3.Bölüm

71 10 16
                                    

Bu bölüm gkcekavvas adlı kullanıcıya ithaf edilmiştir.

3.bölümle herkese merhaba 🤗🤗🤗

Multimedya da karakterler ve Yağmur'un dansı var okumadan önce bir kere izleseniz daha anlaşılır olur😊 ayrıca bir şey soracağım Dilara ve Cenk için hangi oyuncuları istersiniz bana oyuncu önerir misiniz?

Hadi sizi tutmayım iyi okumalar manevilerim 😘😘

*****
Kibritler söndüğünde,
Kibritçi kızın hayallerinin söndüğü gibi
Bizim acılarımız da söner miydi?

"O benim ablam(!)"
Gözlerinin içine bakarak, şaşkınlıkla kaşlarımı kaldırdığım için utanarak gözlerimi kaçırdım.

Dilara'nın dansı biterken Atlas da yanımdan kalkıp yerine oturdu.

Ablası mı?

Ama çok garipti, soyadları birbirinden bağımsızdı... belki de üvey kardeşlerdi?. Nasıl olsa hayatları ile ilgili bir bilgiye sahip değildim.

Ama aynı sınıftalardı... Acaba Yağmur sınıfta mı kalmıştı ya da geçte yazılmış olabilirdi?. Atlas ile aynı sınıfa gitsin diye.

Yine herşeyi sorguluyordum! Her zaman olduğu gibi.

Dilara bir kaç teşekkür şekli zırvaladıktan sonra sahneden inerken eş zamanlı Elmas da yanıma oturdu.

"Bak şu yeni kız nasıl dans ederse etsin. Dilara'ya oy vermek yok"

Elmas'ın benle aynı fikirde olması beni mutlu etmişti, nasıl olsa ikimizde küçüklüğümüzden beri Dilara'dan neler çekmiştik.

"Kesinlikle!" dedim gözlerimi kocaman açarak ve katılan bir ses tonuyla.İkimizde birbirimize bakıp güldükten sonra bakışlarımızı sahneye çevirdik.

Yağmur elinde migrofonla sahnenin ortasında durdu. Migrofonu yavaşça ağzına yaklaştırıp "Bizim ki okadar da uzun bir gösteri olmayacak" dedi yine aynı şekilde, duygusuz. "Bizim ki biraz daha spor olacak."

Söyleyeceklerini bitirdikten sonra migrofonu yerine bırakırken, 4kız 5erkek sahneye çıktı.

Erkekler önde bir üçken oluştururken, kızlar da arkada Yağmur'un etrafın da kare oluşturmuşlardı.

Herkes hazır olunca bir patlama çıktı. Erkekler dans etmeye başlayınca Rihanna'nın Bitch Better Have My Money şarkısı çalmaya başladı.

Erkekler eski hallerini alıp ellerini önünde birlestiririken sol tarafta en arkada olan herkesin yapamayacağı bir hareket yaptı. O hareketini bitirince hepsi o harekete benzer bir şey yapıp eski hallerini aldılar, bu kez de sağ tarafta en arkada ki farklı bir hareket yaptı.

Ardından tekrar hareket etmeye başladılar. Onlar durunca şarkı da duruyor, onlar hareket etmeye başlayınca şarkı da kendini tekrarlıyordu. Bir süre böyle devam ettikten sonra erkekler kenara çekilirken kızlar ayağa sıçrayarak ellerini etraflarında çevirmeye başladılar. Ardından yan dönerek betimleyemediğim ama çok güzel bir şekilde dans ettiler. Sonra bize aynı pozisyonda dönüp öndeki iki kız yere otururken kollarını jimnastik yapar gibi hareket ettirdiler.

Öndeki iki kız ayağa kalktıktan sonra kızlar öne gelirken erkekler kızlara doğru yaklaştı. Yağmur'la bir erkek orta da diğer dörtlü ise etraflarında kare oluşturmuş bir şekilde bir süre çiftli dans ettiler. Ardından erkekler kızları bellerinden tutarak yere doğru yaptırdılar. Kızlar kalktıktan sonra müzik daha kıvırtmalı bir başka şarkı ile karışırken kızlar da erkekler de omuzlarını öne doğru salladılar.

AY IŞIĞIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin