{7}

264 33 82
                                    

"Şimdi dinleyin..." dememle birlikte zil çaldı ve sınıf kalabalıklaşmaya başladı.

"Kızlar, bugün okulda bu konuyu kapatalım. Ben akşam Whatsapp grubu açıp size anlatacağım olayı. Anlaştık mı?"

Hepsi 'tamam' anlamında kafasını salladıktan sonra kendi sıralarına geri geçtiler.

Sınıftaki herkese şüphe dolu bakışlar atıyordum, belki de gizli numara bizim sınıftan birisi çıkabilirdi.

{ } { } { }

Eve geldiğim gibi çantamı giriş kapısının yanına fırlattım. Sonra kendime binlerce kez söverek çantayı oradan geri aldım. Çünkü çantanın ön gözünde telefonumun olduğunu unutmuştum. Sonuçta telefondu bu, boru değil.

Çantayı bu sefer yavaşça yatağımın üzerine fırlattım ve okulda giydiğim kıyafetleri çıkartıp çalışma masamın önünde duran sandalyenin sırt yaslama kısmına koydum. Hadi ama, bu sandalyelerin sırt yaslamaktan başka her işe yaradığını hepimiz biliyorduk, öyle değil mi?

Annem büyük ihtimalle işteydi, bazı günler erken çıkıyordu ama bugün de geciktiği günlerden birisiydi sanırım.

Telefonu aldım ve bir şeyler atıştırmak amacıyla mutfağa gittim. Annem bazı günler çok yoğun olduğundan dolayı bana mutfakla alakalı hatırlatacağı şeyleri mesaj atmayı unutuyordu. Bu nedenle bazen not alıp buzdolabının üzerine tutturuyordu. Buzdolabının üzerindeki notu okudum.

"Bebeğim, dolaptaki yaprak sarma tenceresini çıkartıp ısıt. Bak en alttaki rafın üstündeki rafta da çorba tenceresi var, onları ısıtıp yersin. Kendine dikkat et bak, çoraplarını giymeyi unutma sonra hasta oluyorsun. Akşama görüşürüz!"

Annem çorap deyince direkt ayaklarıma baktım. Çıplaktı ve açıkçası biraz üşümüştüm. Odama gittim ve pijamamın üzerine kalın bir hırka ve ayaklarıma bir çift kalın çorap ile pandufumu geçirip saçımı klasik ev topuzu yaptım. Ev giysilerine oldum olası bayılırdım. Sonra tekrar mutfağa gittim ve annemin tarif ettiği tencereleri çıkartıp ocağı yakarak ısıtmaya başladım. Yemekler ısınınca masaya geçtim ve bir yandan tıkınırken bir yandan da telefonu elime aldım. Birsürü mesaj gelmişti. Sınıf grubundan gelen her telden saçma sapan bir geyik muhabbeti, indirim ve kampanya mesajları, kızlardan gelen hadi anlat artık mesajları ve... Gizli numaradan gelen üç mesaj...

Diğer mesajları okumadan doğruca gizli numaradan gelen mesajları okudum.

Gizli numara: Neden sana her baktığımda kalbimin her bir zerresi parça parça olup beynim hükmetmemeye başlıyor?

Gizli numara: Biliyorum, bana acayip derecede sinirlisin,

Gizli numara: İstediğin kadar küfret, engelle, bağır çağır ama lütfen benden uzaklaşma...

Kaç aydır bölüm atmadığımı fark ettim, dedim ki herkes beni unuttu ama yazayım ilham geldi.. Hâla burada olanlar bir kendini belli edebilir mi? Biliyorum çoğunuz belki de hikayeyi kütüphanenizden felan çıkartmışsınızdır ama benim de kendime göre bazı sebeplerim var.. Mesela, dersler anamı ağlatıyor xhskdvskehdk :') çok sık aktif olamıyorum ama sizin için olmaya çalışacağım. 💖 Herneyse, yine meşhur kapanışla tamamlayayım şu bölümü de shsjdbzjshdj

Veeeee

Seviliy10uz. 💞

Sen Kimsiniz? {Texting}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin