Ait olduğunuz yer neresi?

606 22 0
                                    


Gençler, herkes sizlerden çok şey istiyor. Çoğu ders notlarının yüksekliği çoğu da aileye biraz daha destek olmak ya da aklıma gelmeyen yüz binlerce istenen şeylerden birisi.. Sormak istediğim pek çok şeyden ilki; Peki biz kendimizden ne istiyoruz ya da ne bekliyoruz? Eğer gerçekten insanlar sizi hayal kırıklığına uğratıyorsa neden bizler kendimizi mutlu etmeye uğraşmıyoruz? Söz konusu olan biziz.

Size bencillikten bahsetmiyorum ama, öyle düşünmeyin. Şöyle düşünün; Bir taş var ve yolda kendi halinde öylece duruyor. Bu taşı zamanla diğer insanlar kibarca yolun kenarından kenara koyuyor. Oysa taş oradayken mutlu hissetmiyor, çünkü asıl görevini yapamıyor. Taşın önceki görevi yayalara küçük yol da olsa verebilmek fakat kendi yerinden ayrıldığı için çoğu yaya düzgün geçemiyor ve trafik kazalarına neden oluyor. Oysa taş olmak istediği yerde kimseye zarar vermeden , hatta yarar sağlayarak duruyordu.

Peki siz nerenin yoluna aitsiniz? Önce bu soruyu cevaplayın ve önünüzdeki koskoca bu yolu ona göre çizin. Eğer ait olmadığınız bir yerdeyseniz zaten mutsuz olacak ben buraya ait değilim diye düşüneceksiniz.. Kim bilir belki aramızdan birisi paralel evrenden bizim dünyamıza bırakılan bir yumurtadır. :|

Psikoloji (düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin