72.

3K 220 16
                                    

- Jungkook-ah - Szólítottam meg a férfit, aki éppen egyik helyiségből a másikba rohangált.

Valami munkahelyi elintéznivalója volt, ezért a szobája, a nappali, a dolgozószobája és az én szobám között ingázott, ahogy telefonálgatott és papírokat csinált. Hogy az én szobám miért volt benne az útitervben, azt nem tudtam, talán csak egy kis pihenőt tartott, akárhányszor belépett ide. Én már pizsamában feküdtem, éjszaka lévén, Jungkook pedig minden egyes alkalommal leült az ágy szélére és lehajolt hozzám egy gyors csókra, aztán átpörgette a telefonjában található névjegyeket és újból telefonálni kezdett, mire kiment megint a szobából. Amikor letette, újból bejött hozzám, ismételten lehajolt egy gyors csókra és megint keresett egy bizonyos nevet a névjegyzékében, tárcsázta és felállva megint elindult beszélgetni és ügyeket intézni. most éppen az egyik ilyen kis névkeresős pihenésében kaptam el. Lehajolt egy gyors csókra és megvonta a szemöldökét, miközben hümmögött egyet, hogy mondjam, mit szeretnék. Sóhajtottam egyet és mosolyogva figyeltem, ahogy az ujja már egy név felett lebeg, de figyel rám, addig sem akarja megcsörgetni a számot.

- Mikor jössz már aludni? - Kérdeztem mosolyogva.

Jungkook is halvány görbületre húzta az ajkait és vett egy mély levegőt.

- Nem tudom - Rántott vállat egy halkabb sóhajtás kíséretében.

Bólintottam és a bal oldalamra gördültem, hogy arccal az ágy szélén ülő férfi felé legyek. 

- Miért? - Kérdezte és ő is jobban felém fordult ülő helyzetében. 

Előre dőlt egy kicsit, jobb kezében, amiben a mobilja is volt, az ágy szélére támaszkodott, baljával pedig végigsimított a hajamon.

- Csak kérdeztem - Válaszoltam már kissé álmosan.

Lehunytam a szemem egy pillanatra és élveztem, ahogy Jungkook hosszú ujjai elvesznek a tincseimben és végigszántanak a hajszálaim között, majd visszatérve a fejbőrömhöz, megismétli a mozdulatát.

- Mindjárt itt vagyok - Suttogta nyugtatólag. - Csak sok a hülye, belőlem meg csak egy van.

Halkan felnevettem az állítására és ismét csak bólintottam egyet. Felnyitottam a szemem és egy szélesen mosolygó kisfiúval találtam szemben magam. Hihetetlen volt, hogy ennyire jól nézzen ki valaki. A szemei egyediek voltak, húzottak, de kerekek is, ami egy gyönyörű vágást kölcsönzött a pilláinak, amikbe imádtam belenézni. A szája valami eszméletlenül húsos és agybomlasztóan kívánatos volt azzal a rózsaszínű árnyalatával és a csillogásával, amit a megnyalásával ért el. Ha tehettem volna, a reggeli csóknál rátapadok és csak akkor cuppanok le róla, amikor már aludnánk. Meg mondjuk mosdóba kiengedem egyedül, de amikor végzett, visszarobbanok az ajkaira és kész.

- Nyugodtan aludjál - Mondta, miközben a hajamat söpörte a párnára, hogy ne az arcomba lógjon. - Majd jövök.

- Mm - Ingattam a fejem nemlegesen, hogy nem akarok aludni.

- Nem vagy álmos? - Kérdezte és közben lehajolt hozzám.

- De, egy kicsit - Feleltem és kicsit arrébb gurultam, majdnem a hátamra, hogy kényelmesebben tudjak ránézni most már, hogy lehajolt hozzám.

- Akkor meg akarsz várni? - Kérdezte mosolyogva.

- Aha - Bólintottam határozottan.

Jungkook halkan felkuncogott és megrázta a fejét. Bezárta közöttünk a távolságot és a száját az enyémre nyomta. Azonnal lehunytam a szememet és a tenyeremet az arcára tettem, hogy ott tartsam még egy kicsit tovább. Amikor éreztem, hogy el akar húzódni tőlem, hisztisen felhümmögtem és visszahúztam őt a számra. Jungkook belemosolygott a csókba és véve az akaratomat elmélyítette a csókunkat. Finoman mozgatni kezdte a száját az enyémet, amit én is követtem és szinte a tökéletes tükörképeként csókoltam vissza. Hagytam, hogy az alsó ajkamat csókolja és kicsit meghúzza a fogaival, éppen annyira, hogy ne fájjon, de egy meglepődött és kicsit hangosabb sóhajt előcsaljon belőlem. Ezt kihasználva a nyelve átfurakodott az én számba és édes táncba hívta az enyémet. Nem akartam harcolni a csók vezetéséért, egyrészt mert még nem éreztem magam olyan képzett helyzetben csók téren, hogy megtehessem, másrészt pedig úgy volt nekem tökéletes az egész, ahogy volt, Jungkook dominanciájával és vezetésével. A férfi keze közben becsúszott a hajamba és erősebben belemarkolt a kezében tartott tincsekbe, amik bár nem fájtak, de egy kellemes bizsergést küldtek a fejbőrömnek. Az én bal kezemet a férfi arcán hagytam és finoman simogattam, amikor éppen eljutott a tudatomig, hogy van egyáltalán kezem, a jobbomat pedig kicsit hátrébb csúsztattam, amíg meg nem éreztem a puha haját és a tarkójánál beletúrtam a loboncba. 

- Jagi - Lehelte a számra, amikor elvált tőlem, de szinte még a szája az én ajkaimon volt.

- Hm? - Hümmögtem vissza és kicsit feljebb fordítottam a fejem, hogy elérjem az ajkait egy újabb csókra.

Nem nagyon ütköztem ellenállásba, a férfi azonnal visszavezette a súlyát rám és egy újabb csókot nyomott a számra.

- Jagi, nyugalom - Nevette a számra halkan, mire én is elmosolyodtam.

- Ne haragudj - Kértem bocsánatot, kissé zavarba jőve, hiszen nem tudom, mi késztetett ilyen mértékű vágyra.

- Mm - Ingatta meg a fejét egy kicsit, hogy nincs miért elnézést kérni. - Tetszik.

Egy utolsó, gyors csókot nyomott a számra, mielőtt kicsit feljebb tolta volna magát, de még így is a könyökére támaszkodott le a fejem mellett.

- De ezt most tényleg el kell intéznem - Közölte egy kicsit lehangoltan.

- Oké - Bólintottam egy halvány mosollyal.

- Hidd el, hogy én is szívesebben maradnék itt - Görbült felfelé jobban a szája. - Ezért akarsz megvárni?

Vettem egy mély levegőt a kérdésére. Lassan pislogtam egyet, ahogy átgondoltam, mi is erre a jó válasz. Végül csak elég határozatlanul és gyengén, de bólintottam egyet. Jungkook megsimogatta az arcom és ő is bólintott.

- Sietek, megígérem - Közölte határozottan. - Aztán a tiéd vagyok, jó?

- Oké - Sóhajtottam.

Jungkook egy utolsó bólintással felelt nekem, majd egy gyors csók után már le is nyomta azt a számot, ami felett eddig lebegett az ujja. Felállt az ágyról és egy mosoly után kisétált a szobából, hogy elintézze a következő hívást. Én csak elnyúltam az ágyon és felfelé forgattam a szemeimet. Sóhajtottam egyet és mosolyogva megingattam a fejem. Mi ütött belém?

Esküdj!  /BTS-JK/Where stories live. Discover now