{4}

370 43 45
                                    

Arya: Bana bak lan! Gerzeklik yapma, üzerine anakonda yılanları salarım. Yetmedi gergedanlara kafanı ısırtarak parçalatırım. Kasap satırıyla parçalara ayırıp kemiklerini köpeklere atarım. Bağırsaklarınla ip atlarım! At sümüğü seni! Yürü git işine be, uğraşacak başka birilerini bul kendine!

Gizli numara: Biliyor musun, beni kendinden ne kadar soğutmaya çalışırsan çalış, ben senden soğumuyorum. Mesela geçen gün kantinde koca bir gofret paketinin içindeki gofretlerin hepsini ağzına tıkmıştın ya hani, bazılarına itici gelsen bile bana göre çok sevimli görünüyordun.

Gizli numara: Yanaklarını sıkmamak için kendimi zor tuttum. :)

Arya: Tamam, anlaşıldı. Sen kesinlikle bizim kızlardan birisin, bunun başka bir açıklaması olamaz. Sinirimi aşırı derecede bozduğun için yarın seni yerlerde deniz anası gibi süründüreceğim.

Gizli numara: Her türlü işkenceye razıyım, yeter ki beni fark et...

Arya: Ulan bana bak, kesinlikle şaka yapıyorsun, bunu biliyorum. Ama eğer şaka yapmıyorsan bilgilendireyim. Benim babam polis, yani karşında bir polis kızı duruyor. Aklını başına topla.

Gizli numara: Ben sana seni seviyorum diyorum, sen bana hâla akıldan bahsediyorsun be Arya...

Gizli numara: Sence benim aklım başımda mı şu an?

Arya: Değilse de getirmeyi biliriz koçum sıkıntı yok.

Arya: Bak, bizim kızlardan biri olmadığını varsayarak -ki onlardan biri olduğunu anlayabiliyorum, insan gibi soruyorum. Ne istiyorsun benden?

Gizli numara: Beni sevmeni.

Arya: Seni sevmem için ilk önce kim olduğunu bilmem gerekiyor sayın anonim.

Gizli numara: Kim olduğumu bilmesen de seveceksin. ;)

{ } { } { }

Bu cesaret nereden geliyor anonim beyciğim? Sizi tanımak istiyorum beni mutlaka arayın.

Hayir cidden ne bu özgüven patlaması lan? Kendinden eminliğin Allahuekber dağlarına çıkmış çocuk, ilerki bölümlerde indirmesini de biliriz ayıq ol gzbzfsbtsht

Neyse, naapıyoruuz? Votelemeyi unutmuyoruuuz!

Seviliy10uz 💜

Edit: Cuma günü yeni bölüm atamadım üzgünüm eheuheuehu. Okulda can sıkıntısından wattpadde takılma qeyf. ○_○ S I K I L L A N D I N.

Haftaya Cuma yeni bölümde görüşürüz!





Sen Kimsiniz? {Texting}Where stories live. Discover now