{14}

357 20 47
                                    

Evveeet Arya'mızla tanışın bakalım. 🔥

14. Bölüme kadar gelip kendi kendime dedim ki bir şeyler eksik ama ne, en sonunda buldum. Hikayeye hâla karakter eklemeyi unutmuşum, üzgünüm djdgfhqowsfhvc

Bölüm şarkısı; Emir Ersoy ft. Ece Barak - Yeni Bir Şans. İyi okumalar...

"Ya şu tipe bakar mısınız! Tipini mıncıkladığımın çocuğu ya. Bu ne tatlılıktır şerefsiz!" Diye cırladı bize doğru Esin. Akşam grupta bahsi geçen gıybet mevzusu için okul çıkışı yakınlardaki bir kafeye gelmiştik.

"Demek dün gece aramızda olmamanın nedeni buydu." Dedim kıkırdayarak.

"Tabi kızım, stalk milli geleneğimiz. Hazır bulmuşum gül gibi çocuğu, kaptırmam kimselere. Hele böyle yakışıklı.. Dur dur, yakışıklı kelimesi sönük kalıyor yanında yahu! Şunun tipine bakın delireceğim şimdi!"

Kızlarla Esin'in bu hâline gülüşürken hepimizin aklından geçen tek düşüncenin 'artık seneler sonra bir eniştemiz olacak' sevinci olduğunu tahmin etmek pek de zor olmasa gerekti.

"Sevgili bulma yolunda emin adımlarla yürüyen gelinin kız kardeşinden bir paket cips!"

"Ay Ceylin'im inşallah o günler de gelir ya," Diyerek iç geçirip çocuğun fotoğraflarından rastgele birini açıp kendi kendine konuşmaya başladı. "Suratını ponçiririm ulan senin, insan mısın sen!" Diyerek ellerini kızarmış yanaklarına bastırırken çok sevimli görünüyordu karşımızda. Sonra aniden suratı düştü.

"Ee ne oldu ki şimdi birden kuzum?"

"Kızlar ya, ben size heyecandan söylemeyi unuttum. Bunun attığı gönderilerin birkaç tanesinde bazı çiyanlar var! Off, çiyansavar mı yerleştirsem ki etrafına ya. Gül gibi çocuğu buldular tabi kapmaya çalışıyor pis hainler! Bak sinirlendim şimdi.."

"Tamam, tamam sakin ol kızım. " Dedim gülerek. "Biraz çocuktan bahset bakalım, senin böyle sadece fotoğraflarına bakarak stalkladığını sanmıyorum pek. Soy ağacına varana kadar araştırmışsındır."

"Tamam anlatıyorum hazırsanız." Diyerek içine derin bir nefes çekti. Bu çektiği nefesten anlaşılan oydu ki gerçekten de yedi ceddine varana kadar stalklamıştı. Allah çocuğun yardımcısı olsun..

"Adı Batuhan , zaten söylemiştim bizim okuldan olduğunu. On birinci sınıflardan, yani bizimle yaşıt. Bir tane abisi var, ondan yakışıklı olmasın da abisinin de gideri var maşallah taş gibi çocuk yani mübarek. Annelerini de müthiş stalkerlık kabiliyetimle bulup oradan çocukluk fotoğraflarını felan buldum. Bir insanın çocukluğu da mı meteor olabilir lan! Şu tipe bakar mısınız Allah aşkına." Diyerek telefonun ekranını bize doğru çevirdi.

Muhtemelen 5-6 yaşlarında çekilmş bir fotoğraftı. Mutfak tezgahının üzerine oturtulmuştu ve yanında ailesi olduğunu tahmin ettiğim birkaç kişi duruyordu. Önünde doğumgünü pastası vardı, herkes ekrana gülümseyerek bakarken o pastaya bakıyordu ve ağzından salyalar akmıştı.

"Meteor anlayışına tüküreyim Esin, tamam şu anki hâli pek de gözardı edilemez, ama Allah aşkına şu gösterdiğin fotoğrafın neresinde meteorluk lan? Olsa olsa poğaça suratlı kertenkele olur bundan." Mira'nın söylediği sözlere kahkaha atarken etraftakileri rahatsız etmemek için ağzımı kapatmaya çalışırken az daha boğulacaktım. Duyanların can çekişen balina sesleri olarak algıladığına emindim.

"Ya o değil de, çok güzel lan bu! Off şuna bak kızım, tam löpür löpür götürmelik, oh tipine ekmek bandığım ya.." Hepimiz hayretler içerisinde Ceylin'e bakarken gayet sakin bir şekilde konuşmaya başladı.

"Ne bön bön bakıyorsunuz ya? Ben pastadan bahsediyorum. Yoksa sizin meteorunuzu çakıl taşınızı ne yapayım? Onlar yenmiyor ki bir kere. Şu pastanın güzelliğine, tatlılığına bakar mısınız, benim bile ağzımın suyu aktı, çocuğunki nasıl akmasın?" Evet, karşımızda üçüncü bardak milkshake'ini bitirip dördüncüsünün siparişini vermeye hazırlanan Ceylin'den bahsediyorduk. Böyle bir şeyin aklımızın en uç noktasından geçmesi bile hataydı..

Ama şunu söylemeliydim ki Batuhan'ın işi Esin gibi stalk kabiliyeti ileri düzey olup bir insanın kendisi hakkında bilmediği şeyleri bile bulabilen birisiyle gerçekten çok zordu.

Allah yardımcın olsun Batuhan...

{ } { } { }

Çılgın Esin'in stalkerlık maceraları temalı (aklıma bölüm hakkında yazacak başka eleştiri gelmedi sori) sagqowdflcgx

Seviliy10uz! ❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 03, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sen Kimsiniz? {Texting}Where stories live. Discover now