III.

521 73 6
                                    

Neznámá dívka, která se zde zjevila z čistajasna se teď vyhřívala z jednom z karavanů, který patřil jí, neboť dostala místo v ansámblu. Utřela si své falešné slzy a pustila se do česání svých dlouhých černých vlasů. Porcelánově bílou pleť poté přetřela hnědým pudrem, aby tak zakryla jeho barvu. Nakonec ještě popadla nit a sešila si kusy kůže, kde ji vykukovala vycpávka. Při kuchání toho hadího chlapce se totiž část jejího křehkého těla potrhala. Nůž, který byl celý zakrvácený a pokryt krví, svým jazýčkem olízla, aby si tak vychutnala krev své oběti. Nakonec jej ukryla v malém trezoru, který se zde nacházel.  

Ozvalo se zaklepání na dveře karavanu. Rychle si oblékla své šaty a poté jemným hláskem řekla: ,,Vstupte." Do karavanu vstoupil muž zahalen kápí černou jako byla samotná noc. Okamžitě toho muže poznala. Padla mu kolem krku a poté se s ním spojila v jemném polibku. Tajemný muž jí polibkem sebral život. Její tělo se svezlo k jeho nohám a zůstalo tak bezvládně ležet na zemi, jako hadrová panenka. 

Představení bylo v plném proudu, diváci nadšeně tleskali a tak si nikdo nemohl všimnout, že zmizelo jedno z dítek, které se poflakovalo okolo cirkusu. Ono dítko, které zmizelo, byla malá dívenka, které mohlo být okolo sedmi - osmi let. Byl to onen muž, to on unesl tu dívenku. 

Zavedl ji až ke karavanu své posluhovačky. Ona malá dívenka byla omámená a cítila se malátně a tak odsouhlasila všechno. Muž ji pobídl, aby se dívenka položila na stůl, ta tak učinila. Muž si mezitím nasadil masku a ochranné pomůcky. Poté popadl flakónek s čímsi průzračným a začal to pomalu lít dívce do očí. Byla to kyselina. Dívka okamžitě vyjekla bolestí pálilo jí to, chtěla si tak moc do očí sáhnout, ale nemohla neboť muž stihl její ruce připoutat ke stolu. 

Muž si její nářky užíval, dokonce i to, jak maso pomaličku mizelo a tvořili se tam jen dvě vypáleniny, ale stále mu to nestačilo, stále to nebylo ono, nebylo to to, co ho vzrušovalo. Vytáhl klec s krysami a skleněnou nádobu s volným dnem. Krysi pomalu položil na břicho dívenky, ale ještě před tím ji vysvlékl. Nakonec jen nastavil svítilnu tak, aby onu nádobu zahřívala. 

Čím více bylo v nádobě tepleji , tím více krysy byly agresivnější a snažily se dostat co nejrychleji ven, bohužel ale neměly kudy a tak jediná cesta, která zbývala, bylo prokousat se skrze dívčino měkké břicho. Pomalu do něho zabořovaly svoje zoubky, dívka upadla do agónie. Krysy měly kolem úst dívčinu krev, dokonce i některé orgány. 

Přeci jen si muž řekl, že to stačí a tak dal krysy pryč. Dívenka byla bez života, stejně tak, jako jeho posluhovačka. Tu taktéž ale položil na stůl a započal s vylepšováním. Napřed opatrně holčičce skalpelem odřízl obličej, díky kyselině, se nemusel obtěžovat s očima. To samé poté udělal i s jeho přisluhovačkou. Obličej, který mívala dívenka, teď nyní vlastnila posluhovačka. Sedl jí dokonale. Dokonce ještě lépe sedl k jejím havraním vlasům.

Když byl se svou prací hotov, opět svou posluhovačku políbil. Než odešel, zašeptal ji do ouška: ,,Odett, ty víš co máš dělat. Žij má panenko a znič tento cirkus!" Tato slova jí zněla v hlavě. Poté přistoupila k zrcadlu. Zadívala se do něj a prstíky si projížděla po svém novém obličeji. V odrazu zahlédla zmrzačené tělo dívenky. Přistoupila k němu a tak, aby nezanechala důkazy, jej položila před vchod cirkusu, tak aby bylo dobře vidět. 

Crispin se hodlal cirkusu pomstít a jednou pro vždy cirkus zničit a jeho mistrovský plán, právě započal.

Obludárium [POZASTAVENO] Where stories live. Discover now