Kiképzés 2/2

215 9 1
                                    

A következő napokban folytatódik a kiképzés. Mind a 4 kötelező feladatnál valaki nagyot hibázott tegnap. Lehet erre ma is sor kerül.

Megérkezünk a terembe majd egy rövid bemelegítés után csoportokra osztanak minket, utána pedig különbözõ akadályokon kell végig menni. Katnissel egy csapatba kerülök. Egy kötélpályán kell végig mennünk. Én vagyok az elsõ. Elkezdek mászni fölfelé. Még egész jól megy de a 3 méternél rosszul lépek és a vállamra esek.

-Ssz- szisszenek fel a vállamba hasító fájdalom miatt.

-Látod?-kérdezi Katniss és a nagy vasgolyók irányába mutat.

-Igen-mondom kérdõn nézve Katnissre miközben elkezdtem masszírozni a sajgó vállamat.

-Dobd el!-parancsol rám.

-De Haymitch azt mondta hogy ne mutassuk meg miben vagyunk jók.-mondom neki és leülök a földre még mindig a vállamat fogva.

-Nem érdekel mit mondott Haymitch de azok ott úgy bámulnak mint a farkasok a kis bárányt. Úgyhogy kelj fel és dobd el.- parancsol rám újra De igaza van. Catoék tényleg úgy néznek mint egy darab húst. Felállok és elindulok a vasgolyók felé. Megfogom az egyiket fél kézzel, kettõt elõre lépek hogy lendületet vegyek majd eldobom az nyíltartó fele. A nyilak nagy hanggal a földre esnek a tartó pedig fölborul. Catoék hátra lépnek ugyanazzal a tekintettel az arcukon.

-Ez már valami-mondja Cato és gonosz mosoly húzódik a szájára.

***

Mivel az egyéni dolgokat még nem nagyon próbáltam ezért az álcázáshoz megyek ahol festékeket találok. A kezemet befestem úgy mint egy fa. Egyszerû álcázás. Mivel imádok festeni + a pékségben én díszítettem Anya tortáit.

-Szia-köszön Katniss.

-Szia.- veszem észre hogy itt áll mellettem

-Ez mi?-kérdezi és látom rajta hogy érdekli és tetszik neki.

-Tudod Apám pékségében én díszítettem a tortákat. Nézd!-majd odasétálok az egyik fához és ráteszem a kezem amibe teljesen beelolvad.

- Azta. Nagyon jó.-mondja és rám mosolyog. Azért a mosolyért mindent megadnék.

***

-Holnap meg kell mutatnotok hogy miben vagytok jók. Pontozni fognak 1-10-ig. Ha sok pontotok van sok támogatótok-mondja Haymitch vacsora közben. -Peeta mutasd meg milyen erős vagy, Katniss te meg használd az íjat. Mivel 12 körzet van ti lesztek az utolsók. Ajánlom hogy mutassátok meg hogy mire vagytok képesek. Azt akarom hogy emlékezzenek rátok.-mondja ellemtmondást nem tűrő hangon.

***

Beszállunk a liftbe leülünk és várunk. Egyszer csak egy robothang bemondja:-Katniss Everdeen.- Feláll és elindul.

-Hé Katniss. Célozz pontosan-mosolygok rá. Ő bólint egyet és elmegy.

Tudom, meghalok |  Éhezők Viadala Fanficton Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ