21. Bölüm- GÖKYÜZÜNÜN ŞARKISI

1.8K 249 144
                                    

BÖLÜM YİRMİ BİR

"İŞİTTİĞİM EN GÜZEL MELODİ"

#EVGENY GRİNKO- It Smells like Chamomile Tea
#TOM ODELL- Can't Pretend
#THE PRETTY RECKLESS- Waiting For A Friend

#EVGENY GRİNKO- It Smells like Chamomile Tea#TOM ODELL- Can't Pretend#THE PRETTY RECKLESS- Waiting For A Friend

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ruhumun paslı parmak uçlarından damlıyordu gözyaşlarım. Ardı arkası kesilmeyen soluklarda umutsuzluklarım; hayal kırıklıklarımla düello peşindeydi.

Bir matkap sesi deldi düşlerimi. Matkabın açtığı delikten boşaldı gülüşlerim. Bir dram sahnesinin sekizinci dakikasında doldu gözlerim yaşlarla. Gökyüzü bakışlı mavi adamın gülüşü süsledi düşlerimi.

Adam mavinin tonlarının, atomlarına bölündü.

Okyanus oldu, buz oldu, gökyüzü oldu; sonsuz bir maviliğin içinde yeni bir gezegen oldu.

Kadın adamın mavi gezegeninde gezgin oldu. Ayak bastığı her yerde, adama ait oldu. Aitliğin getirdiği sahiplik, ruhlarını bir meşaleyle tutuşturdu.

Pencerenin önündeki mumun etrafında ölüm dansını yaptı bir kelebek. Altın vuruşu yaptığında maşuğuna kavuştu. Aşık ile maşuğu tutuşturan alevler yok olup, dumanlarını ruhlarına bıraktı. Dumanlar açık pencereden gökyüzüne kanat çırpıp, bulutlara sarıldı.

Bir bulutta gördüm ikimizi. Mavi adamın gökyüzünde bir bulutta... Sımsıkı ve sırılsıklam, gözyaşlarına akıtan bulutun başucunda... "Şu yıldızı görüyor musun?" dedi mavi adam. "O benim işte, sonbahar..." başımı koyduğum kolunu kendine çekerek, yüzümü köprücük kemiğine gömdü.

Uzandığımız çimenler, onun ay ışığında parıldayan mavileriyle uyum sağlıyordu. "Bizim yıldızımız, gökyüzü bakışlı..." dedim sakallarını okşayarak. "Bizim..." dedi. "İkimizin..." cebinden çıkarttığı telefona kulaklığını takarak, birini benim kulağıma diğerini de kendi kulağına taktı. Ne dinleyeceğimizi biliyordum. Şarkının melodileri kulağımı doldurduğunda fısıldadım.

"Beni Ay'a uçur, gece laciverti..." gülümsedi ve gömülmek istediğim çukurlar kalbimi eritti. İçinde bulunduğum huzurun, bin yılda bir denk geleceğini bildiğimden gözlerimi kapattım.

 İçinde bulunduğum huzurun, bin yılda bir denk geleceğini bildiğimden gözlerimi kapattım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
KİRPİK UÇLARIMDAKİ YABANCI (+18) #Wattys2024 (OLAYLAR DÜZENLENİYOR.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin