Bölüm~15

19.1K 793 26
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

                                      Bu bölüm çok sevdiğim okuruma ithaf

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

                                      Bu bölüm çok sevdiğim okuruma ithaf.. 

   ***

Seansın bitip Ceyda hanımın gitmesiyle Adar odada düşüncelere dalmıştı.Bejin için mutluluğunu feda ede bilir miydi? Onu özlese de,hasretinden ölüp-bitse de bir gününü onun için feda edecekti.

Çok istiyordu onu kendisine içten gülerken görmek.Evet yapacaktı bunu.Hem telefonda vardı.Saatbaşı arardı bıkmadan.Yeterki huzur veren sesini duysun kadınının.Kapının açılmasıyla arkasına döndüğünde karısıyla karşılaştığında bütün düşüncelerini unutarak ona muhteşem bir gülümseme sundu.

O da kendisine gülümsediğinde gözlerine dikkat yetirdi.Parlıyordu...Galiba bugün çok sevinecekti.Ve ya bu sevinçlerinin sonu hüzünle bitecekti.

"Ben senin beni öfkeyle karşılayacağını düşünüyordum?" Aslında karısı haklıydı,ama onun kalbini kırmak istemiyordu bugün.Karısına yaklaşarak elinden tuttu.Pamuk gibi olan tenine dokunmak istiyordu.

"Neden sinirleneyim canım? Ödeşeriz nede olsa değil mi?" Bejin,Adara dikkatle baktığında bir işler karıştırdığını düşündü,ama buna çok kafa yormadı.

"Neyse,hadi sen uzan.İlaç saatin geldi." Adar elini çekerek yatağa yaklaştı.Zaten dinlense iyi olurdu.Ağır düşünceler kendisini çok yormuştu.Biraz sonra kadınının ellerini çıplak belinde hiss ettiğinde gözlerini kapatarak anın tadını çıkardı.

"Demir abiyle konuştun mu hiç?"

"Bu iş bittiğinde arayacağım."

"Tamam.."

"İstanbuldan bir şey istiyor musun? Getirteyim."

"Hayır istemiyorum." Bejin işini bitirerek ayağa kalktı ve banyoya yöneldi.Adar ise arkasından telefonun eline alarak abisini aradı. Bejin içeriden konuşma seserinin gelmesiyle Adarın Demirle konuştuğunu anladı.

Elini yüzünü yıkadıktan sonra banyodan çıkarak Adarın yanındaki çekmeceye yanaştı.Banyonun havlusunu değiştirecekti.Çekmeceden havluyu eline aldığında birden kendini Adarın üzerinde buldu.Şaşkın,irileşmiş kahverengi gözleriyle kocasına bakarken o gülüyordu.

Kalpten Gelen( Mardin serisi 1) ✔TAMAMLANDI✔ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin