🔥21.bölüm🔥

13K 328 9
                                    

Gözlerimi açtığımda odamdaydım çoktan gece olmuştu saate baktığımda 02.00'ydi buraya beni ateş getirmiş olmalı peki o neredeydi muhtemelen uyuyordu yatagimdan kalkıp odasına doğru yürümeye başladım ta kii tanıdık anne sesini duyana kadar

"Papatya sen uyumadın mı "
Yok uyudum ama biraz geziyim dedim uyurken tövbe Estağfurullağ

"Hayır anne , uyku tutmadı "

"Anladım , nereye gidiyorsun "
Al işte

"Susadım da biraz "
Dedim beyaz bir yalan uydurarak

"Tamam annecim ben yatıyorum "

"Bu arada çiftlik tatiliniz nasıl geçti "

"Güzeldi yarın bol bol konuşuruz hadi iyi geceler "

"Iyi geceler "diyerek arkasından el salladım ve tekrar ateşin odasına yürümeye başladım kapısının önüne geldiğimde kalbim dört nala koşuyordu odasının kapısını yavaşça açtım ama iceride Ateş yoktu neredeydi ki şimdi bu kesin altında kız off ne diyorum ben terbiyesizlesme ama öyle yapmaz dimi gözümden ister istemez bir yaş düştü gözümden düşen yasa şaşırırken kapı aniden açıldı giren Ateş 'ti.

"Ateş "

"Papatya " dedi ve devam etti "Ne ne işin var burada "

"Ben "

"Sen ne "dedi yaklaşarak biraz daha yaklaştığında aramızda mesafe kalmamıştı az daha dudaklarımız değecek diye korkmuştum

"Ben burada küpe düşürmüşüm " küpe filan düşmemişti onu görmek için geldiğimi söylemek istemiyordum

"Bu saatte bir küpe için mı geldin buraya "

"Evet " dedim arıyor gibi yaptıktan sonra ona baktım beni izliyordu ve pek inanmış gibi de değildi kollarını kavuşturmuş bana bakıyordu.

"Sen suna seni özledim desene"

"Nerdeydin " bunu sorabildigime inanamıyordum yürek yemiş olmalıydım herelde kaşlarını catip kollarını indirip bana doğru gelmeye başladı o geldikçe geri geri gidiyordum duvara tosladığımda o da duvarla kendi arasında beni bıraktı ve konuşmaya başladı

(Şarkıyı dinleyerek okuyunuz buradan sonrasını)

"Beni önemsiyorsun" deyip nefesini bana üfledi daha sonra dudaklarını konuşmak için aralayıp yaladı "belki daha fazlasını hissediyorsundur hı ? " deyip dudaklarını dudaklarıma bastırdı ve kısa bir öpücükten sonra odadan çıktım hatta koşmaya başladım.

Odama geldiğimde bunların hepsini düşündüm evet daha fazlası olabilir mi kalbim hala dört nala koşuyor kalp krizi geçirmem an meselesi galiba bunları düşünerek yatağıma uzandım ne oluyordu bana böyle yatağımda bir oyana bir buyana dönüyordum üstlelik bu his bu hissi tanımıyorum noluyor bana böyle.

Gözlerimi kapatıp derin bir nefes alıp verdim daha sonra uyumaya çalıştım ama uyuyamıyordum sürekli o vardı aklımda Ateş vardı ATEŞ!

Güneş doğmaya başlamıştı...

Sevgiler ❤🍒

🔥Üvey Abim🌼 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin