Bölüm 36

36 2 0
                                    


Multimedia Hasan

Gözlerimi açtığımda su içinde kalmıştım. Aylar sonra böyle bir rüya görmem heleki her şey bu kadar iyi giderken. Telefonu elime alıp saate baktım. Saatin 7ye geldiğini görünce hemen arananlara girip Hüseyini aramaya başladım.

2. Çalışta açan Hüseyin "gülüm?" Diye içten bir sesle açtı. Bu lafa okadar alışmıştımki sesinin sıcaklığı, bana özel olması harikaydı. "Gülüm bir şey mi oldu?" Diye telâşlanması üzerine düşüncelerden çıkıp "şey, yok olmadı sadece sesini duymak istedim." Dedim. "Birileri beni çok özlemiş anlaşılan, ozaman cama çık bakalım" demesi ile yüzümdeki gülümseme ile yataktan fırlayıp cama koştum.

Her şey okadar güzel gelişmiştiki barışıp bu noktaya gelmemize hala inanamıyordum. 1 ay sonra düğünüm vardı. Hüseyin bana okadar iyi olmuştuki olduğundan fazla iyimser, sevecan, aşk dolu..

Düşünceleri kenara bırakıp bana bakan sevgilime "gelsene kahvaltı yapalım" dedim. Hem telefonla konuşuyor hemde el hareketiyle gel işareti yapıyordum. Hüseyin ise "koşudan geldim gülüm terliyim eve gidip duş almam lazım." Dedi. dudağımı büzdügümü görünce "akşam yemegiyle telafi edelim" demesiyle büzdügüm dudagı serbest bırakıp sırıtmaya başladım. Ardından "Seni seviyorum" demesiyle "bende hemde çok" deyip telefonu kapattık elimle baybay yaptıktan sonra o gözden kaybolana dek arkasından bakakaldım.

Bir şekilde rüyayı düşünmeye başladım. Durduk yere bu rüyayı görmemi garipsesemde büyük ihtimalle hala içimde bir yerlerde hala Hüseyini kaybetme korkusunu yaşıyordum. Onu birkez daha kaybedemezdim helede herşey bu kadar düzene girmişken. Düşüncelerden babamın anneme seslenişini duyunca uyandıklarını anladım ve adımlarımı odamdan dışarıya yönlendirdim.

Babam yine büyük ihtilalle aradığını bulamamış anneme nereye koydun hatun diye kızıyordu onun bu haline gülümseyip merdivenleri çıkmakta olan annemi görünce "günaydın annem" dedim. Oda "günaydın kuzum sen geç otur masaya ben bi bakayım şu koca adama yine neyi bulamadı" diye derken bile şu koca adam yerini bilerek bağırarak söylemişti ki babama doyurmak için.

Bende arka bahçede kurulu olan kahvaltı masasına yerleşmiş beklemeye başlamıştım. Beş dakika sonra annem önde babam arkada gelmiş babamın yüzünde hinzir bi ifade vardı. Aradığını bulmuş ama annem yine ona dağınıklığı konusunda kızdığından onun da sessizliği vardı.

Babamın bu son dönemlerde çok fazla toplantısı olduğu için düzeni ve düzenimiz birazcık bozulmuştu ama yinede babam her sabah kahvaltısını bizle yapmadan asla gitmemeye özen gösterirdi. İkiside masaya oturdu. Babam tabi anneme çaktırmadan bana göz kırptı ve ardından masum masum anneme baktı.

Onların bu atışmalarına bayılıyordum çünkü küçük çocuklar gibi biribirlerine tavır yapmaları çok hoşuma gidiyordu. Bu yaşıma kadar onların hiç ciddi ciddi kavga ettiklerini görmemiştim sadece ufak atışmaları olmuştu. Bunun tek sırrı ise aşklarının bitmemesiydi.

Annemle Babamın barışıp üstüne üstlük cilveleşmelerini kahkalarla izledikten sonra annemin bana "Hüseyinle buluşacakmısın bugün kızım?" demesi üzerine "evet akşam yemegine gidicez provadan sonra direk geçerim yanına" dedim. Babam direk "tatlım biliyorsun toplantı yüzünden ben gelemiyeceğim ama banada resimlerini at olur mu? Prenses kızımı görmek istiyorum" dedi. Bende gülümseyerek onaylayınca "tamam ozaman güzel bayanlar ben çıkmak zorundayım" dedi ardından önce beni daha sonra annemi öpüp çıktı.

Annemle başbaşa kalınca annem birden "ben sensiz napıcam seni çok özlüyücem" dedi bunun üzerine hemen ona sarılıp "üzülme annem biz sıksık gelicez, ayrıcaaa berlin uçakla 3 saat sizde gelirsiniz" benim sesimde çatallaşmaya başlamıştı. bir yandan sevdigim adamla evleneceğime sevinirken bi yandanda ailemden kilo metrelerce uzakta olacagımı bilmek üzüyordu beni. Annemde daha fazla üzülememi istemediğinden eline telefonunu aldı ve saate bakmış olacakki telaşlı bir şekilde "kızım saat kaç olmuş kalkıp da hazırlanmaya ne dersin? Hem Bahar da birazdan gelir" dedi. Onun aniden konuyu degiştirmesine  ve tatlı telaşına gülümseyerek baktım ve ardından "tamam annelerin birtanesi" diyerek yanağına öpücük kondurup odama çıktım ve hazırlanmaya başladım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 19, 2023 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Aşk İsyanı Where stories live. Discover now