38.

324 48 9
                                    

¤°'✿

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

¤°'..:* 𝒮𝒾𝓉𝒾𝓈 *.:.'°¤,

Loran je odavno otišao. Nadam se da je sve u redu i nije upao u neku gabulu, jer oni prokleti čuvari ne trpe nikoga. Nadam se da je našao Stonea i prenio mu moju poruku. On mora biti na kapiji večeras. Nox je od jutros grizao nokte od nervoze, a sad evo ga hladno cijedi pivo, dok Lux, blizanci i Norah utanačuju detalje. Svi ćemo mi uspjeti u onome što je naš zadatak, a on bi mogao umjesto noći provedene u kraljičinu krevetu, dobiti noć provedenu u ringu. Toliko dugo ovo čekam, i moje je nestrpljenje naraslo do plafona.

- Loran!  - Norah skoči sa stolice. - Vratio si se! - zagrli ga  kao da ga nije vidjela sto godina. Svi  ustanu sa svojih mjesta, ja priđem iz kuta i stavim mu ruku na rame.

- Dobrodošao nazad, vilenjače! Vidim uspio si izaći živ. To je dobar znak! - nasmiješi se i kimne potvrdno. 

- Našao sam Stonea. Užasno je sretan što si ga uključio. Kapija je u njegovim rukama večeras.

- A Rele? - Nox  čvršće stegne flašu.

- Oduševljena je. Kaže da je sreća na njezinoj strani. Nema te cijene koju neće platiti za Lucem. To što si tražio smatraj riješenim. Očekuje te u svojim odajama u sumrak. Želi da joj predaš vučju kraljicu i spremna je uraditi što treba.

- Znači, to je riješeno? - upitam gledajući u Noxa. Kimne.

- Obavio sam svoj zadatak - Loran slegne ramenima. - Volio bih da mogu učiniti više, ali sad je sve na vama.

- Možeš poći s nama da umirimo narod - Norah se još više primakne. - Još jedan par ruku i još jedna glava, dobro dođe.

- Naravno!  Rado ću pomoći. - uhvatim Lucem za ruku, a ona  drugom uhvati Noxovu.

- Sve će biti ok. Svi smo spremni. - pogleda jednog, pa drugog, a mi obojica kimnemo potvrdno.


..:* : 𝐿𝓊𝒸𝑒𝓂 :.*.:.

Sunce je bilo na zalasku. Okupili smo se u šumi nedaleko od palače. Ljudi su čekali spremni. Inima i Ventus izrekle su čini kojima je falila samo završna riječ koja će ih pretvoriti u vukove. To čuvaju za vrijeme kad se krene u napad. Blizanci su bili nervozni. Norah nije skidala oči s Metusa. Sipala je cvjetiće oko njega i stvarala leptiriće ne bi li mu skrenula misli. Nitko se nije plašio, svi su jedva čekali da se krene. Bonum i Ani snažno su grlili Noxa i govorili mu ohrabrujuće riječi. Priđe Sitisu i meni, a Thunder i Storm stanu iza nas.

- Spreman sam! Nadam se da ste i vi.

- Spremni smo. - odgovorim. Inima nam priđe i izgovori čini.

🌞Solis et Lunam🌛 🔚Onde histórias criam vida. Descubra agora