FİNAL (2) » Ben

52.6K 2.6K 148
                                    

YAZILACAK SON BİR BÖLÜM DAHA VAR! 

Yorumlarınızı ve beğenilerinizi eksik etmeyin ne olur...(: 

Allah'a emanet. 

Hiç böylesini  hayal etmiş miydim? Böyle güzel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hiç böylesini  hayal etmiş miydim? Böyle güzel..böyle eşsiz.. böyle nefes kesici.. 

Hiç böylesine cürret edebilmiş miydim? 

Yalnızca seninle...

Sen ve BEN. 

Hemşire doğumhanenin içinden çıkıp, dışarıda sabırla ve endişeyle bekleyen kalabalığa gülümseyerek bakarken, Mehmet'in bütün sinirleri boşalıverdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hemşire doğumhanenin içinden çıkıp, dışarıda sabırla ve endişeyle bekleyen kalabalığa gülümseyerek bakarken, Mehmet'in bütün sinirleri boşalıverdi. 

Ufak tefek, tombul olan hemşire Nisa bebeğin doğduğunu ve hem annenin hem de bebeğin sağlık durumunun çok iyi olduğunu söyledi. Anne ve bebek temizlendikten sonra normal bir odaya alınacaklardı. 

Bütün aile sevinç gözyaşları dökerken, Mehmet artık daha fazla dayanamadı. Dizleri onu taşıyamadı ve yere çöktü. Efe ve Leyla onu tutmak için koşturdular ama Mehmet elini kaldırarak onları engelledi.

Gözyaşları içinde oturduğu soğuk fayans betona baktı. Kalbinde büyük bir rahatlama vardı ve genç adam bununla nasıl baş edeceğini bilemeyerek sessizce durdu. Aslı ve küçük kızları Nisa için o kadar korkmuştu ki, doğum boyunca kafayı yiyecek duruma gelmişti. Beş saatlik doğum sırasında Mehmet'e sakinleştirici iğne yapmışlardı. Bir buçuk saat kadar kendisine ayrılan bir odada uyuduğunu hatırlıyordu.

Uyandığında sersem sersem odadan çıkmış ve doğumhanenin önüne gelmişti. 

O kadar endişeli bir babaydı ki. 

Şu son aylarda Aslı'nın sürekli rahatsızlanmasıyla hastaneye gelip gider olmuşlardı. Mehmet onu her sancısında yüreği ağzında bir şekilde getiriyordu hastaneye. Her defasında hamilelik gazı olduğunu söylüyorlar ve geri geliyorlardı. 

Aslı ona korkmamasını, iyi olduğunu söylüyordu ama Mehmet'in elinde değildi. Genç kız fazla kilo almamıştı. Bulantıları hamilelik ilerledikçe kendini göstermeye başlamıştı. Çok fazla yemek yemesine rağmen hamilelik dışında bir kilo alamıyordu ve Mehmet bu durumda çok korkmuştu. Aslı zayıftı ancak yine de vücudu çıtı pıtı değildi. Bir bebeği kolayca taşıyabilir, kolayca da doğurabilirdi ama Mehmet ilk kez baba olmanın stresini yaşıyordu ve eli ayağı birbirine dolaşıyordu.

Sev BENİ |TAMAMLANDI-AŞK SERİSİ 2Where stories live. Discover now