uyuşturucu tam olarak etmi etmiyor.Sadece uyutulmasını istiyoruz.Sonsuza dek uyutulmasını.’’

**
Bugün Sehun ve Luhan’ın tanışmasının 5.ayıydı.Luhan akıl hastanesinin en üst katındaki küçük odaya hapsedilmişti ve Sehun hergün bıkmadan onu ziyaret etmeye gidiyordu.
Doktorlar hiçbir düzelme olmadığını söyleselerde Sehun Luhan’ın değiştiğine yemin edebilirdi.
Hergün ve hergün onu saydam canım arkasından izliyor,garip bir şekilde ona bakmaktan keyif alıyordu.
İlk geldiği zamanlar belki birazcık korkmuştu itiraf etmeliydi.Luhan’ın odasından camın arka tarafı tamamıyla siyah görünüyordu ve arka tarafta kimin olduğunu göremezdiniz.Ancak Sehun her ellerini saydam cama yerleştirişinde Luhan’la göz göze geliyor ve dakikalarca bakışıyorlardı.
Tek gören Sehun’du.Bu bir gerçekti.Öyleyse neden Sehun’da Luhan’ın kendisini izlediğini hissediyordu?
Bu garipti.Bu his,gerçekten çok garipti.

**

Günler günleri,aylar ayları kovalamıştı.Neredeyse 1 yıl oluyordu.
Sehun Luhan’ı daha rahat görebilmek için hastanenin yakınından bir ev aldı.Doktorlar Sehun’un Luhan’ın üzerindeki olumlu etkisini kabul etmeye başlamışlardı ve bu Sehuna mutlu hissettiriyordu.
Hala birbirlerinin yüzünü tam olarak görmemiş,gerçek bir konuşma yapmamışlardı.
Ama gelişme vardı.Büyük bir gelişme.

Yüz yüze olmayabilirdi.Ama Luhan onunla konuşuyordu.Sehun her hastaneye gidişinde ellerini saydam cama yerleştiriyor ve camın ön tarafından Luhan’ın ellerini yerleştirmesini bekliyordu.
Önceden Luhan Sehun’un ellerinin yerini bulamazdı.Çünkü görmüyordu.Ama zamanla hisleri öylesine kuvvetlenmişti ki hiç tereddüt etmeden elleri ellerini buluyor,Sehun’u duyduğunu belli eden hareketler yapıyordu.

Bir gün Sehun alnını cama dayadı ve kısık sesle konuşmaya başladı.Luhan bir şeyler duyduğuna emindi.O camın arkasında gerçekten birisi vardı ve o kişiyi duymak istiyordu.
Luhan hayatında ilk defa bir şeyi bu kadar çok diliyordu.

**

Tanışmalarının 16.ayında Sehun Luhan’a küçük hediyeler almaya başladı.Öğrenmişti ki,Luhan ne konuşmayı ne okumayı ne de yazmayı biliyordu.
Doktorlar bir dile sahip olduğunu ancak dilini sadece küfretmek ve ‘öldüreceğim’ kelimesi için kullandığını söylüyorlardı.
Bir gün Luhan uyurken küçük bir test yapıldı.Herkes test sonucunun yanlış çıktığını düşüncede Sehun inanıyordu.
Garip bir şekilde Luhan’ın iq’su en zeki bilim adamlarının bile sahip olamayacağı kadar yüksekti.
Doktorlar kendi aralarında fazla zekanın insanı delirttiği hakkında espriler yapsada Sehun onlara katılmıyordu.

Luhan’a öğretecekti.Sehun,Luhan için hayata en başından başlayacaktı.

**

Hediyeler birkaç kalem ve kağıtlarla başladı.Demir kapının altından gizli gizli birkaç kalem ve kağıt atıyor Luhan heyecanla hergün kendisine gönderilen eşyaları bekliyordu.

Sehun önce ona alfabenin yazılı olduğu bir kağıt göndermişti.Ama Luhan hiçbir şey anlamadı.Sehun alfabeyi bir kenara bırakma kararı aldı ve ilk başta hayatı anlatması gerektiğini düşündü.
Luhan bu defa tepki veriyordu.
Sehun kapının altından ona bir çok manzara resmi gönderiyor ve Luhan’ın bu küçük şeylerle bile mutlu olmasını keyifle seyrediyordu.
Daha sonra ona cinsiyetinin farkına varması için birkaç kadın resmi gönderdi.Hepside birbirinden güzel kadınlara aitti ancak Luhan o resimleri gördüğünde çıldırmış ve yatağın demir ayağını kırıp kağıtlara saplamıştı.
Sehun bunu gördüğünde kalp krizi geçireceğine yemin edebilirdi.Dünyanın en güçlü insanı bile demiri güçlükle eğerken Luhan nasıl onu söküp çıkarabilirdi?

Sehun bu defa gerçekten korkmaya başlamıştı ve vazgeçme kararı aldı.Birkaç gün boyunca onu ziyarete gitmemişti ancak içinde hep bir şeyler eksikti.

Devam etti ve ne olursa olsun devam edeceğine dair kendisine söz verdi.
Ziyaretler arttı.Luhan kendisine ve çevresindekilere zarar vermeyi az çok bırakmıştı.Yalnızca eşyaları kırıp döküyor yinede tam olarak bir deli gibi davranmıyordu.

Onunla tanışmasının 2.yılında Sehun artık uzaktan görüşmelerden bıkmış ve gerçek bir ilişki istediği kararına varmıştı.
Luhan’ın doktoruyla konuştu ve onu istediğini söyledi.

Yüklü bir para karşılığında Luhan’ı satın alacak ve onu tıpkı bir köpek gibi evcilleştirecekti.

[FlashBack Sonu]

~Melody Of Rain~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin