🔥49.Bölüm🔥

4.1K 109 39
                                    

💑💍💑

💍 DÜĞÜN SABAHI 💍

Hiç uyumadım ki uyanayım, güneşin doğmasını bekledim , hayaller kurdum güzel olsun diye dua ettim , hep benimle olsun hep beni sevsin diye yine yeniden !

Ben hala yatarken birden aklıma dank etti

"ben evleniyorum bugün kalk kızım kalk Papatya"dedim ve güldüm kendi kendime

Ben tam odanın kapısını acicakken içeriye annem girdi ve üzerime baktı

"Hadi kızım sen gelin olacaksın ,gelin olmak kolay değil, makyajı var saçı var bakımları var sonra ımm varda var iste haydi " dedi benden daha heyecanlı gibi duruyordu şuan

"Tamam canım her şey hal olur acele etmeyelim ben kuaförü aradım yoldalar haydi kahvaltı edelim simdi"dedi zeynep abla annemde olumli sekilde başını salladi

Kahvaltiyi ettikten sonra kuaför geldi gelinliğimi gösterdim ,gelinliğe uygun makyaj olucaktı saçıma başladıktan sonra bir yandan makyajim diğer yandan saçlarım öte yandan tirnaklarima oje sürüyorlardı annem ile zeynep abla da kuaför ustalarına saçlarını anlatıyorlardı beni hazırlamaları 3 saat sürmüştü saçlarım makyajim herşey çok güzel olmuştu.

"Çok güzel görünüyorsun, gelinliğini giydiginde peri kızı gibi olacaksın meleğim " dedi annem tebessüm ederek

"Teşekkür ederim annecim" dedim zeynep abla "maşallah gelinime " diyerek gülümsedi ,gülümsedim.

"Teşekkür ederim Zeynep ablacım " dedim zeynep abla

"lütfen artık bana da anne de " dedi , öyle söylemeyi çok istiyorum ama hep ağzımdan Zeynep abla çıkıyor

"Peki zeyne- ıı yani annecim "dedim

Gelinliğimi giymek için yukarı çıktım annemde yardım edicekti,gelinliğimi saçlarımı bozmadan giymeyi başardıktan sonra boy aynasından kendime baktım gerçekten cok guzel olmuştum.

Gelinlik

Gelinlik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Çiçeğim

Çiçeğim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
🔥Üvey Abim🌼 Where stories live. Discover now