Bölüm 40 Part 1

10.5K 506 22
                                    

aleynatsa ZahideGne852  nihalkayali76  user18634885  Yorumlarınız için teşekkürler. 😘😘😘😘

Sondaki soruya ve ya sorulara cevap vermeyi unutmayalım...😋😋😋

Her güne bir bölüm. İnşallah bundan hoşnutsunuzdur?🤔🤔🤔

⭐⭐⭐

Bejin başını Adarın göğsünden kaldırarak yatakta oturur vaziyete geldi. Çıplak olduğundan hemen yerdeki geceliği eline aldı.

"Nereye?" Bejin geceliği giyinerek Adara baktı. Keyifle uzanıp kendisine merakla bakıyordu. Ne de olsa istediğini almıştı.

"Sen istediğini aldın. O dondurmayı bir türlü yiyemedim. Duş alıp aşağıya ineceğim." Adar da kalkarak karısının şakağına öpücük kondurdu.

"Yalnız gitme. Hadi gel duşumuzu alalım." Bejin geceliği aşağıya indirip yataktan kalktı. Dolaba doğru giderken bir yandan da kocasına cevap verdi.

"Benden sonra alırsın duşunu Adar. Hem ne olacak yalnız gitsem?" Adar yerine yattı yeniden. Biliyordu ki, Bejin izin vermeyecekti birlikte duş almaya.

"Beni kırma lütfen delalamın. Evde Batur olduğu sürece içim rahat değil." Adar Baturun dediklerini Bejine söylemek fikrinde değildi. Bu mesele artık ikisinin arasındaydı.

"Adar... Baturun hiç bir zaman bilmedi,hiss etmedi. O kardeşi gibi bildiği için beni koruyor. " Bejin elindeki giysilerle kocasına döndü. Evde iki erkek de olduğuna göre pijama seçmişti.

"Sikerim onun koruyuşunu! Sen benim karımsın Bejin! Benden mi koruyacak seni? Ben ne işe yarıyorum?" Bejin Adarın yine küfür ettiğini duyduğunda gözlerini devirmek istedi. Ağzına hiçte yakışmıyordu.

"Hemen de dellen. Tamam bir şey demiyorum." Karısının banyoya girmesiyle Adar da derin nefes aldı.

Ahmet itini hall ettikten sonra bi de bu Batur çıkmıştı. O evde olduğu sürece Adara huzur yoktu. Yarın ne yapıp edip Baturun evde kalmamasını sağlamalıydı. Bejin evdeydi ve onun Bejinle yalnız olmasını istemiyordu.

Karısı ilk onu sevmiyorum artık dediği an inanmıştı zaten ona. Ama bu Baturdan hazz etmiyordu.

Bejinin banyodan çıkmasıyla kendisi de çıplaklığına aldırmadan yataktan kalktı. Bejinin pijama giymiş olduğunu görüp tebessüm etti.  Kendisine giysi alarak çarşaf çıkaran karısına yanaştı.

"Anlamıyorum delalamın. Küçük Adarı defalarca gördün,görmekle kalmadın onu sana hiss ettirdim de. Neden birlikte banyo yapmıyoruz? Hı?" Bejin ona dönerek ellerini yüzüne koydu.

"Çünkü sevgili kocacığım sen rahat duramıyorsun. " Karısının dedikleriyle Adar gülümsedi.

"O zaman benden artık utanmıyorsun?"

"Bizim artık bir çocuğumuz olacak. Utanmıyorum." Adar karısının alnını öptükten sonra ondan ayrıldı.

"İşte böyle jinamın. Bensiz inme." Adar hemen banyoya girerek duşunu aldı. Üzerini giyindikten sonra banyodan çıktı.

Bejin de Adarın banyodan çıkmasıyla koltuktan kalktı. Kocasının elini tutmasıyla odadan çıktılar.

"Çocuk gibi evin içinde de elimi tutuyorsun." Karısının huysuzca mırıldanmasıyla Adarın yüzünde gülümseme  oluştu.

Kalpten Gelen( Mardin serisi 1) ✔TAMAMLANDI✔ Donde viven las historias. Descúbrelo ahora