Bölüm 29 : Seviyorum Seni Kadın!

70.1K 3.1K 240
                                    

Merhabalar efendim...

Bir türlü fırsat bulup yazamıyordum ama nihayet bugün bitirebildim. Henüz bitti bölüm. İnşallah güzel bir bölüm olmuştur diyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. 

Ve şu duyuruyu da yapmalıyım diye düşündüm. 30.Bölüm final yapmayı düşünüyorum..bu yüzden uzun bir bölüm olması için çaba harcayacağım. Bölüm gecikirse diye bilginiz olsun istedim. Güzel bir final olacak inşallah.. 

Yorumlarınızı ve beğenilerinizi bekliyorum. 

SERÇE hikayemde de desteklerinizi görmek isterim... (: Son birkaç bölümdür acele gönderdiğim için bölümleri, şairlerden şiirler ekleyemiyordum. Bu bölümde yine ekliyorum. Keyifli okumalar. (:

Allah'a emanet olun güzel insanlar

Seninle bir aile olabilmenin hayalini kurduğum her zaman, dönüp kendime bunu hayal etmeye hakkın var mı diye soruyordum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Seninle bir aile olabilmenin hayalini kurduğum her zaman, dönüp kendime bunu hayal etmeye hakkın var mı diye soruyordum... cevabı beni hep uykusuz bırakıyordu. İnsan sevince, en olmadığı bile hayallerinde olduruyordu neticede. 

Ve şimdi seninle bir hayali değil, gerçeği yaşadığımı bilmek...dünyanın en mesut insanı yapıyor beni. Bütün hayallerime taş çıkarır gibi yaşıyorum seni. 

Sesini, gözlerini, bakışlarını solur gibi... 

Seviyorum seni. 

Hem de çok seviyorum. 

 Gençten bir adamdı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

 Gençten bir adamdı

Hikayesi gayet kısa.

Yıllar yılı tek başına yaşadı

Bir gün rastladı bir kıza

Düşündüler, birlikte yürüseler

Ömür geçiyor nasılsa.

Şimdi içine bir ev, bir de çocuk girer

Aşkları yazılsa.  

(BEHÇET NECATİGİL)

Sev BENİ |TAMAMLANDI-AŞK SERİSİ 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin